Μας κρύβουν κάτι οι Γάλλοι;

Μας κρύβουν  κάτι οι Γάλλοι;

Μας κρύβουν κάτι οι Γάλλοι;

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 855 ΦΟΡΕΣ

Γράφει ο
Χ. Βουτυράκης
h_vout@yahoo.gr

Σε τι σχιζοφρενικό κόσμο ζούμε θεέ μου; Τι άρρωστοι, ανώμαλοι ιδεοληπτικοί, ηθικοί, οικονομικοί και πραγματικοί δολοφόνοι, ψεύτες καθορίζουν τις ζωές μας; Κι’ εμείς χάσαμε την ικανότητα να σκεφτόμαστε, αφήνοντας τα ΜΜΕ να σκέφτονται για λογαριασμό μας. Κι’ εμείς να παπαγαλίζομε περισπούδαστα, στις κοινωνικές συναναστροφές μας τις σκέψεις τους, σαν να ήταν δικές μας.

Είναι δυνατόν , και όμως είναι, να περιμένομε αισιοδοξία και σωτηρία από τύπους σαν τον Σόιμπλε με την ακάθαρτη πολιτική προϊστορία του, τα κόμπλεξ κατωτερότητας της αναπηρίας του και το ένα πόδι στον τάφο λόγω ηλικίας; Πώς να εμπιστευόμαστε τύπους σαν τον κύριο Ολάντ ; Ακούμε κάθε μέρα τις δηλώσεις του, που αναπαράγουν όλα τα παπαγαλάκια των ευρωπαϊκών ΜΜΕ σχετικά με το τραγικό συμβάν της δολοφονίας αθώων Γάλλων πολιτών που πάγωσε τις καρδιές μας .

Πληγωμένοι και φοβισμένοι δεχόμαστε χωρίς στοιχειώδη έλεγχο την αιτιολόγηση του, πως ευθύνεται το δολοφονικό «εισαγόμενο» Μουσουλμανικό Κράτος που επιτέθηκε στην «αθώα» Ολαντική Γαλλία. Ακούμε από τα ΜΜΕ τις πολεμικές κορώνες του κυρίου Ολάντ να διατάζει ως άλλος Ναπολέων τον βομβαρδισμό της Συριακής πόλης Ράκα σαν αντίποινα γιατί είναι προπύργιο των Τζιχαντιστών, χωρίς να λαμβάνει υπ’ όψη του την “λεπτομέρεια” ότι στη Ράκα ζουν, όσοι ζουν ακόμη, και δυστυχισμένοι Σύριοι και ενώ το 65% των Γάλλων τον θεωρεί υπεύθυνο για την εμπλοκή της Γαλλίας στο Συριακό ζήτημα!!

Και διερωτόμαστε. Γιατί άραγε αυτή η προτίμηση των Τζιχαντιστών να επιτεθούν στην Γαλλία και όχι σε άλλη Ευρωπαϊκή πρωτεύουσα; Είναι πράγματι εισαγόμενοι οι εγκληματίες Τζιχαντιστές κινούμενοι από το θρησκευτικό δολοφονικό πάθος τους, ή είναι ντόπιοι Γάλλοι πολίτες με διαφορετικά κίνητρα;

Διερωτόμαστε επίσης ποιά η σκοπιμότητα της ανάμειξης της Ελλάδας, σ’ ότι άθλιο γίνεται στην Ευρώπη που καταρρέει, όπως συνέβη με την δήλωση, που διαψεύστηκε αργότερα, του υπουργού εσωτερικών της Γαλλίας, ότι ο Αρχιτζιχαντιστής- βόμβα πέρασε από την Ελλάδα; Υπάρχουν άραγε στη Γαλλία, Γάλλοι πολίτες Τζιχαντιστές, που θα έκαναν τέτοια σφαγή σε συμπατριώτες Γάλους; Ναι, υπάρχουν αλλά είναι σκουρόχρωμοι Γάλλοι.

Δεν είναι άσπροι, Γαλάτες. Κατοικούν στην Γαλλία αλλά όχι στις πόλεις της. Κατοικούν σε γκέτο στο ανατολικό προάστιο 15χλμ από το Παρίσι, το Clichy-sais-Bois. Εδώ έπεσε η πρώτη Μολότοφ πριν καεί το Παρίσι το 2005.Κατοικούν στο γκέτο Argenteuil όπου σε επίσκεψη του ο Νικολά Σαρκοζί υπουργός εσωτερικών τότε, αποκάλεσε τους άνεργους νέους σκυλολόι .

