«Σκοτσέζικο ντους» για Σαββιδάκη

«Σκοτσέζικο ντους» για Σαββιδάκη

«Σκοτσέζικο ντους» για Σαββιδάκη

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 178 ΦΟΡΕΣ

Μόλις οκτώ «μικρούς» και το Μιχάλη Λυριστή είδε στη χθεσινή προπόνηση ο τεχνικός της Δόξας, που αναγκάστηκε να ξεχάσει γρήγορα τη νίκη επί του Απόλλωνα Απολλώνων

Απροσδόκητα απότομα χάθηκε από τα χείλη του Γιώργου Σαββιδάκη το χαμόγελο της ικανοποίησης από την παρουσία της Δόξας Ψίνθου στο σαββατιάτικο παιχνίδι με τον Απόλλωνα Απ., η οποία επιβραβεύτηκε με μία ιδιαίτερα σημαντική νίκη 2-1.

Η εικόνα που αντίκρισε ο τεχνικός των Ψινθενών κατά την έναρξη της προγραμματισμένης για χθες προπόνησης ήταν απογοητευτική, καθώς το παρών έδωσαν μόλις οκτώ νεαροί ποδοσφαιριστές και ο Μιχάλης Λυριστής, που δεν μπόρεσε να ακολουθήσει το πρόγραμμα λόγω ίωσης.

Οι υπόλοιποι απουσίασαν, αρκετοί δε αδικαιολόγητα και χωρίς καν να ενημερώσουν, κάτι που όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, δεν συμβαίνει για πρώτη φορά.

Προβληματισμένοι φέρονται να είναι και οι άνθρωποι της διοίκησης και δεν θα πρέπει να αποκλειστεί καταρχήν η πραγματοποίηση μίας σοβαρής συζήτησης με τους ποδοσφαιριστές, για να καταστεί σαφές πως το ερασιτεχνικό πλαίσιο εντός του οποίου λειτουργεί η ομάδα δεν συνεπάγεται την απουσία κανόνων και επιπλέον, να επισημανθεί πως θα είναι κρίμα να μην γίνει το παν ώστε η Δόξα να αφήσει αναξιοποίητες τις δυνατότητες που δείχνει πως έχει, κάτι που λίγοι πίστευαν στο ξεκίνημα της χρονιάς.

Ο Γιώργος Σαββιδάκης ελπίζει πως σήμερα και αύριο η εικόνα θα είναι διαφορετική και ο ίδιος θα μπορέσει να προετοιμάσει την ομάδα του για το δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι της Παρασκευής κόντρα στον Κλεάνθη.

Ικανοποίηση για τους νεαρούς
Τουλάχιστον δύο νέα παιδιά έχουν αρχίσει να ξεχωρίζουν από τη φετινή ομάδα της Δόξας και οι άνθρωποί της είναι βέβαιοι, πως στην πορεία θα προστεθούν κι άλλα.

Ειδικά ο 15χρονος αριστεροπόδαρος μεσοεπιθετικός Φώτης Μπάρδος, ήταν στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα Απολλώνων εντυπωσιακός, με το Γιώργο Σαββιδάκη να αναγνωρίζει την εξαιρετική δουλειά που έχει κάνει ο ποδοσφαιριστής με τον προηγούμενο προπονητή του, τον Παναγιώτη Ζούνη στους Ατρόμητους. Εξαιρετικά τα πάει και ο 17χρονος μέσος Μιχάλης Χατζηνικόλας, ο οποίος προέρχεται από τα «σπλάχνα» της Δόξας.

ΦΩΤΟ ΒΙΚΤΩΡ
ΦΩΤΟ ΒΙΚΤΩΡ

Διαβάστε ακόμη

Διαγόρας: Ψάχνει για ένα σημαντικό «διπλό»

Δημήτρης Γκαίδας: «Είναι κομβικό παιχνίδι, θέλουμε τη νίκη»

Συνέχεια δράσης στην Basket League, ανακοινώθηκαν οι διαιτητές

Στην Τουρκία για φιλικά παιχνίδια οι Παίδες του Κολοσσού!

Αύριο στην Καλλιθέα το Γ.Σ. Δωδεκάνησος-Άτλας Αθηνών

Νίκος Καραβασίλης και Κωνσταντίνα Ρεντοπούλου στο “Hereya Open”

Ετοιμάζεται πυρετωδώς ο Άγιος Γεώργιος

Η παρουσία στη Μαδέρα δεν επέτρεψε στον Νικόλαο Κοντού να είναι ένας από τους λαμπαδηδρόμους