Aπό θύματα... έγιναν θύτες πατερας μητέρα και γιος που είχαν αντιδικίες με γείτονα

Aπό θύματα... έγιναν θύτες πατερας μητέρα και γιος που είχαν αντιδικίες με γείτονα

Aπό θύματα... έγιναν θύτες πατερας μητέρα και γιος που είχαν αντιδικίες με γείτονα

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1093 ΦΟΡΕΣ

Από θύματα θύτες έγιναν πατέρας, μητέρα και γιος στην Ιαλυσό οι οποίοι είχαν προβλήματα με τον γείτονά τους και τελικά βρέθηκαν οι ίδιοι κατηγορούμενοι μετά από μήνυση που έκανε σε βάρος τους.

Συγκεκριμένα ο 30χρονος γιος, ο 52χρονος πατέρας και η 50χρονη μητέρα του κάθισαν χθες στο εδώλιο του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Ρόδου κατηγορούμενοι για απλή σωματική βλάβη από πρόθεση κατά συναυτουργία για την οποία και αθωώθηκαν.

Σύμφωνα με όσα ανέφεραν απολογούμενοι ενώπιον του δικαστηρίου τόσο ο 52χρονος όσο και η σύζυγος του, εκείνοι ήταν που δέχονταν ενοχλήσεις από την συμπεριφορά του καταγγέλλοντος ο οποίος και τους έκανε δύσκολη την καθημερινότητα τους.

Ειδικότερα, το ζευγάρι δραστηριοποιείται επαγγελματικά στην παραλία της Ιαλυσού και σε κοντινή απόσταση διατηρεί την επιχείρησή του και ο καταγγέλλων, ο οποίος για αρκετό διάστημα δημιουργούσε προβλήματα στο ζευγάρι αφήνοντας να τρέχουν βρώμικα νερά κ.α.

Όμως ακόμη και τότε το ζευγάρι επειδή τον λυπόταν δεν έκανε κάτι, αντίθετα καθημερινά τον τροφοδοτούσε και με φαγητό. Το περιστατικό για το οποίο κατηγορούνταν το ζευγάρι και ο γιος τους, και αφορά την πρόκληση σωματικών βλαβών στον επιχειρηματία, φέρεται να εκτυλίχθηκε στις αρχές Αυγούστου 2010.

Ωστόσο ενώπιον του δικαστηρίου οι κατηγορούμενοι κατέθεσαν ότι η καταγγελία σε βάρος τους έγινε επειδή ο επιχειρηματίας φοβήθηκε πως εκείνοι θα στρέφονταν δικαστικά εναντίον του.

Τελικά το δικαστήριο κάνοντας δεκτούς τους αυτοτελείς ισχυρισμούς της συνηγόρου υπεράσπισης κ. Παρασκευής Παπαδοπούλου απάλλαξε και τους τρεις κατηγορούμενους από κάθε κατηγορία κρίνοντάς τους αθώους.

Διαβάστε ακόμη

Δικαιώθηκαν εργαζόμενοι του δήμου Ρόδου

Ελεύθεροι χωρίς όρους αφέθηκαν η μητέρα και οι δύο εκπαιδευτικοί

Νίσυρος: Νέες αποκαλύψεις για τον αρχαιοφύλακα - «Βροχή» οι καταγγελίες – τέθηκε σε αναστολή των καθηκόντων του

Σε βαθμό κακουργήματος οι διώξεις που ασκήθηκαν κατά δύο εκπαιδευτικών

Απεγκλωβισμός 25 ατόμων από βραχώδη περιοχή της Τήλου

Κοινωνικές δράσεις των Υπηρεσιών της Αστυνομίας στο νησί της Ρόδου

Δέκα χρόνια κάθειρξη σε Σκοπιανό που συνελήφθη με 1.273 γραμμάρια χασίς

Συνελήφθη 36χρονος για διακίνηση ναρκωτικών και οπλοκατοχή στη Ρόδο