Σεμινάρια υγιεινής τροφίμων του ΕΦΕΤ το Νοέμβριο και το Δεκέμβριο στη Ρόδο
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 631 ΦΟΡΕΣ
Νέα προγράμματα κατάρτισης «Υγιεινής και Ασφάλεια Τροφίμων με πιστοποίηση ΕΦΕΤ», θα υλοποιήσουν το ΚΕΚ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ και η αναπτυξιακή εταιρεία του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου Δ.ΕΤ.Α.Π. το διάστημα Νοέμβριο-Δεκέμβριο 2015 σύμφωνα με την Υ.Α. 14708/2007 του Υπουργείου Ανάπτυξης.
Το σεμινάριο είναι υποχρεωτικό να το παρακολουθήσουν επιχειρηματίες και υπάλληλοι που απασχολούνται σε επιχειρήσεις που εμπορεύονται, διακινούν, παράγουν ή μεταποιούν τρόφιμα.
Οι επιχειρήσεις έχουν υποχρέωση να έχουν καταρτισμένο όλο το προσωπικό τους που έρχεται σε επαφή με τρόφιμα (συσκευασμένα ή μη) διαφορετικά υπόκεινται σε διοικητικά πρόστιμα ύστερα από ελέγχους.
Μετά την επιτυχή παρακολούθηση του προγράμματος οι εκπαιδευόμενοι για να πάρουν το απαραίτητο πιστοποιητικό κατάρτισης είναι απαραίτητο να συμμετάσχουν στην γραπτή αξιολόγηση η οποία διεξάγεται στη Ρόδο κατόπιν προγραμματισμού από τον ΕΦΕΤ.
Η κατάρτιση διαρκεί 10 ώρες, θα υλοποιηθεί σε 2 ημέρες (2 πεντάωρα) και έχει κόστος 80€ (συμπεριλαμβανομένου του παράβολου εξέτασης ΕΦΕΤ που είναι 30 €).
Ημερομηνίες για παρακολούθηση του σεμιναρίου στη Ρόδο:
Σαβ 21 Κυρ 22 Νοεμβρίου πρωί ή απόγευμα
Δευ 30 - Νοε Τρι 1 Δεκ απόγευμα
Δικαίωμα συμμετοχής σε αυτά θα έχουν όσοι καταθέσουν την αίτηση και την προκαταβολή 50€, από την Τετάρτη 07 έως και τη Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2015 και ώρες 9:00–15:00. Θέσεις περιορισμένες. Σε περίπτωση συμπλήρωσης των τμημάτων θα δημιουργηθούν νέα σε μεταγενέστερες ημερομηνίες.
Πληροφορίες, κατάθεση αιτήσεων & προκαταβολής:
* Δωδεκανησιακή Εταιρεία Ανάπτυξης & Προόδου – ΔΕΤΑΠ, Γρηγορίου Λαμπράκη 8 (κτήριο Επιμελητηρίου Α’ όροφος), Ρόδος, τηλ: 2241044288
* ΚΕΚ Γ. Γεννηματάς, Πάρκο Ροδίνι, τηλ: 2241070615