Γιώργος Σταυριανός: «Μπορούμε ακόμα καλύτερα»

Γιώργος Σταυριανός: «Μπορούμε ακόμα καλύτερα»

Γιώργος Σταυριανός: «Μπορούμε ακόμα καλύτερα»

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 91 ΦΟΡΕΣ

Παρά την εντυπωσιακή νίκη επί του Ηρακλή Μαριτσών με 6-2, ο Κλεάνθης έχει πολλά να κάνει ακόμα για να δείξει αυτά που μπορεί πραγματικά

Ίσως η πιο όμορφη Δευτέρα από τη μέρα που ξεκίνησε το φετινό πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας Blue Star Ferries ξημέρωσε χθες για τους ανθρώπους του Κλεάνθη.

Η εντυπωσιακή εμφάνιση και νίκη με 6-2 επί του Ηρακλή Μαριτσών σκόρπισε τον ενθουσιασμό στους κόλπους του συλλόγου, καθώς επιβεβαιώθηκε αυτό που τόσο οι παράγοντές του, όσο και ο προπονητής Γιώργος Σταυριανός, προέβλεπαν τις πρώτες τρεις «άνομβρες» αγωνιστικές. Πως η ομάδα δεν ήταν τόσο κακή όσο «περιέγραφαν» οι ήττες από το Φοίβο, τον Αντίμαχο και τη Ρόδο και πως δεν θα αργούσε η στιγμή που θα ξέσπαγε, δείχνοντας μέρος των πραγματικών της δυνατοτήτων.

Μετά την απελευθέρωσή της στο εκτός έδρας παιχνίδι με την ΑΕ Λέρου, το οποίο κέρδισε με 4-2, ήρθε ο αγώνας με τον Ηρακλή για να καταδείξει πως η ομάδα του Παραδεισίου «άλλαξε ταχύτητα», χωρίς αυτό να σημαίνει πως ο σαφέστατα ικανοποιημένος Γιώργος Σταυριανός δεν περιμένει περισσότερα:

«Εμφανιστήκαμε πάρα πολύ πειθαρχημένοι στον αγωνιστικό χώρο, αναπτυχθήκαμε τόσο από τα πλάγια, όσο και από τον άξονα και βγήκαν αυτοματισμοί.

Η ομάδα λειτούργησε όπως ακριβώς το είχαμε σχεδιάσει. Στο πρώτο ημίχρονο το πλάνο μας βγήκε πάρα πολύ καλά και εκτιμώ πως θα μπορούσαμε να είχαμε σημειώσει περισσότερα τέρματα. Στο δεύτερο μέρος κι έχοντας το υπέρ μας 6-0, ήταν λογικό να χαλαρώσουμε και να δώσουμε χώρους.

Ήμασταν καλοί στις λειτουργίες μας, τις κρατάμε ως παρακαταθήκη για τα επόμενα παιχνίδια, όμως δεν παύει να έχουμε πολλά πράγματα να βελτιώσουμε ακόμα.

Χρειαζόμαστε μεγαλύτερη διάρκεια στο παιχνίδι μας και ακόμα καλύτερη κυκλοφορία της μπάλας. Θέλουμε δουλειά. Η ομάδα έχει πολλές δυνατότητες και θα προσπαθήσουμε να τις βγάλουμε στο μέγιστο βαθμό».

Από χθες, οι ποδοσφαιριστές του Κλεάνθη προετοιμάζονται για τον εκτός έδρας αγώνα με αντίπαλο τον Ηρακλή Λάρδου. Το μοναδικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Γιώργος Σταυριανός είναι ο Γιώργος Αγγελάκης, ο οποίος συνεχίζει να πονάει στο γόνατο και κάνει θεραπείες.

Διαβάστε ακόμη

ΕΠΣΔ: Το νέο πρόγραμμα στο τοπικό πρωτάθλημα

Ηρακλής Λάρδου-Ποσειδών Καρπάθου: «Καμπάνες» από τη ΔΕΑΒ!

Νίκες στην Καλαμάτα για τα αναπτυξιακά τμήματα πόλο των «Πιγκουίνων»

Ασπίδα Σαλάκου: «Ο σύλλογός μας σταματάει κάθε δραστηριότητα»

Αρκετοί αγώνες βόλεϊ σε Ρόδο και Κω

Περισσότεροι από 3.700 δρομείς στον Μαραθώνιο Ρόδου!

Όρια για το Πανελλήνιο από τους κολυμβητές του «Ροδίων Άθλησις»

Ταλέντο αλλά και θέληση από τα παιδιά του τμήματος καλλιτεχνικής κολύμβησης των «Πιγκουίνων»