Ικανοποίηση για το βαθμό στον Ιάλυσο

Ικανοποίηση για το βαθμό στον Ιάλυσο

Ικανοποίηση για το βαθμό στον Ιάλυσο

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 159 ΦΟΡΕΣ

Για τις απουσίες, αλλά και την τύχη μίλησε μετά την λήξη ο Πέτρος Μίχος. Επιστρέφουν οι Αθανασίου, Καρπαθάκης κατά του Ιωνικού

Ικανοποιημένοι σε ότι αφορά το αποτέλεσμα, επέστρεψαν από τη Ραφήνα, Διοίκηση, τεχνική ηγεσία και παίκτες του Ιάλυσου, που ξεκίνησαν ήδη να σκέφτονται το επόμενο… βήμα.

Η 10η αγωνιστική φέρνει στην Ιαλυσό τον πάλαι ποτέ κραταιό Ιωνικό κι οι «ερυθροκίτρινοι» θα κυνηγήσουν ακόμα μια νίκη, που είναι πολύ πιθανόν να τους φέρει ακόμα κοντύτερα στην κορυφή.
Ο Πέτρος Μίχος μιλώντας μετά την λήξη του αγώνα της Ραφήνας στους εκπροσώπους του Τύπου, έδειξε ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα, στάθηκε στις απουσίες βασικών του παικτών, αλλά και στον παράγοντα τύχη, που είναι αναγκαίος όταν δίνει μια ομάδα τέτοια παιχνίδια.

Χαρακτηριστικά ο Πέτρος Μίχος μετά το 2-2 της ομάδας του στην Ραφήνα τόνισε:
«Ήταν η καλύτερη ομάδα που παίξαμε μέχρι τώρα. Μου άρεσε πολύ. Ίσως ήταν ο αντίπαλος από τον οποίο δεχθήκαμε περισσότερη πίεση.

Ξέραμε τι ομάδα αντιμετωπίζαμε, αλλά δεν περίμενα τόσο καλά πράγματα ειλικρινά. Εμείς είχαμε πέντε απουσίες και δεν έχουμε την πολυτέλεια να τους αναπληρώσουμε, άσχετα αν τα παιδιά που ήρθαν από τον πάγκο και για ακόμα μια φορά κατέθεσαν ψυχή στον αγωνιστικό χώρο.

Προσπαθήσαμε ολόκληρη την εβδομάδα να φτιάξουμε το παιχνίδι μας, να απενεργοποιήσουμε τον αντίπαλο και στις 3-4 καλές επιθέσεις, να ζητήσουμε το γκολ κάτι που έγινε. Είμαι ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα. Σε αυτά τα παιχνίδια χρειάζεται και τύχη, που εμείς την είχαμε σε αυτό το παιχνίδι. Θα προσπαθήσουμε να τερματίσουμε όσο γίνεται πιο ψηλά και να αρχίσουμε να κάνουμε δουλειά σε βάθος».

ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ
Ο Ιάλυσος ξεκίνησε χθες την προετοιμασία του για τον αγώνα της 10ης αγωνιστικής, στον οποίο επανέρχονται οι τρεις από τους πέντε απόντες στον αγώνα της Ραφήνας.
- Ο Παντελής Αθανασίου εξέτισε την ποινή του σε αυτό το παιχνίδι και είναι πια στην διάθεση του προπονητή του για το ματς με τον Ιωνικό.

- Το ίδιο συμβαίνει και με τον νεαρό Γιάννη Καρπαθάκη.
-Πρόβλημα τραυματισμού αντιμετώπισε στο ματς της Ραφήνας ο Παναγιώτης Μαθιός κι αυτός ήταν ο λόγος που δεν ξεκίνησε. Ο φορ του Ιάλυσου αισθανόταν ενοχλήσεις στον προσαγωγό και δεν αγωνίσθηκε καθόλου. Η συμμετοχή του στον αγώνα με τον Ιωνικό, θα εξαρτηθεί από την παρουσία του στις προπονήσεις της εβδομάδας.

-Σε ότι αφορά την παρουσία των Μιχάλη Φυλακούρη και Μανώλη Παπαδημήτρη, μάλλον θα πρέπει να αποκλεισθεί για ακόμα μια αγωνιστική. Περισσότερες πιθανότητες πάντως να επιστρέψει έχει ο Μιχάλης Φυλακούρης, αλλά η περίπτωσή του φαντάζει πολύ δύσκολη.

Ο Γιάννης Καρπαθάκης επανέρχεται την  Κυριακή κατά του Ιωνικού (ΦΩΤΟ ΒΙΚΤΩΡ)
Ο Γιάννης Καρπαθάκης επανέρχεται την Κυριακή κατά του Ιωνικού (ΦΩΤΟ ΒΙΚΤΩΡ)

Διαβάστε ακόμη

Α’ Κατηγορία ΕΠΣΔ: Αυτά ισχύουν με τον υποβιβασμό

ΑΕΡΑ-ΙΑΛΥΣΟΣ: Κάθονται σε αναμμένα κάρβουνα!

Β’ Κατηγορία: Ο Αγγελάκης νέος τεχνικός των Πανθήρων

Συνέχεια αγώνων στο ροδίτικο μπριτζ

Λαμπαδηδρόμος στο Καστελλόριζο ο δρομέας και προπονητής του Ανταίου, Σάββας Πότσος

Στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Μουάιτάι ο Κλεάνθης Κυριάκου!

Νικητής με απίστευτο ρεκόρ στον Μαραθώνιο Ρόδου ο Κενυάτης Μόουζες Κίπτοο Κούργκατ

Γ' Εθνική: Μεγάλο παιχνίδι στ’ Αφάντου