Φιλικό «διαζύγιο» Άρη-Μανωλά και αμοιβαία αναγνώριση

Φιλικό «διαζύγιο» Άρη-Μανωλά και αμοιβαία  αναγνώριση

Φιλικό «διαζύγιο» Άρη-Μανωλά και αμοιβαία αναγνώριση

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 58 ΦΟΡΕΣ

Τούτη τη φορά η διοίκηση του Άρη έκανε την παραίτηση του Μιχάλη Μανωλά δεκτή

Η χθεσινή μετάβαση του Μιχάλη Μανωλά στο γήπεδο Αρχαγγέλου δεν είχε ως αντικείμενό της ούτε την ανάλυση του νικηφόρου αγώνα του Άρη κόντρα στον Κλεόβουλο, ούτε την έναρξη της προετοιμασίας ενόψει της συνέχειας, που θέλει τους «κιτρινόμαυρους» να υποδέχονται αύριο τον Εθνικό για το κύπελλο και το σαββατοκύριακο να πηγαίνουν στο Δημοτικό Στάδιο, για το ματς πρωταθλήματος με τη Ρόδο. Ήταν απλώς η τελευταία, η αποχαιρετιστήρια.

Η φραστική επίθεση την οποία δέχθηκε ο ίδιος μετά το σαββατιάτικο παιχνίδι με την ομάδα της Λίνδου από δύο ντόπιους φιλάθλους, ήταν απλά η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι του προβληματισμού του για το μέλλον του στο σύλλογο του Αρχαγγέλου, προβληματισμός που εκφράστηκε πριν από λίγο καιρό, με την υποβολή παραίτησης (ήταν μετά τον εντός έδρας αγώνα με τον ΑΕΡΑ).

Τότε η διοίκηση του συλλόγου έδειξε εμπράκτως τη στήριξή της στο πρόσωπο του έμπειρου τεχνικού και δεν αποδέχθηκε την παραίτησή του, όμως είναι προφανές πως ό, τι γίνεται μία φορά σε ανάλογες περιπτώσεις, δεν μπορεί να επαναληφθεί. Η απόφαση του Μιχάλη Μανωλά ήταν οριστική και αμετάκλητη, ενώ από τη δική της πλευρά, η διοίκηση «προσυπέγραψε» την αλλαγή σελίδας.

Οι δύο πλευρές χώρισαν μέσα σε φιλικό κλίμα εκατέρωθεν αναγνώρισης, ανταλλάσσοντας με τις δημόσιες τοποθετήσεις τους ευχαριστίες για την κοινή διαδρομή τους και ευχές για καλή επιτυχία στο μέλλον.

Λίγη ώρα αφού αποχαιρέτησε τους ποδοσφαιριστές του Άρη, οι οποίοι με τη σειρά τους τον ευχαρίστησαν για τις μέρες που πέρασαν μαζί, ο Μιχάλης Μανωλάς έκανε την παρακάτω δήλωση:

«Ευχαριστώ τη διοίκηση και τους ανθρώπους που ήταν από την πρώτη στιγμή κοντά μου και με βοήθησαν πάρα πολύ. Επίσης, θέλω να ευχαριστήσω τους ποδοσφαιριστές για τη συνεργασία που είχαμε. Εύχομαι ολόψυχα καλή συνέχεια στην ιστορική ομάδα του Άρη. Φεύγω σαν φίλος και σαν φίλος θα επιστρέψω, ακόμα και σαν αντίπαλος».

Ακολούθησε η διοίκηση του Σάββα Σφυριαλλά:
«Ευχαριστούμε το Μιχάλη Μανωλά για τα όσα πρόσφερε στον Άρη. Είμαστε ευχαριστημένοι από την παρουσία του, τον εκτιμούμε πολύ και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην προπονητική σταδιοδρομία του.

Μπορεί οι ποδοσφαιρικοί δρόμοι μας να χωρίζουν, όμως είχαμε την τύχη να γνωρίσουμε έναν εξαιρετικό άνθρωπο, που θα μείνει για πάντα στις καρδιές μας, όπως και στις καρδιές των φιλάθλων μας.»

Η επόμενη μέρα
Δύο παλιοί γνώριμοι του συλλόγου βρίσκονται, σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες, στις πρώτες θέσεις της λίστας στης διοίκησης, ως υποψήφιοι αντικαταστάτες του Μιχάλη Μανωλά.

Πρόκειται για τους Στάθη Φαρμακίδη και Μιχάλη Χαρίτο, με τους οποίους οι άνθρωποι του Άρη θα επιδιώξουν επαφή. Μέχρι νεωτέρας, χρέη προπονητή θα εκτελεί ο ποδοσφαιριστής Βασίλης Φαρμακαλής, συνεπικουρούμενος από το συνάδελφό του Δημήτρη Γκίκα.

Διαβάστε ακόμη

Για ένα «διπλό» στη Θεσσαλονίκη μετά την Πάτρα ο Κολοσσός H Hotels Collection…

Για μια θέση στην τριάδα ο Γ.Σ. Δωδεκάνησος στην Καλλιθέα

Νίκη παραμονής θέλει ο Διαγόρας σήμερα

ΕΠΣ Δωδεκανήσου: Οι διαιτητές στα παιχνίδια του τοπικού

Γ’ εθνική – 32η αγωνιστική: Σήμερα ο κύριος όγκος των αγώνων

Οι συμμετοχές για τους «Πιγκουίνους» στους κολυμβητικούς αγώνες της Χαλκίδας

Το νέο σημερινό πρόγραμμα του τοπικού βόλεϊ

Τα… πιτσιρίκια παίζουν μπάσκετ σήμερα