Το απόλυτο και με τον Άρη αναζητεί ο Διαγόρας

Το απόλυτο και με τον Άρη αναζητεί ο Διαγόρας

Το απόλυτο και με τον Άρη αναζητεί ο Διαγόρας

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 88 ΦΟΡΕΣ

Μόνο η νίκη ενδιαφέρει στο αυριανό ματς της 6ης αγωνιστικής στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης (16.00)

Αποφασισμένοι να φτάσουν και την 6η αγωνιστική στην επιτυχία, παρά τα προβλήματα που υπάρχουν, είναι οι «κυανέρυθροι» του Διαγόρα. Έχουν δείξει μέχρι τώρα πως όποτε είναι σοβαροί στον αγωνιστικό χώρο και πειθαρχημένοι, δεν έχουν να φοβηθούν τίποτα και από κανένα αντίπαλο.

Αυτός είναι άλλωστε ο λόγος που έχουν το απόλυτο μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα, έχοντας εκτίσει και το ρεπό τους.

Αύριο το απόγευμα θα υποδεχθούν στο Δημοτικό Στάδιο, μια ομάδα που είναι σε άνοδο αγωνιστική τα τελευταία παιχνίδια, ενώ ξέρει να παίρνει αποτελέσματα ακόμα και αν δεν είναι σε καλή αγωνιστική κατάσταση. Ο Άρης Αρχαγγέλου είναι αντίπαλος που στέκεται καλά αγωνιστικά μέσα κι έξω από τον Αρχάγγελο και χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή.

Ο Διαγόρας πάντως, είναι αποφασισμένος παρά τις ελλείψεις να παίξει καλό ποδόσφαιρο αύριο στις 16.00 στο Δημοτικό Στάδιο και να πάρει μια ακόμα νίκη και τρεις βαθμούς.

Ο Μιχάλης Τσιβρινής «τσέκαρε» την κατάσταση των παικτών του για ακόμα μια φορά στο βοηθητικό του Δημ. Σταδίου χθες, ρίχνοντας το βάρος σε φυσική κατάσταση αλλά και σε τεχνική-τακτική, κάτι που γίνεται πάντα πριν τους αγώνες.

Καλά νέα περιμένουν σήμερα από το Φανούρη Γκινή οι άνθρωποι του Διαγόρα
Καλά νέα περιμένουν σήμερα από το Φανούρη Γκινή οι άνθρωποι του Διαγόρα

Απόντες από την χθεσινή προπόνηση για τους γνωστούς λόγους ήταν οι Τόλης Παϊζάνος και Νίκος Φραντζής, όπως επίσης και οι νεαροί Κουρούνας και Κυπριώτης, με τον τελευταίο να ταλαιπωρείται τις τελευταίες μέρες από μια τενοντίτιδα.

Σε αυτούς προστίθεται ακόμα κι ο Κιουλτζής που έχει πρόβλημα στους προσαγωγούς και ακολουθεί την θεραπευτική οδό, προκειμένου να αποθεραπευθεί.

Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές, συμμετείχαν κανονικά στην προπόνηση ενώ οι υπεύθυνοι της ομάδας περιμένουν σήμερα καλά νέα από την περίπτωση του Φανούρη Γκινή.

Όπως έγινε γνωστό χθες, ο έμπειρος μεσοεπιθετικός θα επισκεφτεί τον γιατρό, ο οποίος θα δει σε ποια κατάσταση βρίσκεται και θα καθορίσει την συνέχεια του προγράμματος του.

Αμέσως μετά ο ποδοσφαιριστής θα ενημερώσει την Διοίκηση της ομάδας και την τεχνική ηγεσία, για την πορεία της αποθεραπείας του.

Διαβάστε ακόμη

Γ’ εθνική κατηγορία: Κρίσιμα παιχνίδια για Ιάλυσο και ΑΕΡΑ

Γιορτή αναπαράστασης των Ολυμπιακών Αγώνων στο 12ο Δημοτικό Σχολείο Ρόδου!

Με 28 μετάλλια επέστρεψαν οι «Πιγκουίνοι» από τη Χαλκίδα!

Ανατροπές προγνωστικών στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Σκάκι Γυναικών

Στις εγκαταστάσεις του Κένταυρου ο πρόεδρος κι ο προπονητής της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τοξοβολίας

Σε αγώνα στη Γαλλία η Ειρήνη Παπαδημητρίου Σταμπόρη

Ο διεθνής Μαραθώνιος Ρόδου σε υψηλότερο επίπεδο!

Α’ Κατηγορία ΕΠΣΔ: Έμεινε και μαθηματικά ο Κλεάνθης