Νικόλ Κυριακοπούλου: «Είμαι χαρούμενη που ενέπνευσα τα παιδιά»

Νικόλ Κυριακοπούλου: «Είμαι χαρούμενη που  ενέπνευσα τα παιδιά»

Νικόλ Κυριακοπούλου: «Είμαι χαρούμενη που ενέπνευσα τα παιδιά»

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 169 ΦΟΡΕΣ

Η Νικόλ Κυριακοπούλου μίλησε στην «ΑΡ» για την προσπάθεια που κάνει ο ΑΓΕΣ Κάμειρος 2009 να καλλιεργήσει το επί κοντώ στη Ρόδο και αναγνωρίζεται απ’ όλους

Τη νέα χρονιά θέλει να φτάσει ακόμα ψηλότερα και να εμπλουτίσει τη…συλλογή της με νέα μετάλλια. Η Νικόλ Κυριακοπούλου, που φέτος έκανε όλο τον κόσμο να μιλάει γι’ αυτήν λόγω της ονειρικής της παρουσίας στο επί κοντώ, ξεκίνησε την προετοιμασία και είναι μέσα στα σχέδιά της μια θέση στο βάθρο και στον κλειστό στίβο, αφού δεν το έχει καταφέρει ποτέ, παρά το ότι είναι η κορυφαία Ελληνίδα στο αγώνισμα στον ανοικτό και μέσα στις τρεις σημαντικότερες των τελευταίων ετών παγκοσμίως.

Κορυφαία πρόκληση είναι, φυσικά, και οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Ρίο, κάνοντας το 2016 να είναι μια γεμάτη χρονιά από άποψη συμμετοχών σε αγώνες. Η αθλήτρια του ΑΓΕΣ Κάμειρος 2009 μίλησε στην «ΑΡ» για την προσπάθεια του συλλόγου της να καλλιεργήσει το επί κοντώ στη Ρόδο. Ένα αγώνισμα…ξεχασμένο μέχρι πριν από κάποιο διάστημα. Τα πρώτα αποτελέσματα ξεκίνησαν να φαίνονται μέσα από τα πανελλήνια πρωταθλήματα και η συνέχεια προβλέπεται λαμπρή, αφού έτσι δίνεται παράλληλα η δυνατότητα σε πολλά παιδιά να ασχοληθούν και με τα σύνθετα αγωνίσματα.

Η Νικόλ Κυριακοπούλου ανέφερε τα παρακάτω σχετικά μ’ αυτό:
«Είμαι πολύ χαρούμενη που ενέπνευσα τα παιδιά ώστε να ξεκινήσουν το επί κοντώ στη Ρόδο. Ξέρετε, είναι διαφορετικό να το παρακολουθείς μέσα από την τηλεόραση και άλλο από τις προσπάθειες ενός συναθλητή σου, πιο κοντά, πιο στενά, θα έλεγα. Αυτή την προσπάθεια, έτσι όπως γίνεται από τον ΑΓΕΣ Κάμειρος, δεν την έχω ξαναδεί.

Όλοι στο σύλλογο θέλουν να κάνουν τα όνειρα των παιδιών πραγματικότητα, παρά τα πολλά χρήματα που πρέπει να διατεθούν ακόμα κι από τους γονείς αυτήν την περίοδο για το συγκεκριμένο σκοπό. Καταλαβαίνετε πως ο καθένας το σκέφτεται δυο και τρεις φορές σήμερα για να κάνει τόσα έξοδα, αλλά η προσπάθεια είναι κοινή, κάτι πολύ σημαντικό.

Αρκετοί γονείς είναι πολύ κοντά στο σύλλογο γι’ αυτό άλλωστε, μπορούν να καταλάβουν περισσότερα πράγματα. Στο στάδιο που χρησιμοποιεί ο ΑΓΕΣ Κάμειρος φροντίζει ο εξοπλισμός του επί κοντώ να είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Ακόμα κι αν υπάρξει κάποια φθορά, φροντίζει για την άμεση αποκατάστασή της, ώστε να μην καταστρέφεται περισσότερο το υλικό. Πρέπει να γνωρίζετε πως όλη αυτή η προσπάθεια, η σύμπραξη του συλλόγου με τους γονείς, αναγνωρίζεται, μάλιστα, και από την ομοσπονδία»

Για τη νέα της ιστοσελίδα:
Εδώ και λίγες μέρες έχει ξεκινήσει η λειτουργία της προσωπικής ιστοσελίδας της Νικόλ Κυριακοπούλου (www.nikolkyriakopoulou.gr.), κι έτσι ο καθένας μπορεί να την επισκέπτεται για να μαθαίνει τα νέα της κορυφαίας αθλήτριάς μας.

Προς το παρόν υπάρχει η έκδοση στην αγγλική γλώσσα, αλλά αποτελεί μια καλαίσθητη σελίδα που εμπλουτίζεται όλο και περισσότερο από άρθρα, φωτογραφίες και βίντεο. Η ίδια γνωστοποίησε μέσω της «ΑΡ» πως όσοι παρακολουθούν την πορεία της θα δουν κάποιες…εκπλήξεις μέσα από την ιστοσελίδα, αλλά οτιδήποτε σχετικώς μ’ αυτό θ’ ανακοινωθεί συντόμως.

Διαβάστε ακόμη

Α’ Κατηγορία ΕΠΣΔ: Αυτά ισχύουν με τον υποβιβασμό

ΑΕΡΑ-ΙΑΛΥΣΟΣ: Κάθονται σε αναμμένα κάρβουνα!

Β’ Κατηγορία: Ο Αγγελάκης νέος τεχνικός των Πανθήρων

Συνέχεια αγώνων στο ροδίτικο μπριτζ

Λαμπαδηδρόμος στο Καστελλόριζο ο δρομέας και προπονητής του Ανταίου, Σάββας Πότσος

Στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Μουάιτάι ο Κλεάνθης Κυριάκου!

Νικητής με απίστευτο ρεκόρ στον Μαραθώνιο Ρόδου ο Κενυάτης Μόουζες Κίπτοο Κούργκατ

Γ' Εθνική: Μεγάλο παιχνίδι στ’ Αφάντου