Έντονες διαμαρτυρίες για την ηχορύπανση στο Φαληράκι

Έντονες διαμαρτυρίες για την ηχορύπανση στο Φαληράκι

Έντονες διαμαρτυρίες για την ηχορύπανση στο Φαληράκι

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 506 ΦΟΡΕΣ

Την έντονη διαμαρτυρία τους εξέφρασαν χθες ιδιοκτήτες ενοικιαζόμενων καταλυμάτων και μικρών ξενοδοχείων από την περιοχή του Φαληρακίου για το γεγονός ότι οι πελάτες τους δεν μπορούν να ησυχάσουν και να κοιμηθούν μέχρι τα ξημερώματα.

Οι ίδιοι σημείωσαν ότι η κατάσταση έχει πάρει και πάλι ανεξέλεγκτες διαστάσεις, αφού ορισμένες επιχειρήσεις στο κέντρο του Φαληρακίου λειτουργούν με δυνατή μουσική μέχρι τα ξημερώματα, γεγονός που δεν αφήνει τους τουρίστες που βρίσκονται στα δωμάτιά τους να ησυχάσουν.

Μάλιστα, μία από τις τουρίστριες χθες, σύμφωνα με καταγγελία ξενοδόχου της περιοχής, για να μπορέσει να ησυχάσει αναγκάστηκε να βάλει στ αυτιά της μεγάλη ποσότητα από βαμβάκι το οποίο όπως δεν μπορούσε να βγάλει χθες το πρωί, με αποτέλεσμα να χρειαστεί ιατρική βοήθεια.

Οι ξενοδόχοι, ζητούν την άμεση παρέμβαση της αστυνομίας για την διεξαγωγή σχετικών ελέγχων, καθώς αυτή την εποχή στην περιοχή βρίσκονται μεγάλης ηλικίας τουρίστες που έρχονται στο νησί μας να ηρεμίσουν και να ησυχάσουν.

Διαβάστε ακόμη

Τα ερωτήματα που κατέθεσε η Λαϊκή Συσπείρωση προς συζήτηση στη Συνεδρίαση Λογοδοσίας της περιφέρειας

Ολοκλήρωση έργων αντιπλημμυρικής – αντιδιαβρωτικής προστασίας στη Ρόδο

Δράση “Explore the Aegean ΙΙ” από την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου

Αλέξανδρος Κολιάδης: Η επέκταση του γηπέδου και η αύξηση χωρητικότητας του Κλειστού Γυμναστηρίου της Καλλιθέας, είναι μόνο η αρχή!

Εκπτώσεις σε ακτοπλοϊκά και αεροπορικά εισιτήρια για τη μετάβαση αναπληρωτών εκπαιδευτικών στον τόπο μόνιμης διαμονής τους για τις εορτές του Πάσχα

Ενημερωτική δράση της Κινητής Μονάδας Ρόδου του ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ ενόψει των εορτών του Πάσχα

Με προσωπική παρέμβαση του Δημάρχου Ρόδου κ. Κολιάδη, ανοίγεται επιτέλους ο δρόμος για την ευρωπαϊκή πορεία του Κολοσσού Η Ηotels Collection

Τα... μποφόρ φύσηξαν ταλαιπωρία και ακυρώσεις πτήσεων στα νησιά μας