Αναγκαστική «μετακόμιση» για τον Άγιο Ισίδωρο

Αναγκαστική «μετακόμιση» για τον Άγιο Ισίδωρο

Αναγκαστική «μετακόμιση» για τον Άγιο Ισίδωρο

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 200 ΦΟΡΕΣ

Στο γήπεδο των Αγίων Αποστόλων θα διεξάγονται από εδώ και στο εξής οι προπονήσεις της ανδρικής ομάδας. Τραυματισμοί «χτύπησαν» την επιθετική γραμμή του «Αγίου», που απέκτησε τον αμυντικό Μανώλη Πρωτόπαπα του Δωριέα

Σε «μετακόμιση» υποχρεώθηκε ο Άγιος Ισίδωρος, ο οποίος έπαψε να χρησιμοποιεί για τις ανάγκες των προπονήσεών του το γήπεδο Κοσκινού και εγκαταστάθηκε σε αυτό των Αγίων Αποστόλων (όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ο σύλλογος δεν τα βρήκε με το Διγενή).

Η αγωνία των ανθρώπων του «Αγίου» να βρουν νέο χώρο δουλειάς διήρκησε ελάχιστα, καθώς οι υπεύθυνοι του γηπέδου των Αγίων Αποστόλων ανταποκρίθηκαν άμεσα στο αίτημά τους και τους έδωσαν τη λύση, σε πρώτη φάση για την ανδρική ομάδα. Η διοίκηση του σωματείου εξέδωσε την παρακάτω ευχαριστήρια ανακοίνωση:
«Ο Α.Π.Ο. Άγιου Ισιδώρου ευχαριστεί την επιτροπή γηπέδου Αγίων Αποστόλων καθώς και το Δ.Σ. Ιπποτών Ρόδου, για την άμεση λύση που έδωσαν στο γηπεδικό πρόβλημα που δημιουργήθηκε στην ανδρική μας ομάδα.»
Όσο για τα τμήματα των υποδομών, σε πρώτη φάση θα βολευτούν στις ενωσιακές εγκαταστάσεις.

Ατυχίες της τελευταίας στιγμής
Χωρίς επιθετικούς κινδυνεύει να εμφανιστεί ο Άγιος Ισίδωρος όχι μόνο στο εκτός έδρας παιχνίδι κυπέλλου «Αυγουστίνος» με τον Ταξιάρχη το ερχόμενο σαββατοκύριακο, αλλά και στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Β’ κατηγορίας. με αντίπαλο τον Εθνικό στην Αρχίπολη.
Ο Γιώργος Μόσχος ταλαιπωρείται από διάστρεμμα, ο Κώστας Μάργαρης έπαθε τράβηγμα, ενώ ασυγκρίτως πιο άσχημα είναι τα πράγματα για τον Γιάννη Κιαρουτζή, ο οποίος υπέστη ρήξη χιαστών. Εκτός μάχης θα μείνει και ο μέσος Βασίλης Γιακουμής, ο οποίος τραυματίστηκε στον αχίλλειο.

Ενίσχυση στην άμυνα
Την αμυντική της γραμμή ενίσχυσε η ομάδα του Μιχάλη Παπαντωνίου, η οποία ενέταξε στο δυναμικό της τον 25χρονο πρώην ποδοσφαιριστή του Δωριέα Μανώλη Πρωτόπαπα.

Διαβάστε ακόμη

Διαγόρας: Ψάχνει για ένα σημαντικό «διπλό»

Δημήτρης Γκαίδας: «Είναι κομβικό παιχνίδι, θέλουμε τη νίκη»

Συνέχεια δράσης στην Basket League, ανακοινώθηκαν οι διαιτητές

Στην Τουρκία για φιλικά παιχνίδια οι Παίδες του Κολοσσού!

Αύριο στην Καλλιθέα το Γ.Σ. Δωδεκάνησος-Άτλας Αθηνών

Νίκος Καραβασίλης και Κωνσταντίνα Ρεντοπούλου στο “Hereya Open”

Ετοιμάζεται πυρετωδώς ο Άγιος Γεώργιος

Η παρουσία στη Μαδέρα δεν επέτρεψε στον Νικόλαο Κοντού να είναι ένας από τους λαμπαδηδρόμους