Ρόδος: Της επιτέθηκαν, την ξυλοκόπησαν και της έκοψαν τη μύτη

Ρόδος: Της επιτέθηκαν, την ξυλοκόπησαν και της έκοψαν τη μύτη

Ρόδος: Της επιτέθηκαν, την ξυλοκόπησαν και της έκοψαν τη μύτη

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 4754 ΦΟΡΕΣ

Κατέθεσε μήνυση σε βάρος πέντε ατόμων

Επίθεση από πέντε ομόφυλους της δέχτηκε 32χρονη αθίγγανη, η οποία ξυλοφορτώθηκε άγρια και παράλληλα της δάγκωσαν και της έκοψαν και τη .. μύτη!

Το περιστατικό σημειώθηκε την προηγούμενη εβδομάδα στη Ρόδο και η 32χρονη αθίγγανη χρειάστηκε να υποβληθεί σε εγχείριση προκειμένου να αποκαταστήσει την βλάβη που υπέστη στην μύτη της, ενώ χθες δια της δικηγόρου της κ. Βάσιας Παπαγεωργίου προσέφυγε στην δικαιοσύνη καταθέτοντας μήνυση κατά των πέντε ομόφυλων της.

Σύμφωνα με όσα αναφέρονται στην μήνυση το επεισόδιο εκτυλίχθηκε την Τρίτη 6 Οκτωβρίου 2015 περίπου 9.30 το βράδυ στην περιοχή Επτά Βαγιές στην πόλη της Ρόδου όπου κινούνταν με το αυτοκίνητο της η 32χρονη.

Ξαφνικά εμφανίστηκαν οι δύο αθίγγανες με τους συζύγους τους και έναν ακόμη ΡΟΜΑ να επιβαίνουν σε αυτοκίνητο και μόλις την αντιλήφθηκαν ανέπτυξαν ταχύτητα και άρχισαν να την καταδιώκουν. Αν και η 32χρονη αθίγγανη δηλώνει ότι προσπάθησε να ξεφύγει τελικά δεν τα κατάφερε αφού οι ομόφυλοι της, της έκλεισαν το δρόμο, την έβγαλαν έξω από το όχημα και άρχισαν να την χτυπούν με μανία.

Μάλιστα προκειμένου να μην μπορεί να αντιδράσει, τρεις εξ αυτών την κρατούσαν και οι άλλοι δύο την χτυπούσαν και την δάγκωσαν στην μύτη και στο στήθος. Περίοικοι που την είδαν να φωνάζει αιμόφυρτη στη μέση του δρόμου κάλεσαν την αστυνομία αλλά και το ΕΚΑΒ με το οποίο και μεταφέρθηκε η 32χρονη στο νοσοκομείο της Ρόδου.

Εκεί όπως η ίδια καταγγέλλει την περίμεναν με ρόπαλα στα χέρια οι αθίγγανοι και χάρη στην μεσολάβηση των τραυματιοφορέων κατάφερε να εισαχθεί στο νοσοκομείο χωρίς περαιτέρω θέματα.

Η 32χρονη όπως τονίζει στην μήνυση της υπεβλήθη σε εγχείριση για την αποκατάσταση της μύτης της αφού είχε ακρωτηριαστεί η κορυφή αυτής, ενώ το επόμενο διάστημα θα της γίνει και νέα επέμβαση για τον ίδιο λόγο.

Ως εκ τούτου η 32χρονη ζητά την ποινική δίωξη των πέντε ομόφυλων της για τα όσα της προκάλεσαν.

Διαβάστε ακόμη

Εξιχνιάστηκε κλοπή τιμαλφών από χρυσοχοείο στη Ρόδο

Συνελήφθη αλλοδαπός στη Ρόδο για ναρκωτικά

Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε ο 54χρονος, υπεύθυνος κέντρου διασκέδασης στη Ρόδο, για διακίνηση ναρκωτικών

Πουλούσε υαλοκαθαριστήρες και συνελήφθη

Σε κινητοποιήσεις από αύριο οι δικηγόροι του νησιού μας

Καταγγελία για κακομεταχείριση ζώου

Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος στους δύο γονείς

«Κούρεμα» οφειλών άνω των 500.000 ευρώ πέτυχε επιχειρηματίας της Ρόδου