«Καθάρισε» στη Λέρο εύκολα ο Φοίβος

«Καθάρισε» στη Λέρο εύκολα ο Φοίβος

«Καθάρισε» στη Λέρο εύκολα ο Φοίβος

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 96 ΦΟΡΕΣ

Νίκησε την τοπική Αθλητική Ένωση με 3-1 και επέστρεψε στις επιτυχίες

Επέστρεψε στις νίκες και μάλιστα σε εκτός έδρας ματς ο Φοίβος κι ανέβηκε μια θέση στον βαθμολογικό πίνακα της Α΄ Κατηγορίας. Η ομάδα της Κρεμαστής, όντας καλύτερη από την τοπική Αθλητική Ένωση νίκησε με 3-1 στη Λέρο και περιμένει τώρα το ερχόμενο Σαββατοκύριακο τον Ηρακλή Μαριτσών στην έδρα του, στο ντέρμπι των «Πεταλούδων».

Στο ματς της Λέρου, ο Φοίβος ήταν καλύτερος στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, παρά τις πολλές απουσίες του. Χαρακτηριστικό της εμφάνισης της ομάδας της Κρεμαστής, είναι πώς ο Κώστας Πάττας χρησιμοποίησε τον ανέτοιμο τον Πομπού, ο οποίος βγήκε και πάλι τραυματίας από το παιχνίδι, παραχωρώντας τη θέση του στον γκολκίπερ Φαρμάκαλη, ενώ χρησιμοποιήθηκαν ακόμη, τόσο ο Καζούλης για πρώτη φορά όσο κι ο Κουδούνης, ο οποίος παίρνοντας χρόνο συμμετοχής μπαίνει σιγά σιγά στους ρυθμούς της ομάδας.

Ο Φοίβος ήταν πολύ καλός στο α΄ ημίχρονο. Κυκλοφόρησε σωστά τη μπάλα κι έβγαινε επικίνδυνα στις αντεπιθέσεις, ενώ δέχτηκε πίεση από τον αντίπαλο του μόνο μετά το 70΄, όταν δηλαδή η ΑΕΛ μείωσε σε 1-2, χωρίς όμως να καταφέρει να φτάσει στην ισοφάριση, αφού στο 83΄ ο Πομπού πέτυχε το τελικό 1-3 και κάπου εκεί η σεμνή τελετή…έλαβε τέλος.
Στο 20’ ο Δράκος από κοντά άνοιξε το σκορ για την ομάδα του Κώστα Πάττα, (0-1), ενώ στο 36’ ο Ρεΐσης Μαΐλης με δυνατό σουτ έκανε το 0-2.

Οι γηπεδούχοι αντέδρασαν στην «επανάληψη» και μείωσαν στο 70’ με τον Γιαννουκά, σε 1-2, αλλά ήρθε το γκολ του Πομπού στο 85΄ κι όλα τελείωσαν εκεί (1-3).
Από την ΑΕΛ άρεσαν περισσότερο οι Καράγκιολης, Μεραμπελιώτης κι ο Τσάτσος ενώ από το Φοίβο καλύτεροι ήταν οι Μαϊλης, Αξιώτης και Δράκος.
Με πολλά λάθη η διαιτησία των κ.κ. Γκόγκου, Βουλγαράκη και Μαυρουδή.

Οι ομάδες: .
Α.Ε. ΛΕΡΟΥ
Χαλκίδης, Καστής, Ακοκλάνης (61’ Φουντής), Βασιλείου, Κουρεβέλης (56’ Μπάκας), Τσάτσος, Ηλίας, Καρπαθάκης, Καράγκιολης (75’ Καρνέσης), Μεραμπελιώτης, Γιαννουκάς.
ΦΟΙΒΟΣ
Ψωμιάδης, Ντόστι, Μήτρου, Κουδούνης (84’ Καζούλης), Τζεμαλάι, Ορφανίδης (52’ Πομπού, 83’ λ.τ. Φαρμάκαλης), Αξιώτης, Κοντόγιαννος, Δράκος, Μαΐλης, Ζουρούδης.

Σκόραρε στο ματς  της Λέρου ο Λευτέρης Δράκος (ΦΩΤΟ ΒΙΚΤΩΡ)Σκόραρε στο ματς της Λέρου ο Λευτέρης Δράκος (ΦΩΤΟ ΒΙΚΤΩΡ)

Διαβάστε ακόμη

Ένας Κώος στην κορυφή της Ευρώπης

Τώνης Μαρτίνης: «Η Ρόδος είχε στοχοποιηθεί!»

Γ’ κατηγορία ΕΠΣΔ: Σήμερα η 29η αγωνιστική

Διαγόρας: Το Σάββατο με Παναθηναϊκό Β’

Σαφώς ανώτερος απέναντι στον ΓΣ Δωδεκάνησος ο Άτλας Αθηνών

Ενδιαφέρον στα play off της κατηγορίας ανδρών στο τοπικό μπάσκετ

Κι ο Λούκα Μπραΐκοβιτς τον… χαβά του στο Αλεξάνδρειο!

Crows- Epavlis B.C στον τελικό του Εργασιακού