Aπολογείται σήμερα για ανθρωποκτονία

Aπολογείται σήμερα για ανθρωποκτονία

Aπολογείται σήμερα για ανθρωποκτονία

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 760 ΦΟΡΕΣ

Ενώπιον της ανακρίτριας Ρόδου θα βρεθεί σήμερα 24χρονος Γεωργιανός που κατηγορείται ότι εμπλέκεται σε υπόθεση απόπειρας ανθρωποκτονίας 45χρονου υπαλλήλου μπαρ στη Ρόδο.

Το περιστατικό του καβγά που είχε ως κατάληξη τον τραυματισμό του 45χρονου, σημειώθηκε πριν από τρία χρόνια στην Ορφανίδου και για αυτό είχε συλληφθεί ο 24χρονος και ένας 22χρονος συμπατριώτης του.

Σε βάρος τους ασκήθηκαν ποινικές διώξεις σε βαθμό κακουργήματος για απόπειρα ανθρωποκτονίας και οπλοχρησία σε βάρος του 22χρονου και επικίνδυνη σωματική βλάβη σε βάρος του 24χρονου και μετά τις απολογίες τους και οι δύο είχαν αφεθεί ελεύθεροι με τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της εμφάνισής τους μία φορά το μήνα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του, ενώ στον 22χρονο επιβλήθηκε και χρηματική εγγύηση ποσού 2000 ευρώ.

Ωστόσο πριν από λίγο καιρό το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Ρόδου ακύρωσε την ανάκριση που είχε γίνει στον 24χρονο καθώς η κατηγορία που τον βαραίνει είναι επικίνδυνη σωματική βλάβη κατά συρροή, και σε βάρος του κατηγορούμενου εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης. Ο 24χρονος εντοπίστηκε και συνελήφθη στη Θεσσαλονίκη, μεταφέρθηκε στη Ρόδο και σήμερα συνοδευόμενος από το δικηγόρο του κ. Στέλιο Αλεξανδρή θα περάσει εκ νέου την πόρτα της ανακρίτριας Ρόδου για να δώσει εξηγήσεις για τα όσα του καταλογίζονται.

Οι δύο αλλοδαποί από τη Γεωργία συνελήφθησαν στις 29 Αυγούστου 2012 από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου, μετά από επεισόδιο που σημειώθηκε στη περιοχή της Ορφανίδου.
Ειδικότερα τις πρώτες πρωινές ώρες στην πόλη της Ρόδου ύστερα από επεισόδιο που είχε προηγηθεί μεταξύ θαμώνων καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος οι κατηγορούμενοι επιτέθηκαν και τραυμάτισαν με μαχαίρι στο λαιμό και στην κοιλιακή χώρα έναν 45χρονο υπάλληλο, εξωτερικά του καταστήματος. Ο 45χρονος μεταφέρθηκε στον νοσοκομείο, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και αποχώρησε.

Στο πλαίσιο των αστυνομικών αναζητήσεων εντοπίστηκαν στις 29 Αυγούστου 2012 το απόγευμα οι δυο Γεωργιανοί, οι οποίοι αναγνωρίστηκαν ανεπιφύλακτα από τον παθόντα. Επίσης κατασχέθηκε ένα μαχαίρι (πεταλούδα) με λάμα μήκους 5,5 εκατοστών, το οποίο βρέθηκε στο χώρο του περιστατικού.

Διαβάστε ακόμη

Δικαιώθηκαν εργαζόμενοι του δήμου Ρόδου

Ελεύθεροι χωρίς όρους αφέθηκαν η μητέρα και οι δύο εκπαιδευτικοί

Νίσυρος: Νέες αποκαλύψεις για τον αρχαιοφύλακα - «Βροχή» οι καταγγελίες – τέθηκε σε αναστολή των καθηκόντων του

Σε βαθμό κακουργήματος οι διώξεις που ασκήθηκαν κατά δύο εκπαιδευτικών

Απεγκλωβισμός 25 ατόμων από βραχώδη περιοχή της Τήλου

Κοινωνικές δράσεις των Υπηρεσιών της Αστυνομίας στο νησί της Ρόδου

Δέκα χρόνια κάθειρξη σε Σκοπιανό που συνελήφθη με 1.273 γραμμάρια χασίς

Συνελήφθη 36χρονος για διακίνηση ναρκωτικών και οπλοκατοχή στη Ρόδο