Ζευγάρι γερμανών ήρθε διακοπές στη Ρόδο και υιοθέτησε αδέσποτο σκυλάκι

Ζευγάρι γερμανών ήρθε διακοπές στη Ρόδο και υιοθέτησε αδέσποτο σκυλάκι

Ζευγάρι γερμανών ήρθε διακοπές στη Ρόδο και υιοθέτησε αδέσποτο σκυλάκι

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1242 ΦΟΡΕΣ

Το πήραν μαζί τους στην Ελβετία όπου διαμένουν

Ένα νεαρό ζευγάρι Γερμανών τουριστών, που βρέθηκε στη Ρόδο για διακοπές πριν από μερικές μέρες, υιοθέτησε ένα αδέσποτο σκυλάκι που βρήκε κοντά στο ξενοδοχείο όπου διέμεναν , καθώς όπως υποστήριξαν, με το που το κοίταξαν το αγάπησαν αμέσως.

Πρόκειται για τους Thoma Robert και Adam Parian, που διαμένουν στην Ελβετία και οι οποίοι έκαναν τις διακοπές τους στο ξενοδοχείο Blue Bay που βρίσκεται ανάμεσα σε Κρεμαστή και Ιαλυσό.

Το νεαρό ζευγάρι, που όπως δήλωσε μιλώντας στον συμπατριώτη μας κο Κωνσταντίνο Μάτση, ιδιοκτήτη του εστιατορίου Pegasus στην περιοχή, είναι φιλόζωοι, ζήτησαν αμέσως να μάθουν τις διαδικασίες που θα τους επέτρεπαν να πάρουν μαζί τους το σκυλάκι στη χώρα τους, επιστρέφοντας από τις διακοπές τους. Έτσι κι έγινε.

 Το ζευγάρι ευτυχισμένο μαζί με την Lola τους


Για τον σκοπό αυτό τους βοήθησε ολοκληρώνοντας τις απαραίτητες ενέργειες σε κτηνιατρικό και γραφειοκρατικό επίπεδο, η κα Abedot Iris, η οποία διαμένει στο Γεννάδι.

Έτσι λοιπόν, το σκυλάκι εμβολιάστηκε, μπήκε σε ειδικό κλουβί και στην συνέχεια, τοποθετήθηκε σε ειδική θέση στο αεροσκάφος, επιστρέφοντας έτσι στη Ζυρίχη, μαζί με τους πανευτυχείς Γερμανούς.

Δεν είναι πάντως το μοναδικό ζευγάρι τουριστών που υιοθετεί σκυλάκια ερχόμενο στη χώρα μας. Κι άλλοι τουρίστες κατά καιρούς παίρνουν μαζί τους τέτοια ζωάκια, σε αντίθεση με… πολλούς από εμάς που τα παρατάμε στους δρόμους.

Στο πλαίσιο αυτό υπάρχουν ξενοδοχεία (όπως το Blue Bay) και ο διευθυντής κος Ντιλλάκης Εμμανουήλ, μαζί με το προσωπικό, που βοηθούν οποιονδήποτε θελήσει να ενεργήσει παρόμοια.
Το σκυλάκι που από τους δρόμους της Κρεμαστής και της Ιαλυσού, βρίσκεται πλέον σε μια αγκαλιά αγάπης και τρυφερότητας και το όνομα που του έδωσαν είναι Lola Rhodian.

Το ζευγάρι των γερμανών μαζί με το σκυλάκι που υιοθέτησαν και τον ιδιοκτήτη του εστιατορίου PegasusΤο ζευγάρι των γερμανών μαζί με το σκυλάκι που υιοθέτησαν και τον ιδιοκτήτη του εστιατορίου Pegasus

Διαβάστε ακόμη

Γ.Νικητιάδης : «Η Κυβέρνηση αντί να προστατεύει τους καταναλωτές, προστατεύει αυτούς που τους παραπλανούν»

Έσπασε πυροσβεστικός κρουνός στην πόλη της Ρόδου - Σε ποτάμι μετετράπησαν οι δρόμοι

Ίδρυμα «Παύλος Γιαννακόπουλος»: Εγκαίνια στο ανακαινισμένο Κλειστό Δημοτικό Γυμναστήριο του Δήμου Λειψών

Απεργούν οι εργαζόμενοι του Γενικού Νοσοκομείου Ρόδου στις 21 Μαΐου

Κινητοποιούνται πόροι 2 δισ. ευρώ για ΑΠΕ σε νησιά

Συνελήφθησαν δύο άτομα στη Ρόδο για κακομεταχείριση ζώου

Απονομή Επαίνων & Βραβείων: Βιβλιοπεριπέτειες – Μικροί Λογοτέχνες

Γ. Νικητιάδης: Το ΠΑΣΟΚ εμμένει στην πλήρη διεθνή αναγνώριση της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου