Ξαναθυμήθηκε τη... νίκη ο Ηρακλής Μαριτσών

Ξαναθυμήθηκε τη...  νίκη ο Ηρακλής Μαριτσών

Ξαναθυμήθηκε τη... νίκη ο Ηρακλής Μαριτσών

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 93 ΦΟΡΕΣ

Οι Μαριτσενοί χθες με το 3-1 εντός έδρας επί του Καλυμνιακού ανέβηκαν και πάλι πάνω από τη γραμμή του υποβιβασμού και μπορούν να είναι πιο αισιόδοξοι για τη συνέχεια.

Τη νίκη που ήθελε όσο τίποτε άλλο για να μπορέσει να πάρει σημαντική βαθμολογική ανάσα έχοντας προοπτικές και για κάτι καλύτερο στη συνέχεια, πήρε ο Ηρακλής χθες στα Μαριτσά με τον Καλυμνιακό, στην αναμέτρηση που έκλεισε το πρόγραμμα της 13ης αγωνιστικής για την Α’ Κατηγορία.

Οι «πράσινοι» κατάφεραν στο 40’ ν’ ανοίξουν το σκορ, αφού ο Γιώργος Δ. Καρίκης σούταρε και απόκρουσε αρχικώς ο Ζερβός, αλλά στην επαναφορά με πλασέ ο ίδιος παίκτης έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Παρ’ όλα αυτά, οι Καλύμνιοι αντέδρασαν άμεσα και τρία λεπτά μετά με πλασέ του Κλειδαρά μέσα από την περιοχή ισοφάρισαν.

Στο 62’ όμως, ο Καρίκης και πάλι με σουτ έκανε το 2-1, αφού πρώτα η μπάλα κόντραρε στο κεφάλι αμυντικού του Καλυμνιακού, για να διαμορφωθεί το τελικό σκορ πια στο 74’, ύστερα από ωραίο πλασέ του Στεφανάκη. Με το «τρίποντο» αυτό ο Ηρακλής ανέβηκε και πάλι πάνω από τη γραμμή του υποβιβασμού ύστερα από ένα σερί αρνητικών αποτελεσμάτων εντός και εκτός έδρας.

Καλή η διαιτησία του Θωμά Πατσιόπουλου και των βοηθών του Στεφανάκη και Κασιώτη.

Ηρακλής: Κοσμάς, Τσούφιος, Λενιού, Λορέντζος, Κώτσος, Μπιλιάς, Παπακωνσταντής Κ. (62’ Φελεσάκης), Καρίκης ΓΔ. (80’ Ε. Βασιλώττος), Κουλιμπαλί, Τσαλώλης (71’ Αγγελόπουλος), Στεφανάκης.

Καλυμνιακός: Ζερβός, Κοτσάνης (85’ Κασιώτης), Φράγκος, Καμπούρης (67’ Ζεμπιλάς), Κλειδαράς, Τσαγγάρης, Κάννης, Λελέκης, Μούστος (60’ Χουρδάς), Κανέλλης, Τρικοίλης.

Ο Γιώργος Καρίκης οδήγησε χθες τον Ηρακλή στη νίκη. Ο Γιώργος Καρίκης οδήγησε χθες τον Ηρακλή στη νίκη.

Διαβάστε ακόμη

Για ένα «διπλό» στη Θεσσαλονίκη μετά την Πάτρα ο Κολοσσός H Hotels Collection…

Για μια θέση στην τριάδα ο Γ.Σ. Δωδεκάνησος στην Καλλιθέα

Νίκη παραμονής θέλει ο Διαγόρας σήμερα

ΕΠΣ Δωδεκανήσου: Οι διαιτητές στα παιχνίδια του τοπικού

Γ’ εθνική – 32η αγωνιστική: Σήμερα ο κύριος όγκος των αγώνων

Οι συμμετοχές για τους «Πιγκουίνους» στους κολυμβητικούς αγώνες της Χαλκίδας

Το νέο σημερινό πρόγραμμα του τοπικού βόλεϊ

Τα… πιτσιρίκια παίζουν μπάσκετ σήμερα