Νύχτα τρόμου για οικογένεια στο Καρακόνερο

Νύχτα τρόμου για  οικογένεια στο Καρακόνερο

Νύχτα τρόμου για οικογένεια στο Καρακόνερο

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 3776 ΦΟΡΕΣ

Είδαν τον… τσιγγάνο με τα μάτια τους

Νύχτα τρόμου έζησε μια οικογένεια που διαμένει στην περιοχή του Καρακόνερου, καθώς το βράδυ του περασμένου Σαββάτου, μέσα στα άγρια χαράματα, είδαν έξω από την ανοιχτή μπαλκονόπορτά τους, την φιγούρα ενός άντρα που επιχειρούσε να σχίσει την σήτα και να μπει στο εσωτερικό του σπιτιού.

Εκείνη την ώρα, η σύζυγος δεν κοιμόταν καθώς εργάζονταν στον προσωπικό της υπολογιστή και όπως κατήγγειλαν οι ίδιοι μιλώντας χθες στην «Ρ» αυτό ήταν τελικά που τους έσωσε. Η γυναίκα, αντιδρώντας πολύ ψύχραιμα και μεθοδικά, δεν άρχισε να ουρλιάζει για να μην τρομάξει τα τρία παιδιά που κοιμόταν στο διπλανό υπνοδωμάτιο, αλλά με γρήγορες κινήσεις έδειξε στον δράστη ότι βρίσκονταν μέσα στο σπίτι.

Η γυναίκα ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με τον δράστη και μάλιστα βρήκε το κουράγιο και σήκωσε το κινητό της τηλέφωνο και τον φωτογράφισε την ώρα που εκείνος άρχισε να τρέχει. Η ίδια ξύπνησε τον σύζυγό της ο οποίος και τον καταδίωξε αρπάζοντας ένα σπαθί που είχε στο σπίτι του!
Αμέσως ειδοποίησαν την αστυνομία και λίγο αργότερα στο σημείο έφθασαν οι αρμόδιοι αστυνομικοί. Οι συμπολίτες μας, έδωσαν πλήρη περιγραφή στους αστυνομικούς και μάλιστα επειδή διαμένουν κοντά στον καταυλισμό των αθίγγανων, έδωσαν αναλυτικά στοιχεία για το πρόσωπό του.

Ο δράστης ήταν γνωστός στους αστυνομικούς για παρόμοιες υποθέσεις και μάλιστα κατά πληροφορίες, είχε αφεθεί ελεύθερος μία μέρα νωρίτερα! Μέχρι σήμερα δεν έχει ακόμα συλληφθεί, ενώ χθες που εντοπίστηκε από τους συμπολίτες μας σε κοντινό σημείο από την περιοχή που έγινε η απόπειρα διάρρηξης και κλήθηκε η αστυνομία τους ενημέρωσαν ότι δεν μπορούσε να γίνει σύλληψη καθώς ο χρόνος του αυτοφώρου είχε λήξει, όπως προβλέπουν οι σχετικοί νόμοι.

Στα όριά τους βρίσκονται οι κάτοικοι
Η περίπτωση αυτή δεν είναι η μοναδική βέβαια. Μόνο το τελευταίο χρονικό διάστημα, έχουν καταγραφεί πάνω από 30 τέτοιες διαρρήξεις ή απόπειρες διαρρήξεων στην συγκεκριμένη περιοχή που εκ των πραγμάτων παρουσιάζει αυξημένη παραβατικότητα γεγονός που προκαλεί ένταση στους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής.

«Αναγκαζόμαστε να κοιμόμαστε με βάρδιες και να κλειδαμπαρώνουμε χειμώνα καλοκαίρι. Ζούμε σαν πολιορκημένοι μέσα στα ίδια μας τα σπίτια - είπαν οι κάτοικοι της περιοχής που μίλησαν στην ΡΟΔΙΑΚΗ με αφορμή το περιστατικό. Πεταγόμαστε πάνω με τον παραμικρό θόρυβο. Δεν τολμάμε να αφήσουμε τίποτε στην είσοδο της πολυκατοικίας ή να ξεχάσουμε οτιδήποτε μέσα στα αυτοκίνητά μας. Δεν υπάρχει κάτοικος σε ολόκληρη την περιοχή που να μην έχει πέσει θύμα διάρρηξης. Ζούμε ένα διαρκές δράμα και το χειρότερο είναι ότι κανείς δεν γνωρίζει πότε και αν ποτέ θα τελειώσει”.

Διαβάστε ακόμη

Καταδικάστηκε 23χρονος για θανατηφόρο τροχαίο στ’ Αφάντου

Κρατούμενος στις φυλακές εντοπίστηκε με μικροποσότητα ναρκωτικών

Συνελήφθη για κλοπή από κατοικία

Με 190 βεγγαλικά στο όχημά του εντοπίστηκε 19χρονος

52χρονη αφαίρεσε χρυσό δακτυλίδι

Ελεύθεροι με όρους οι γονείς του βρέφους που βρήκε τραγικό θάνατο

Αυξάνονται συνεχώς τα περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας στο νησί μας

Εξιχνιάστηκε κλοπή τιμαλφών από χρυσοχοείο στη Ρόδο