Φιλόδοξη και με νέους αρχηγούς η Κύπρος

Φιλόδοξη και με νέους αρχηγούς η Κύπρος

Φιλόδοξη και με νέους αρχηγούς η Κύπρος

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 167 ΦΟΡΕΣ

Εξαιρετική ήταν η εικόνα της ομάδας του Μανώλη Βασιλειάδη στα φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας. Πέντε παίκτες θα φορούν το περιβραχιόνιο.

Με γλυκιά προσμονή αναμένουν η διοίκηση, ο προπονητής Μανώλης Βασιλειάδης και οι ποδοσφαιριστές της Κύπρου, την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων της ομάδας τους.

Η Κύπρος, που έρχεται ως συνέχεια του Κάστρου, ενισχύθηκε σημαντικά κατά τη διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου, με την πλέον εντυπωσιακή προσθήκη να αναφέρεται στον εμπειρότατο πρώην αρχηγό του Ηρακλή Μαριτσών Λευτέρη Χατζηκωνσταντή. Η εικόνα της ομάδας σε όλα ανεξαιρέτως τα φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας ήταν γεμάτη υποσχέσεις και οι πάντες περιμένουν να εμφανιστεί και στα επίσημα παιχνίδια ένα σύνολο που θα πρωταγωνιστήσει.

Υπενθυμίζεται, πως η Κύπρος αρχίζει την πορεία της το ερχόμενο σαββατοκύριακο, οπότε και θα αντιμετωπίσει στο Καρακόνερο τον Ευαγόρα για την πρώτη φάση του κυπέλλου Δωδεκανήσου «Αυγουστίνος».

Εν τω μεταξύ, η ομάδα ανέδειξε χθες τους νέους αρχηγούς της. Το περιβραχιόνιο θα φορούν κατά σειρά οι Ανδρέας Μερκούρης, Θανάσης Μακριάς, Σταύρος Νίκας, Γιάννης Πεστλίκης και Λευτέρης Χατζηκωνσταντής.

Τραυματίας ο Τόσκα

Χωρίς τον Ενέα Τόσκα θα διεξαχθούν οι επόμενες προπονήσεις της Κύπρου. Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής υποφέρει από θλάση στον προσαγωγό και κάνει θεραπείες.

: «Ο Λευτέρης Χατζηκωνσταντής ήταν η πιο ηχηρή μεταγραφή της Κύπρου»  ΦΩΤΟ ΒΙΚΤΩΡ
: «Ο Λευτέρης Χατζηκωνσταντής ήταν η πιο ηχηρή μεταγραφή της Κύπρου» ΦΩΤΟ ΒΙΚΤΩΡ

Διαβάστε ακόμη

Για ένα «διπλό» στη Θεσσαλονίκη μετά την Πάτρα ο Κολοσσός H Hotels Collection…

Για μια θέση στην τριάδα ο Γ.Σ. Δωδεκάνησος στην Καλλιθέα

Νίκη παραμονής θέλει ο Διαγόρας σήμερα

ΕΠΣ Δωδεκανήσου: Οι διαιτητές στα παιχνίδια του τοπικού

Γ’ εθνική – 32η αγωνιστική: Σήμερα ο κύριος όγκος των αγώνων

Οι συμμετοχές για τους «Πιγκουίνους» στους κολυμβητικούς αγώνες της Χαλκίδας

Το νέο σημερινό πρόγραμμα του τοπικού βόλεϊ

Τα… πιτσιρίκια παίζουν μπάσκετ σήμερα