Στηρίζει την προσπάθεια της Ρόδου για την Πολιτιστική Πρωτεύουσα ο Ν. Σαντορινιός

Στηρίζει την προσπάθεια της Ρόδου για την Πολιτιστική Πρωτεύουσα ο Ν. Σαντορινιός

Στηρίζει την προσπάθεια της Ρόδου για την Πολιτιστική Πρωτεύουσα ο Ν. Σαντορινιός

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 86 ΦΟΡΕΣ

Σε επιστολή του προς τον Δήμαρχο Ρόδου κ. Φώτη Χατζηδιάκο, ο βουλευτής Δωδεκανήσου κ. Νεκτάριος Σαντορινιός αναφέρει:

Αγαπητέ κ. Δήμαρχε,

Αγαπητά μέλη του Δ.Σ. Ρόδου,

Δυστυχώς, λόγω σοβαρών ανειλημμένων υποχρεώσεων δεν ήμουν σε θέση να παρευρεθώ στην παρουσίαση του λογότυπου που θα συνοδεύει την προσπάθεια του νησιού μας στο ταξίδι της υποψηφιότητας για πολιτιστική πρωτεύουσα της Ευρώπης.

Εύχομαι κάθε προσπάθεια να επιτύχει γιατί η αίσια κατάληξη της αναγόρευσης της Ρόδου ως πολιτιστικής πρωτεύουσας θα σημάνει πολλά τόσο για την εκτόξευση της δημοτικότητας του νησιού μας, όσο και για την προσέλκυση πολυεπίπεδων δράσεων που θα τονώσουν την τοπική επιχειρηματική και τουριστική δραστηριότητα.

Πάγια θέση μου και ελπίδα μου είναι να εμπλακούν στη διαδικασία παρουσίασης του νησιού μας όσο περισσότεροι τοπικοί και κοινωνικοί φορείς γίνεται, ώστε να δείξουμε και να αποδείξουμε ότι η Ρόδος δεν είναι μονοσήμαντη, αλλά έχει έντονη κοινωνική, πολιτιστική και παραγωγική ζωή που αξίζει να αναδειχθεί και να διαφημιστεί.

Όπως, πολλές φορές έχω δηλώσει, προσωπικά στέκομαι υποστηρικτής και αρωγός της προσπάθειας. Είμαι στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε βοήθεια χρειαστείτε.

Διαβάστε ακόμη

Μ. Κόνσολας: «Ενεργειακή μετάβαση των νησιών με έργα και νέα χρηματοδοτικά εργαλεία»

Ενισχύεται το Κτηματολόγιο Ρόδου με τρεις μηχανικούς - Συνάντηση Μίκας Ιατρίδη με τον Υφυπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Κωνσταντίνο Κυρανάκη

Την ίδρυση Ενιαίου Επαγγελματικού Γυμνασίου και Λυκείου στην Κω, ζητά ο Μάνος Κόνσολας

Παρέμβαση του Μάνου Κόνσολα για την ενίσχυση του ΠΠΙ Κάσου και τις διακομιδές

Γ. Παππάς Υφυπουργός Ναυτιλίας: «Εκπτώσεις σε ακτοπλοϊκά και αεροπορικά εισιτήρια για τη μετάβαση αναπληρωτών εκπαιδευτικών στην περιοχή τοποθέτησής τους»

Γιάννης Παππάς: Λύση από τον υφυπουργό Ναυτιλίας για τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα στα πλοία

Ομιλία Μίκας Ιατρίδη στη Βουλή για την αναμόρφωση του Κώδικα Φορολογικής Διαδικασίας: «Στόχος μας, ένας κράτος λιγότερο γραφειοκρατικό, πάντα δίπλα στον πολίτη!»

Γ. Παππάς, υφ. Ναυτιλίας: «Νέα πραγματικότητα η visa express για επιχειρηματίες του τουρισμού Καλύμνου και Λέρου»