Συντονίζονται οι δήμαρχοι του Νοτίου Αιγαίου για την κατάργηση των μειωμένων συντελεστών ΦΠΑ

Συντονίζονται οι δήμαρχοι του Νοτίου Αιγαίου για την κατάργηση των μειωμένων συντελεστών ΦΠΑ

Συντονίζονται οι δήμαρχοι του Νοτίου Αιγαίου για την κατάργηση των μειωμένων συντελεστών ΦΠΑ

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 160 ΦΟΡΕΣ

Η κατάργηση των μειωμένων συντελεστών ΦΠΑ στα νησιά μας θα είναι το κυρίαρχο θέμα στη συνεδρίαση της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων (ΠΕΔ) Νοτίου Αιγαίου, η οποία θα πραγματοποιηθεί την επόμενη εβδομάδα, στην Αθήνα.

Όπως έγινε γνωστό, το θέμα αυτό θα προταχθεί στην επικείμενη συνεδρίαση στην οποία, μάλιστα, έχουν προσκληθεί να παραστούν τόσο ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ κ. Πατούλης όσο και αρμόδιοι υπουργοί.

Στήριξη Δήμου
Ο Δήμος Ρόδου στηρίζει την πρωτοβουλία διαμαρτυρίας για την κατάργηση των μειωμένων συντελεστών που διοργανώνει σήμερα, Τετάρτη 7 Οκτωβρίου στις 8:00 το βράδυ στην πλατεία Δημαρχείου, συμπολίτης μας.
Αναφέρει συγκεκριμένα σε ανακοίνωσή του ο Δήμος:

“Τη διαβεβαίωση του Δημάρχου Φώτη Χατζηδιάκου ότι ο Δήμος Ρόδου στηρίζει κάθε προσπάθεια, οιουδήποτε φορέα ή και απλών πολιτών, που με γνώμονα το συμφέρον του τόπου στοχεύει στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων, καθώς και την ανάπτυξη του τόπου, έλαβε ο συμπατριώτης μας Μανώλης Παπαζογλου, κατά τη συνάντηση που είχαν σήμερα, στο Δημαρχείο.

Ο κ. Παπάζογλου ανέλαβε την πρωτοβουλία να διοργανώσει συγκέντρωση διαμαρτυρίας όλων των Ροδίων, φορέων και πολιτών, κατά της κατάργησης των μειωμένων συντελεστών ΦΠΑ, που ισχύει πλέον στη Ρόδο από την 1η Οκτωβρίου 2015, βάσει πρόσφατης απόφασης της κυβέρνησης, στο πλαίσιο εφαρμογής σχετικών διατάξεων του νέου μνημονίου.

Ζήτησε δε από τον κ. Χατζηδιάκο, τη συμπαράσταση του δήμου και την αρωγή του δημοτικού μηχανισμού, προκειμένου να υλοποιηθεί αυτή η συγκέντρωση διαμαρτυρίας πολιτών, που έχει προγραμματισθεί για την Τετάρτη 7 Οκτωβρίου, στις 8 το βράδυ, μπροστά στο Δημαρχείο.

Ο Δήμαρχος διαβεβαίωσε ότι τα μέλη της δημοτικής αρχής θα είναι παρόντα και το ψήφισμα της συγκέντρωσης με τις υπογραφές όλων, θα μεταφερθούν αρμοδίως”.

Διαβάστε ακόμη

Αλ. Κολιάδης: Ας μην μας κουνάνε το δάχτυλο και ας μην επικαλούνται τη Δημοκρατία αυτοί που έξι μήνες τώρα αρνούνται να αποδεχτούν τη λαϊκή ετυμηγορία

Επίσκεψη γυναικών από το Κέντρο Ημερήσιας Απασχόλησης «Κορωνίς»

Ν. Γερονικόλας: Περί πολιτικής ηθικής

Απεργία δικαστικών υπαλλήλων στις 24 Απριλίου

Μαθήματα πυρόσβεσης σε εθελοντές για λήψη πιστοποίησης στη Ρόδο

Να καθαριστούν τα οικόπεδα ζητά η κοινότητα Σορωνής

Ανακοίνωση της Νέας Αριστεράς Ν. Δωδεκανήσου για την καταγγελία σεξουαλικής παρενόχλησης στη Νίσυρο

Ανακοίνωση της παράταξης του Αντώνη Καμπουράκη για την έκπτωση του Βάιου Καλοπήτα