Ράγισαν καρδιές στην κηδεία του μικρού κοριτσιού

Ράγισαν καρδιές στην κηδεία του μικρού κοριτσιού

Ράγισαν καρδιές στην κηδεία του μικρού κοριτσιού

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 9773 ΦΟΡΕΣ

Στην γειτονιά των αγγέλων, βρίσκεται πλέον το μικρό κορίτσι από τη Ρόδο, το νήμα της ζωής της οποίας «κόπηκε» το βράδυ της περασμένης Δευτέρας εξαιτίας σοβαρού προβλήματος υγείας που παρουσίασε.

Ο θάνατος του παιδιού σύμφωνα με τα στοιχεία που έδειξε η νεκροψία οφείλεται σε «συστροφή εντέρου, νέκρωση τμήματος λεπτού εντέρου», μια επιπλοκή που συναντάται σπάνια στις παιδικές ηλικίες.
Όλα ξεκίνησαν όταν το κοριτσάκι 11,5 μηνών, παρουσίασε δυσφορία και έμετους και οι γονείς του το διακόμισαν στο νοσοκομείο της Ρόδου.

Οι γιατροί, σύμφωνα με όσα δήλωσαν συγγενείς του στη ΡΟΔΙΑΚΗ, αφού το εξέτασαν του συνέστησαν την ενδεδειγμένη θεραπεία.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, αρκετές ώρες αργότερα το μικρό αγγελούδι παρουσίασε ραγδαία επιδείνωση της υγείας του, με αποτέλεσμα οι γονείς του να το διεκομίσουν ξανά στο νοσοκομείο της Ρόδου γύρω στις 11:30 το βράδυ της Δευτέρας.

Δυστυχώς όλα ήταν πλέον αργά καθώς το κοριτσάκι εξέπνευσε στη διαδρομή.
Η τοπική κοινωνία της Ρόδου και η τοπική κοινότητα Καλαβαρδών όπου διέμεναν είναι συγκλονισμένη από το περιστατικό.

Ψήφισμα από την Ένωση Φοροτεχνικών
«Η Ένωση Λογιστών Φοροτεχνικών Ελεύθερων Επαγγελματιών ΡΟΔΟΥ εκφράζει τα βαθιά και ειλικρινή της συλλυπητήρια για τον απρόσμενο χαμό ενός αγγέλου 11,5 μηνών, της Ηλέκτρας, κόρης του συναδέλφου και μέλους της ΕΛΦΕΕ Ρόδου, Τσαμπίκου Δημητρά.

Η θλίψη και η εκκωφαντική σιωπή που άπλωσε η αναγγελία ενός τέτοιου νέου, τόσο στον επαγγελματικό μας κύκλο όσο και στην κοινωνία του νησιού γενικότερα, καθιστά αδύνατη τη συγγραφή λέξεων που να μπορούν να εκφράσουν την οδύνη μας.

Ο Θεός να αναπαύσει τη ψυχή του μικρού αγγέλου και να δίνει κουράγιο στους γονείς του.
Η ΕΛΦΕΕ Ρόδου, τιμώντας την εκλιπούσα, αντί στεφάνου, καταθέτει κατόπιν έκτακτου ΔΣ και ομόφωνης απόφασης του μελών του, το ποσό των 100,00 ευρώ, στο ευαγές ίδρυμα χρονίων παθήσεων Άγιος Ανδρέας.»

Το αδικοχαμένο αγγελούδι που έσβησε πρόωρα πριν να γιορτάσει τα πρώτα του γενέθλιαΤο αδικοχαμένο αγγελούδι που έσβησε πρόωρα πριν να γιορτάσει τα πρώτα του γενέθλια

Διαβάστε ακόμη

Δείτε σε ζωντανή μετάδοση τη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Ρόδου

Έντονη αντίδραση του Βασίλη Υψηλάντη κατά της Ζωής Κωνσταντοπούλου – Την χαρακτήρισε «Εθνική Εισαγγελέα»

Τζέιμς Καφετζής: Ο πατέρας μου ψάχνει νέο σκάφος στον Ειρηνικό για να συνεχίσει το ταξίδι του από εκεί

Αντιδήμαρχος Διοικητικών Υπηρεσιών του δήμου Ρόδου η Ματίνα Γιανέλλη

Ο Γιώργος Παυλούς, πρόεδρος της "Κολοσσός 2047", ορίστηκε εντεταλμένος Μεσαιωνικής Πόλης

Γ. Νικητιάδης: «Έως και 10% ακριβότερο φέτος το πασχαλινό τραπέζι σύμφωνα με το ΙΝΚΑ – Στο “κενό” οι υποσχέσεις της κυβέρνησης»

Η Περιφέρεια Ν. Αιγαίου και το ΚΕΚ Γεννηματάς στηρίζουν την επιμόρφωση των εκπαιδευτικών στα νέα ψηφιακά μέσα

Πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση του ΚΚΕ για το σχολείο και την Ευρωπαϊκή Ένωση με την υποψήφια ευρωβουλευτή Στέλλα Βαλαβάνη