Αύριο θα ανακοινωθεί ο νέος πρόεδρος του Φοίβου Κρεμαστής

Αύριο θα ανακοινωθεί ο νέος πρόεδρος του Φοίβου Κρεμαστής

Αύριο θα ανακοινωθεί ο νέος πρόεδρος του Φοίβου Κρεμαστής

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 118 ΦΟΡΕΣ

Συσκέφθηκαν για πολλές ώρες χθες βράδυ οι διοικούντες του Φοίβου

Δεν βγήκε χθες αποτέλεσμα από την σύσκεψη των παραγόντων της ομάδας του Φοίβου, η οποία ξεκίνησε το απόγευμα και κράτησε πολλές ώρες.

Ακούστηκαν οι απόψεις όλων των διοικούντων, αλλά δεν υπήρξε κάτι από την συζήτηση αλλά και τις απόψεις που ακούσθηκαν απ όλους, που να προδίδει ότι βρέθηκε η διάδοχος κατάσταση στην προεδρία της ομάδας μετά την παραίτηση του Άκη Δελαπόρτα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που διέρρευσαν, ο Γιάννης Σταματίου που ήταν από τους υποψήφιους γι αυτή την θέση, έγινε γνωστό πώς δεν προτίθεται να διεκδικήσει την προεδρία.

Γιώργος Σμαραγδιός και Φώτης Στεργενάκης είναι από τους υποψήφιους για την προεδρία του ΔΣ του Φοίβου

Γιώργος Σμαραγδιός και Φώτης Στεργενάκης είναι από τους υποψήφιους για την προεδρία του ΔΣ του Φοίβου

Αντίθετα στον αντιπρόεδρο Φώτη Στεργενάκη, προστέθηκε ο Γιώργος Σμαραγδιός, αλλά τίποτα μέχρι τώρα δεν είναι σίγουρο. Όπως χαρακτηριστικά διαμείφθηκε αργά χθες το βράδυ, θα υπάρξουν οι σχετικές ανακοινώσεις μέσα στην εβδομάδα, πιθανότατα και αύριο. Δεν αποκλείεται πάντως, να υπάρξει και η έκπληξη σε ό,τι αφορά την προεδρία του Διοικητικού Συμβουλίου του Φοίβου, το οποίο όμως θέλει να τηρήσει πιστά το καταστατικό του.

Η ανακοίνωση του Φοίβου

Εξάλλου σε επίσημη ανακοίνωση που εξέδωσε σήμερα ο Φοίβος αναφέρει:

Το Δ.Σ. του Γ.Σ. Φοίβος Κρεμαστής, συνήλθε σήμερα σε νέα συνεδρίαση, κατά τη διάρκεια της οποίας αποφασίστηκε να συνεχίσει ενωμένο και συμπαγές την πορεία του, ώστε ο Γ.Σ. Φοίβος Κρεμαστής, να καταφέρει να πετύχει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στη φετινή αγωνιστική περίοδο.

Το νέο Δ.Σ. της ομάδας μας, το οποίο θα ανακοινωθεί αύριο επισήμως, απαρτίζεται από μέλη που ήδη συμμετείχαν σε αυτό, καθώς και από νέα πρόσωπα, τα οποία επιθυμούν να προσφέρουν στον Γ.Σ. Φοίβο Κρεμαστής.

Ευχαριστούμε όλους όσοι στήριξαν και συνεχίζουν να στηρίζουν την ομάδα μας, η οποία θα πορευτεί ενωμένη και με διάθεση επίτευξης των στόχων που έχουν ήδη τεθεί.

Απ’ αυτή την προσπάθεια, δεν θα λείπει κανείς από τους ανθρώπους της Κρεμαστής, του τόπου όπου δραστηριοποιείται ο Φοίβος, εκπροσωπώντας την περιοχή στο τοπικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου.

Τα αγωνιστικά

Στο αγωνιστικό κομμάτι της ομάδας, ο Κώστας Πάττας γύμνασε χθες τους παίκτες του για πρώτη φορά μετά τον αγώνα των Μασσάρων.

Όπως έγινε γνωστό οι προπονήσεις θα συνεχιστούν μέχρι και την Πέμπτη, αφού ο αγώνας με τον Ανταγόρα που προέρχεται από θριαμβευτική νίκη επί του Καλυμνιακού (5-0), θα διεξαχθεί στις 12.30 το μεσημέρι της Παρασκευής.

Διαβάστε ακόμη

Σάββας Ορφανίδης: «Ο Φοίβος θέλει πάντα να πρωταγωνιστεί!»

«Φωνές» της Ρόδου για τη διαιτησία στο Άργος

Μετάλλια για τα Δωδεκάνησα στο Πανελλήνιο σχολικό του στίβου

Γεμάτο πρόγραμμα στο τοπικό μπάσκετ

Οι διακρίσεις του ΑΣ Ρόδου Shotokan Karate στο Πανελλήνιο Κύπελλο Kanazawa Cup

Νέα μεγάλη βολή από τον Μάρκο Μέμα στη σφύρα!

«Κλείνει» ο Καρίκης

Διαγόρας: Ματς «κλειδί» για την παραμονή