Έπιασαν δουλειά ενόψει Κρουσσώνα

Έπιασαν δουλειά ενόψει Κρουσσώνα

Έπιασαν δουλειά ενόψει Κρουσσώνα

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 80 ΦΟΡΕΣ

Τον Παπαδημήτρη περιμένει ο Πέτρος Μίχος στον Ιάλυσο που γύμνασε χθες με τους συνεργάτες του, τους παίκτες στο «Οικονομίδειο»

Σε ρυθμούς ΠΑΟ Κρουσσώνα κινούνται όλοι στον Ιάλυσο, με την Ροδίτικη ομάδα που βρίσκεται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα μετά την νίκη στην Γλυφάδα, να θέλει να συνεχίσει τα νικηφόρα αποτελέσματα και την τρίτη αγωνιστική που υποδέχεται στο «Οικονομίδειο» την Κρητική ομάδα.

Ο Ιάλυσος έδειξε και την περασμένη Κυριακή πώς μπορεί να πετύχει πολλά πράγματα στην Κατηγορία. Είναι αλήθεια, πώς δεν μπήκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στον φετινό μαραθώνιο, αφού του έλειπαν φιλικά, αλλά οι μέχρι τώρα εμφανίσεις έδειξαν, πώς παιχνίδι με παιχνίδι ο Ιάλυσος θα αποκτά αυτό που χρειάζεται μια ομάδα, την ομοιογένεια .

Ωστόσο αυτό το στοιχείο σε μεγάλο ποσοστό υπάρχει, αφού είναι μέχρι τώρα λίγες οι προσθήκες στο ρόστερ της ομάδας .Δεν μένει, παρά να αφομοιώσουν οι παίκτες σε μεγάλο ποσοστό τις εντολές του Μίχου στις προπονήσεις και τους αυτοματισμούς της, που πρέπει να τους βγάζουν στα επίσημα παιχνίδια.

Ο Πέτρος Μίχος έμενε στην Αθήνα μετά το μάτς με την Γλυφάδα για δικούς του λόγους. Επέστρεψε χθες στο νησί μας και γύμνασε τους παίκτες του για τον αγώνα της τρίτης αγωνιστικής στο «Οικονομίδειο» με αντίπαλο την Κρητική ομάδα του ΠΑΟΚ Κρουσσώνα .
Το μοναδικό πρόβλημα που έχει να αντιμετωπίσει, είναι ο τραυματισμός του Μανώλη Παπαδημήτρη, του οποίου η συμμετοχή στον αγώνα της Κυριακής είναι αμφίβολη.

ΠΟΛΛΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΙΑΛΥΣΟ
Στο μεταξύ όπως έγινε γνωστό, συνεχίζεται η αναζήτηση για να βρεθεί ο ικανότερος και καλύτερος αντικαταστάτης του Σίμωση Όπως ανέφεραν χθες οι πληροφορίες, πολλές είναι οι προτάσεις που φτάνουν από μάνατζερ αλλά και από τους ίδιους τους ποδοσφαιριστές στην Διοίκηση Χατζηνικήτα και στον Πέτρο Μίχο, αλλά ακόμα δεν έχει αποφασιστεί απολύτως τίποτα.
Η επιλογή, θα γίνει πάντα με γνώμονα τις ικανότητες του παίκτη αλλά και το τι συμφέρει τον Ιάλυσο στο παιχνίδι του, μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Δεν αποκλείεται πάντως, μέσα στις επόμενες μέρες να καρποφορήσει και αυτή η προσπάθεια .

ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΚΡΟΥΣΣΩΝΑ
Παράλληλα οι «ερυθροκίτρινοι» μελετούν καλά, όπως έκαναν και τις δύο πρώτες αγωνιστικές, τον Κυριακάτικο αντίπαλό τους. Ο ΠΑΟΚ Κρουσσώνα έχει προβλήματα. Πρώτα απ’ όλα με το θέμα της διαδοχής στην τεχνική ηγεσία. Ο μέχρι πρότινος προπονητής Στέλιος Ανωγειανάκης παραιτήθηκε από την τεχνική ηγεσία και η Διοίκηση της Κρητικής ομάδας, αναζητεί τον διάδοχό του.
Παράλληλα υπάρχει ένας τραυματισμός από τον αγώνα με τον Αστέρα Βάρης, στον οποίο ο Κρουσσώνας γνώρισε την ήττα. Τραυματίσθηκε στο μάτς αυτό ο Ζάχος Μαραθιανός και η συμμετοχή του στο ματς της Κυριακής στο «Οικονομίδειο» είναι αμφίβολη.

Την επάνοδο του Μανώλη Παπαδημήτρη στις προπονήσεις  περιμένει ο Πέτρος Μίχος	             ΦΩΤΟ ΒΙΚΤΩΡ
Την επάνοδο του Μανώλη Παπαδημήτρη στις προπονήσεις περιμένει ο Πέτρος Μίχος ΦΩΤΟ ΒΙΚΤΩΡ

Διαβάστε ακόμη

Σάββας Ορφανίδης: «Ο Φοίβος θέλει πάντα να πρωταγωνιστεί!»

«Φωνές» της Ρόδου για τη διαιτησία στο Άργος

Μετάλλια για τα Δωδεκάνησα στο Πανελλήνιο σχολικό του στίβου

Γεμάτο πρόγραμμα στο τοπικό μπάσκετ

Οι διακρίσεις του ΑΣ Ρόδου Shotokan Karate στο Πανελλήνιο Κύπελλο Kanazawa Cup

Νέα μεγάλη βολή από τον Μάρκο Μέμα στη σφύρα!

«Κλείνει» ο Καρίκης

Διαγόρας: Ματς «κλειδί» για την παραμονή