Πυρήνας στίβου στη Νότια Ρόδο

Πυρήνας στίβου στη Νότια Ρόδο

Πυρήνας στίβου στη Νότια Ρόδο

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 266 ΦΟΡΕΣ

Ακαδημίες στην Κατταβιά ίδρυσε η Νίκη Ρόδου με το γυμναστή Τσαμπίκο Παπαδημητρίου και οι προπονήσεις γίνονται στο εκεί γήπεδο

Μεγάλη προσπάθεια πραγματοποιεί από τις αρχές του καλοκαιριού η Νίκη Ρόδου για την ανάπτυξη του στίβου στο νότιο μέρος του νησιού μας.

Ο προπονητής Τσαμπίκος Παπαδημητρίου βρίσκεται στην Κατταβιά κάθε Σάββατο και Κυριακή απογευματινές ώρες και ήδη, μόνο από το συγκεκριμένο χωριό, συγκεντρώνονται μέσο όρο 17 παιδιά στο εκεί γήπεδο, όπου προπονούνται και μαθαίνουν τα μυστικά του κλασικού αθλητισμού.

Στόχος είναι να βρεθούν παιδιά και από τα γύρω χωριά ώστε να δημιουργηθεί τώρα ο μοναδικός πυρήνας στίβου στη Νότια Ρόδο που θα βοηθήσει περαιτέρω στην ανάπτυξη. Μάλιστα, με τη συνεργασία της δημοτικής κοινότητας θα γίνει ο καλλωπισμός των εγκαταστάσεων, αφού δεν χρησιμοποιούνται πια ως έδρα από την ποδοσφαιρική ομάδα του χωριού.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν για τη συμμετοχή στις προπονήσεις με το γυμναστή και προπονητή της Νίκης Ρόδου Τσαμπίκο Παπαδημητρίου, καλώντας στο 6944945055.

Εκτός από την Κατταβιά, οι ακαδημίες της Νίκης Ρόδου συνεχίζουν κανονικώς και στο ΔΑΚ «Καλλιπάτειρα», καθημερινώς από τις 16.00 έως και τις 19.00 με τον Τσαμπίκο Παπαδημητρίου και τη Γεωργία Χριστοδούλου.
Χορηγός του σωματείου για αυτή την περίοδο θα είναι το coffee Island.

Διαβάστε ακόμη

Με 28 μετάλλια επέστρεψαν οι «Πιγκουίνοι» από τη Χαλκίδα!

Ανατροπές προγνωστικών στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Σκάκι Γυναικών

Στις εγκαταστάσεις του Κένταυρου ο πρόεδρος κι ο προπονητής της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τοξοβολίας

Σε αγώνα στη Γαλλία η Ειρήνη Παπαδημητρίου Σταμπόρη

Ο διεθνής Μαραθώνιος Ρόδου σε υψηλότερο επίπεδο!

Α’ Κατηγορία ΕΠΣΔ: Έμεινε και μαθηματικά ο Κλεάνθης

Μοναδικές εμπειρίες για τους Παίδες του Κολοσσού στο Μαρμαρίς

Καλή η παρουσία της Κωνσταντίνας Ρεντοπούλου στο «Hereya Open» της Σόφιας