Βαρύ πένθος στο Βάτι

Βαρύ πένθος στο Βάτι

Βαρύ πένθος στο Βάτι

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 5231 ΦΟΡΕΣ

Μέλος της ποδοσφαιρικής οικογένειας του Διαγόρα και ιδιαίτερα αγαπητός στην τοπική κοινωνία ήταν ο καθηγητής Γεώργιος-Μάριος Παπαγεωργίου, που έφυγε άδικα από τη ζωή

Εξαιρετικά άσχημη ήταν η μέρα που ξημέρωσε χθες για τα μέλη της ποδοσφαιρικής οικογένειας του Διαγόρα Βατίου. Η είδηση για τον άδικο χαμό του καθηγητή Γεώργιου-Μάριου Παπαγεωργίου, στα μόλις 38 χρόνια του, συγκλόνισε τους πάντες, καθώς επρόκειτο για άνθρωπο που καταγόταν από το Βάτι, ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στην τοπική κοινωνία και στο παρελθόν είχε αγωνιστεί ως τερματοφύλακας στην ομάδα της κοινότητας.

Ο πρόεδρος, τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου, ο προπονητής και οι ποδοσφαιριστές του Διαγόρα Β. εκφράζουν στην οικογένεια του εκλιπόντος τα ειλικρινή συλλυπητήριά τους…
Με απουσίες στην Κω

Σήμερα θα ολοκληρώσει ο Γιάννης Καμπούρης την προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του για το παιχνίδι που τους περιμένει το Σάββατο στην Κω κόντρα στον Αντίμαχο.

Τα προβλήματα είναι για τον έμπειρο τεχνικό αρκετά. Ο Δημήτρης Ζουρούδης έχει συσσωρεύσει υγρό στο γόνατο και παρότι δεν φαίνεται να πρόκειται για κάτι το ιδιαίτερα ανησυχητικό, επιβάλλεται να μην πιεστεί για αρκετές μέρες, ο Σταύρος Γιαννακόπουλος, που είχε πρόβλημα στον τετρακέφαλο, άρχισε να προπονείται ατομικά, όμως έτοιμος να αγωνιστεί θα είναι σε περίπου δύο εβδομάδες, ενώ εκτός αποστολής θα μείνει και ο Μάκης Ζωάννου, ο οποίος προσπαθεί να συνέλθει από το κάταγμα που υπέστη στο δάχτυλο του ποδιού του.

Η συμμετοχή του Νίκου Μοσχή, που είχε πάθει κάκωση στο γόνατο, θα κριθεί σήμερα, όπως και αυτή του Βαγγέλη Τριανταφυλλίδη.

Διαβάστε ακόμη

Παναγιώτης Σπάρταλης: «Με νίκη αγκαλιάζουμε την παραμονή μας»

Νέο ρεκόρ συμμετοχών από το εξωτερικό για τον Μαραθώνιο Ρόδου!

ΕΠΣΔ: Το νέο πρόγραμμα στο τοπικό πρωτάθλημα

Ηρακλής Λάρδου-Ποσειδών Καρπάθου: «Καμπάνες» από τη ΔΕΑΒ!

Νίκες στην Καλαμάτα για τα αναπτυξιακά τμήματα πόλο των «Πιγκουίνων»

Ασπίδα Σαλάκου: «Ο σύλλογός μας σταματάει κάθε δραστηριότητα»

Αρκετοί αγώνες βόλεϊ σε Ρόδο και Κω

Περισσότεροι από 3.700 δρομείς στον Μαραθώνιο Ρόδου!