Το… δίκαιο και ο καπνός πνίγουν τους κατοίκους στο Καρακόνερο

Το… δίκαιο και ο καπνός  πνίγουν τους κατοίκους  στο Καρακόνερο

Το… δίκαιο και ο καπνός πνίγουν τους κατοίκους στο Καρακόνερο

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 889 ΦΟΡΕΣ

Το αυτόνομο κρατίδιο των αθίγγανων καλά κρατεί

Ανοικτή « πληγή» αποτελεί για την κοινωνία της Ρόδου, η παραβατική συμπεριφορά μελών του καταυλισμού των αθιγγάνων στο Καρακόνερο, αφού τίποτα απολύτως δεν φαίνεται να τους συνετίζει, με αποτέλεσμα να αποθρασύνονται καθημερινά ολοένα και περισσότερο.

Χθες, λίγο μετά τις 11 το πρωί, «έπνιξαν» και πάλι στον καπνό ολόκληρη την περιοχή καίγοντας λάστιχα και άλλα υλικά, προκαλώντας για ακόμα μια φορά την οργή των κατοίκων, αλλά και την άμεση κινητοποίηση των αρμοδίων της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ρόδου που αναγκαστικά έσπευσε για ακόμα μια φορά στην περιοχή.

Τα όποια μέτρα έχουν λάβει οι τοπικές αρχές τα τελευταία χρόνια κατά της παραβατικής αυτής συμπεριφοράς από μέλη του καταυλισμού, δυστυχώς δεν έχουν επιφέρει το αναμενόμενο, με αποτέλεσμα η τοπική κοινωνία να είναι καζάνι που βράζει, έτοιμο να εκραγεί.

Η υπόθεση καταυλισμού των αθίγγανων στο Καρακονέρο, αποτελεί εδώ και 15 τουλάχιστον χρόνια διαχρονικό πρόβλημα τόσο για τις τοπικές αρχές όσο και για την τοπική κοινωνία, που αξιώνει επιτέλους να δοθεί ένα τέλος σε αυτή την απαράδεκτη κατάσταση.

Από την πλευρά τους, Δήμος, Περιφέρεια και Αποκεντρωμένη Διοίκηση, έχουν υποσχεθεί να βρουν άμεση λύση για την μεταφορά του καταυλισμού σε άλλη περιοχή, αλλά μέχρι σήμερα η διαδικασία αυτή παραμένει στάσιμη.

Διαβάστε ακόμη

Στην Κω βρίσκεται ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Δένδιας

ΕΦΕΤ: Συμβουλές ενόψει Πάσχα-Τι να προσέξουν οι καταναλωτές

Συμβαίνει τώρα: Φωτιά σε αποθήκες με ηλεκτρικά είδη επί της Ρόδου-Λίνδου

Τούρτες πασχαλινές, καλιτσούνια και μελιτίνια

Συγκροτήθηκε το Συντονιστικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας

Ο Νίκος Δένδιας με τη φρουρά στο Αγαθονήσι

Νέο τροχαίο ατύχημα με τραυματίες πριν λίγο στο κέντρο της πόλης

Το μήνυμα της Λαϊκής Συσπείρωσης Νοτίου Αιγαίου για την Εργατική Πρωτομαγιά