Ροδίτισσα υποστηρίζει ότι καταδικάστηκε άδικα ως θύμα πλεκτάνης

Ροδίτισσα υποστηρίζει  ότι καταδικάστηκε άδικα  ως θύμα πλεκτάνης

Ροδίτισσα υποστηρίζει ότι καταδικάστηκε άδικα ως θύμα πλεκτάνης

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1123 ΦΟΡΕΣ

Τι υποστήριξε χθες μέσα από τις φυλακές όπου κρατείται

Την δική της εκδοχή εξέφρασε χθες το μεσημέρι, σε επικοινωνία που είχε με την «Ρ» μέσα από τις φυλακές όπου κρατείται η μία εκ των τριών πρωταγωνιστών της υπόθεσης που συγκλόνισε την τοπική κοινωνία και όχι μόνο, με την περίπτωση του βιασμού και αποπλάνησης Ροδίτισσας.

Πρόκειται για την θεία της κοπέλας, η οποία καταδικάστηκε πριν από μερικούς μήνες, σε 25χρόνια φυλάκιση μαζί με την αδελφή της (μητέρα του κοριτσιού) και τον πατέρα της (παππού του ανήλικου κοριτσιού) που επίσης καταδικάστηκαν σε πολυετείς ποινές, από το Μικτό Ορκωτό δικαστήριο της Κω.

Όπως δήλωσε η ίδια μιλώντας τηλεφωνικώς στη «Ροδιακή» τόσο η ίδια όσο και ο πατέρας και η αδελφή της, είναι αθώοι και ότι καταδικάστηκαν άδικα, αφού βρέθηκαν μέσα σε μια απίστευτη αντιδικία μεταξύ της οικογένειας εξαιτίας προσωπικών διαφορών που υπάρχουν.

«Όσο θα πατάμε στα πόδια μας και θα ζούμε, θα φωνάζουμε ότι είμαστε αθώοι. Δεν κάναμε τίποτα απ’ όλα αυτά μου μας κατηγορούν. Θα παλέψουμε για να το αποδείξουμε σε όλο τον κόσμο και κυρίως στην οικογένειά μας. Είμαι στις φυλακές από τις 25 Μαϊου 2015 άδικα. Είναι κρίμα και άδικο όλο αυτό που μας συμβαίνει» κατέληξε η ίδια.

Αξίζει να σημειωθεί ότι όλα ξεκίνησαν μετά από καταγγελίες που έγιναν πριν από αρκετούς μήνες, από της ενήλικη πλέον παθούσα. Ότι δηλαδή μητέρα, θεία και παππούς την κακοποιούσαν και την βίαζαν συστηματικά όταν ήταν σε πολύ μικρή ηλικία.

Δικαστές και ένορκοι πάντως, στα μέσα Μαΐου όπου έγινε το δικαστήριο, έκριναν ένοχη την μητέρα του κοριτσιού για τον βιασμό, την αποπλάνηση και άμεση συνέργεια στην αποπλάνηση της κόρης της και της επέβαλαν συνολική ποινή κάθειρξης 35 ετών κατά συγχώνευση.

Ο παππούς κρίθηκε ένοχος για αποπλάνηση και τον βιασμό της ανήλικης εγγονής του και καταδικάστηκε σε συνολική ποινή κάθειρξης 25 ετών.

Η θεία (που μίλησε στη ΡΟΔΙΑΚΗ) κρίθηκε ένοχη σε άμεση συνέργεια βιασμού και αποπλάνησης και καταδικάστηκε σε συνολική ποινή κάθειρξης 25 ετών.

Το δικαστήριο με την ίδια απόφασή του απάλλαξε από κάθε κατηγορία την γιαγιά η οποία κρίθηκε αθώα.

Διαβάστε ακόμη

Δικαιώθηκαν εργαζόμενοι του δήμου Ρόδου

Ελεύθεροι χωρίς όρους αφέθηκαν η μητέρα και οι δύο εκπαιδευτικοί

Νίσυρος: Νέες αποκαλύψεις για τον αρχαιοφύλακα - «Βροχή» οι καταγγελίες – τέθηκε σε αναστολή των καθηκόντων του

Σε βαθμό κακουργήματος οι διώξεις που ασκήθηκαν κατά δύο εκπαιδευτικών

Απεγκλωβισμός 25 ατόμων από βραχώδη περιοχή της Τήλου

Κοινωνικές δράσεις των Υπηρεσιών της Αστυνομίας στο νησί της Ρόδου

Δέκα χρόνια κάθειρξη σε Σκοπιανό που συνελήφθη με 1.273 γραμμάρια χασίς

Συνελήφθη 36χρονος για διακίνηση ναρκωτικών και οπλοκατοχή στη Ρόδο