Κατοικούν στο προάστιο St Denis, όπου ο κόσμος βουλιάζει στην φτώχια και την μιζέρια όπως συμβαίνει σε όλα τα προάστια-γκέτο. Χαρακτηριστικό είναι ότι στο πανεπιστήμιο του προαστίου St Denis, ο καθηγητής ανθρωπολογίας Alain Bertho δηλώνει. «Εδώ έχουμε φοιτητές απ’ όλες τις γωνιές του κόσμου και της Γαλλίας., εκτός από τα προάστια»!!

Τα Γκέτο δεν πάνε Πανεπιστήμιο. Κατοικούν στο νότιο προάστιο γκέτο στο Tarterels και το προάστιο της Μασσαλίας το Aix-en-Provence.Οι άνθρωποι που ζουν στα προάστια είναι Γάλλοι πολίτες σκούροι έως μαύροι, Μουσουλμάνοι μετανάστες. Είναι παιδιά, εγγόνια , και δισέγγονα μεταναστών από τις πρώην Γαλλικές αποικίες, που μεταφέρθηκαν μετά τον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο στην Γαλλία, σαν εργάτες για να την ανοικοδομήσουν και τους δόθηκε η Γαλλική υπηκοότητα αλλά όχι και τα δικαιώματα των άσπρων Γάλλων.

Αυτοί οι πολίτες είναι το κρυμμένο μυστικό της Γαλλίας. Είναι θέμα ταμπού και αόρατοι. Αν μπορούσε η κάθε Γαλλική κυβέρνηση να τους εξαερώσει θα το έκανε ευχαρίστως. Αλλά όμως υπάρχουν και υποφέρουν και διαμαρτύρονται κα κάποτε εξαγριώνονται και τότε ή καίνε το Παρίσι όπως το 2005 ή γίνονται Τζιχαντιστές όπως σήμερα το 2015. Οι στοίχοι του Sodahzzinia μας δίνουν μια ιδέα για την ζωή αυτών των παιδιών μεταναστών, Γάλλων πολιτών.

« Τώρα οι Άθλιοι, στου Γιάννη Αγιάννη την πόλη
σε τσιμεντένια μπουντρούμια στριμωγμένοι είναι όλοι.
Γομωμένο φυτίλι, από στουπί σε μπουκάλι,
γίνεται κάθε περήφανος, που σηκώνει κεφάλι
Μια ανάσα από την πόλη του φωτός
μνήμες σέρνονται, να θαφτούνε εκτός
Πίσω από την όμορφη παριζιάνικη εικόνα
είδα ένα σκοτεινό και ατέλειωτο χειμώνα.»

Οι τουρίστες βλέπουν μόνο την άσπρη τουριστική βιτρίνα της Γαλλίας, και τους απογόνους των Γαλατών. Η μελαχρινή Γαλλία είναι ανύπαρκτη, υποβαθμισμένη, χωρίς πολιτικά δικαιώματα και ευκαιρίες για δουλειά και χωρίς εκτίμηση και ισότιμη αναγνώριση με την λευκή Γαλλία. Αυτοί οι Γάλλοι σήμερα μισούν την άσπρη Γαλλία, γίνονται Τζιχαντιστές και τροφοδοτούν έμμεσα την Λεπέν.

Το πρόβλημα επομένως δεν είναι η Συρία που κακώς βομβαρδίστηκε από την Γαλλική αεροπορία, αλλά πως η Γαλλική κυβέρνηση θα αντιμετωπίσει το κοινωνικό πρόβλημα που εκτρέφει Γάλλους υπηκόους και τους μετατρέπει σε εχθρούς της Χώρας τους. Ο Λευκός Γαλλικός Λαός το γνωρίζει και δικαιολογημένα είναι τρομοκρατημένος . Επίσης γνωρίζει ότι το πρόβλημα είναι πολύ μεγάλο και η λύση του δύσκολη και ότι το καζάνι των προαστίων-Γκέτο είναι έτοιμο να εκραγεί με τραγικές συνέπειες για όλη την Γαλλία και όχι μόνο.

