Δόξα Ψίνθου: Ηττήθηκε, το Σάββατο θα φανεί αν έχασε

Δόξα Ψίνθου: Ηττήθηκε, το Σάββατο θα φανεί αν έχασε

Δόξα Ψίνθου: Ηττήθηκε, το Σάββατο θα φανεί αν έχασε

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 208 ΦΟΡΕΣ

Την καλή παρουσία της κόντρα στον Άρη θέλει να έχει ως οδηγό η ομάδα του Γιώργου Σαββιδάκη στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα Απολλώνων

Ως ξεκάθαρο μήνυμα για την ύπαρξη δυνατοτήτων και βάσιμων πιθανοτήτων για την διατήρηση της ομάδας στην Α’ κατηγορίας ερμηνεύουν στη Δόξα Ψίνθου την εμφάνιση της ομάδας στο πρόσφατο παιχνίδι με τον Άρη στον Αρχάγγελο.

Ο προπονητής Γιώργος Σαββιδάκης, ασφαλώς και θα αισθανόταν καλύτερα αν η ομάδα του κέρδιζε έστω κι έναν βαθμό (έχασε με 2-1), ωστόσο δεν μπορεί να μην αναγνωρίσει την καλή παρουσία των ποδοσφαιριστών του σε μεγάλα διαστήματα του παιχνιδιού, πάνω στην οποία εκτιμά πως το συγκρότημά του μπορεί να «χτίσει» ένα καλύτερο μέλλον.

Αρκεί οι παίκτες του να πιστέψουν περισσότερο στους εαυτούς τους και να διδαχθούν από τα λάθη απειρίας, τα οποία σύμφωνα με το Γιώργο Σαββιδάκη κόστισαν την ήττα στον αγώνα του προηγούμενου Σαββάτου.

Υπό αυτή την έννοια, το μεθαυριανό εντός έδρας παιχνίδι με τον Απόλλωνα Απολλώνων αποκτά ακόμα μεγαλύτερη σημασία από αυτή που ορίζουν οι ίδιες οι πιεστικές βαθμολογικές ανάγκες της ομάδας.

Ο Γιώργος Σαββιδάκης περιμένει με αγωνία τα νέα που θα του φέρει η σημερινή τελευταία προπόνηση της εβδομάδας, καθώς μέχρι χθες, η συμμετοχή των Χρήστου Ορφανού, Κώστα Φραντζή και Γιώργου Κωστομοίρη ήταν αμφίβολη. Ο πρώτος είχε τραυματιστεί στο παιχνίδι της 4ης αγωνιστικής με τον Ηρακλή Λάρδου, ενώ οι άλλοι δύο έγιναν αναγκαστική αλλαγή στον αγώνα με τον Άρη.

Διαβάστε ακόμη

Σάββας Ορφανίδης: «Ο Φοίβος θέλει πάντα να πρωταγωνιστεί!»

«Φωνές» της Ρόδου για τη διαιτησία στο Άργος

Μετάλλια για τα Δωδεκάνησα στο Πανελλήνιο σχολικό του στίβου

Γεμάτο πρόγραμμα στο τοπικό μπάσκετ

Οι διακρίσεις του ΑΣ Ρόδου Shotokan Karate στο Πανελλήνιο Κύπελλο Kanazawa Cup

Νέα μεγάλη βολή από τον Μάρκο Μέμα στη σφύρα!

«Κλείνει» ο Καρίκης

Διαγόρας: Ματς «κλειδί» για την παραμονή