Έτοιμος ο Ιάλυσος για τον Κρουσώνα

Έτοιμος ο Ιάλυσος για τον Κρουσώνα

Έτοιμος ο Ιάλυσος για τον Κρουσώνα

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 153 ΦΟΡΕΣ

Ο Μανώλης Παπαδημήτρης επανήλθε στις προπονήσεις ακολουθώντας ειδικό πρόγραμμα αλλά δεν προλαβαίνει

Το τρία στα τρία θέλει να κάνει αύριο το απόγευμα στο «Οικονομίδειο» ο Ιάλυσος. Μετά τη νίκη επί της Κηφισιάς και της Γλυφάδας στην έδρα της με το ίδιο μάλιστα σκορ, οι «ερυθροκίτρινοι» θέλουν αύριο στα πλαίσια της τρίτης αγωνιστικής, να κάμψουν και την αντίσταση του Κρουσώνα, ο οποίος χρειάζεται σίγουρα προσοχή.

Και μόνο το γεγονός πώς δεν ξεκίνησε καλά στο πρωτάθλημα και αλλάζει προπονητή από αυτή την αγωνιστική, σηματοδοτεί σοβαρότητα έναντι του αντιπάλου, αγωνιστική πειθαρχία και πιστή εφαρμογή των όσων διδάσκονται οι παίκτες στις προπονήσεις για να επιτευχθεί ο στόχος που δεν είναι άλλος από την τρίτη νίκη, που θα έχει και ψυχολογικό όφελος για την δύσκολη συνέχεια.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ο Πέτρος Μίχος ζήτησε τέλος στους πανηγυρισμούς για την νίκη στην Γλυφάδα πολύ γρήγορα κι έβαλε τους παίκτες του σε κλίμα …Κρουσώνα!

Από αγωνιστικής πλευράς ο κόουτς της ομάδας, δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα πέραν αυτού του Μανώλη Παπαδημήτρη.
Πρέπει να σημειωθεί, πώς ο έμπειρος αμυντικός μπήκε από χθες στις προπονήσεις ακολουθώντας ατομικό πρόγραμμα, αλλά το σίγουρο είναι πώς δεν προλαβαίνει να βελτιώσει την κατάστασή του και να αγωνισθεί κατά του Κρουσώνα.

Ατομικό πρόγραμμα ακολουθεί από χθες  ο Μανώλης Παπαδημήτρης  (ΦΩΤΟ ΒΙΚΤΩΡ)
Ατομικό πρόγραμμα ακολουθεί από χθες ο Μανώλης Παπαδημήτρης (ΦΩΤΟ ΒΙΚΤΩΡ)


Όλοι οι άλλοι ποδοσφαιριστές είναι στην διάθεση του Πέτρου Μίχου. Εκείνος με την σειρά του, έχει προγραμματίσει για σήμερα προπόνηση στις 9 το πρωί και αμέσως μετά, θα ανακοινώσει τους δεκαοκτώ της συνάντησης, ή θα καλέσει όλους τους παίκτες του στο γήπεδο λίγο πριν το παιχνίδι.

ΣΤΑΣΗ ΑΝΑΜΟΝΗΣ ΣΤΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΑ
Ουδέν νεότερο ακόμα στα μεταγραφικά της ομάδας, ωστόσο εκείνο που πρέπει να σημειωθεί, είναι πώς η αναζήτηση συνεχίζεται όπως χαρακτηριστικά διαμείφθηκε χθες βράδυ και …σε πιο πάνω ράφι! Δεν έγινε γνωστό πάντως τίποτα το ουσιαστικό κι αυτός είναι ο λόγος που η Διοίκηση τηρεί στάση αναμονής, περιμένοντας απαντήσεις από επαφές με ποδοσφαιριστές, που ήδη έχουν γίνει. Όλα αυτά φυσικά μετατίθενται για την ερχόμενη εβδομάδα, καθώς προέχει η θετική έκβαση του αυριανού αγώνα με τον Κρουσώνα.

ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
Στο μεταξύ έχει ξεκινήσει ήδη η προπώληση των εισιτηρίων για τον αγώνα με τον Κρουσώνα και το μήνυμα των Scorpions είναι σαφές:
«Γίνε και εσύ ο δωδέκατος παίκτης της ομάδας μας..
Προπώληση εισιτηρίων εντός έδρας αγώνων..

Στα μαγαζιά:
●Cafe 4 all
●Famous cafe
● Μεζεδοπωλείο η Γειτονιά
● Αmpeliotis shoes

● Σαχίνης Pet Shop
● Barra trees cafe (Ρόδος)
● Ραστώνη(Μαριτσά)
● MultiVision Dvd (Παστίδα)

Διαβάστε ακόμη

Ένας Κώος στην κορυφή της Ευρώπης

Τώνης Μαρτίνης: «Η Ρόδος είχε στοχοποιηθεί!»

Γ’ κατηγορία ΕΠΣΔ: Σήμερα η 29η αγωνιστική

Διαγόρας: Το Σάββατο με Παναθηναϊκό Β’

Σαφώς ανώτερος απέναντι στον ΓΣ Δωδεκάνησος ο Άτλας Αθηνών

Ενδιαφέρον στα play off της κατηγορίας ανδρών στο τοπικό μπάσκετ

Κι ο Λούκα Μπραΐκοβιτς τον… χαβά του στο Αλεξάνδρειο!

Crows- Epavlis B.C στον τελικό του Εργασιακού