Τώρα είναι αργά για την δεύτερη δύναμη στην Ευρώπη. Δυστυχώς έχει την αρρώστια των μουσουλμάνων Τζιχαντιστών στα σπλάχνα της και όσο κι αν την κρύβει, αργά ή γρήγορα θα την μεταδώσει στην εκ γενετής ανάπηρη Ευρωπαϊκή Ένωση. Με ότι συνεπάγεται αυτό για τους Ευρωπαϊκούς λαούς που εμπιστεύθηκαν ανεπαρκείς πολιτικές ηγεσίες, υποταγμένες στο χρηματοπιστωτικό σύστημα.

Το έγκλημα της δολοφονίας αθώων Γάλλων αποτέλεσε την αφορμή, για την ήδη προγραμματισμένη εφαρμογή αυταρχικών έως φασιστικών μεθόδων στην Ε.Ε. Έτσι μπόρεσε ο κύριος Ολάντ να κατεβάσει τον στρατό στο δρόμο, να επιβάλει άκρατο αυταρχισμό στους τρομοκρατημένους Γάλλους και να δείξει ότι είναι πανίσχυρος κυβερνήτης και πολέμαρχος. Καλύτερη ευκαιρία δεν θα μπορούσε να βρει.

Ούτε η ΕΕ θα μπορούσε να βρει καλύτερη ευκαιρία για να κλείσει τα σύνορα των εθνικών κρατών που την αποτελούν, να καταργήσει δηλαδή την συνθήκη του Σένγκεν ελεύθερης διακίνησης Ευρωπαίων πολιτών, και να εξαθλιώσει περισσότερο την Ελλάδα μετατρέποντας την σε αποθήκη μεταναστών και πιθανόν ανθελληνικών αποβρασμάτων.

Ούτε ο κύριος Σόιμπλε που εκτός από υπουργός οικονομικών έγινε και Στρατάρχης άφησε ανεκμετάλλευτη την ευκαιρία της δολοφονίας αθώων Γάλλων πολιτών, για να δηλώσει ότι θα πρέπει να κατεβάσει τον στρατό στους δρόμους παρ’ ότι το απαγορεύει το Γερμανικό Σύνταγμα.

Όλοι περίμεναν τελικά ένα τέτοιο τρομοκρατικό γεγονός, για να εφαρμόσουν προαποφασισμένες ενέργειες για την λήψη έκτακτων μέτρων καταπίεσης των ήδη τρομοκρατημένων Ευρωπαίων πολιτών.

Αποδεικνύοντας την ανεπάρκεια των σημερινών «ηγετών» τους και την παντελή έλλειψη Δημοκρατίας στο σαθρό οικοδόμημα που λέγεται κατ’ ευφημισμό Ευρωπαϊκή Ένωση. Ένωση που δημιουργήθηκε δήθεν για να αποτραπούν νέοι πόλεμοι στην Ευρωπαϊκή Ήπειρο. Δυστυχώς οι Ευρωπαϊκές ηγεσίες θεωρούν τους λαούς τους ανεγκέφαλους ,αναλώσιμους, μας λένε ψέματα και μας παίρνουν στον λαιμό τους

Διαβάστε ακόμη

Πάνος Δρακόπουλος: «Στη θέση των διωκόμενων εκπαιδευτικών – ο καθένας»

Ιωάννης Ηλ. Βολανάκης: Λονικέρα η ιαπωνική (Lonicera japonica), κοινώς αιγόκλημα, αγιόκλημα

Δημήτρης Προκοπίου: Θαλάσσιος τουρισμός

Ηλίας Καραβόλιας: Το συμβάν που έγινε σημείο

Αργύρης Αργυριάδης: Απορίες για μία φαραωνική μεταρρύθμιση στον χώρο της Δικαιοσύνης

Ηλίας Καραβόλιας: Οι νέοι μεγάλοι πόλεμοι

Κυριάκος Μιχ. Χονδρός: 109 χρόνια από ένα μεγάλο έγκλημα κατά της ανθρωπότητας και του πολιτισμού

Χρήστος Γιαννούτσος: Ψηφίζουμε στις Ευρωεκλογές επειδή δεν υπάρχει Planet B