Την Κυριακή το «Kos City Run»

Την Κυριακή το «Kos City Run»

Την Κυριακή το «Kos City Run»

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 41 ΦΟΡΕΣ

Πρόκειται για τον αγώνα δρόμου 10χλμ. που διοργανώνει ο Φιλίνος με αφετηρία και τερματισμό την πλατεία Ελευθερίας στην πόλη της Κω

Νέος αγώνας δρόμου με την ονομασία «Kos City Run» θα διεξαχθεί από το Φιλίνο, μετά από αρκετές αναβολές, την ερχόμενη Κυριακή έχοντας αφετηρία και τερματισμό την πλατεία Ελευθερίας στην πόλη της Κω. Οι συμμετέχοντες θ’ αγωνιστούν διανύοντας 10χλμ. και περνώντας από πανέμορφες περιοχές της πόλης, με την εκκίνηση να δίνεται στις 10.00. Οι διοργανωτές δίνουν μιάμιση ώρα έως ότου να ολοκληρώσει τον αγώνα του ο κάθε αθλητής.

Στον αγώνα μπορούν να συμμετέχουν Έλληνες- Ελληνίδες και αλλοδαποί αθλητές και αθλήτριες από όλο τον κόσμο, που έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους και οι οποίοι θα τρέξουν με δική τους ευθύνη, γι’ αυτό θα πρέπει να έχουν εξεταστεί πρόσφατα από ιατρό.

Ο αγώνας έχει όριο 300 συμμετοχές και στην περίπτωση που συμπληρωθεί ο αριθμός αυτός νωρίτερα , θα κλείσουν και οι εγγραφές. Η εγγραφή θεωρείται ολοκληρωμένη αν έχει γίνει η ηλεκτρονική δήλωση συμμετοχής και η πληρωμή του αντίστοιχου κόστους.

Διαβάστε ακόμη

Με 28 μετάλλια επέστρεψαν οι «Πιγκουίνοι» από τη Χαλκίδα!

Ανατροπές προγνωστικών στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Σκάκι Γυναικών

Στις εγκαταστάσεις του Κένταυρου ο πρόεδρος κι ο προπονητής της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τοξοβολίας

Σε αγώνα στη Γαλλία η Ειρήνη Παπαδημητρίου Σταμπόρη

Ο διεθνής Μαραθώνιος Ρόδου σε υψηλότερο επίπεδο!

Α’ Κατηγορία ΕΠΣΔ: Έμεινε και μαθηματικά ο Κλεάνθης

Μοναδικές εμπειρίες για τους Παίδες του Κολοσσού στο Μαρμαρίς

Καλή η παρουσία της Κωνσταντίνας Ρεντοπούλου στο «Hereya Open» της Σόφιας