Υψηλός βαθμός δυσκολίας για τον Κολοσσό

Υψηλός βαθμός δυσκολίας για τον Κολοσσό

Υψηλός βαθμός δυσκολίας για τον Κολοσσό

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 103 ΦΟΡΕΣ

Αδικούνται από τη βαθμολογική τους θέση τα Τρίκαλα και η ομάδα της Ρόδου χρειάζεται να πιάσει σπουδαία απόδοση για να νικήσει

Ένα από τα παιχνίδια του Σαββάτου, που έχουν μεγάλη βαθμολογική σημασία και για τις δύο ομάδες, είναι αυτό των Τρικάλων με τον Κολοσσό H Hotels.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν με 2Χ2 και μάλιστα η νικηφόρα πρεμιέρα τους σημειώθηκε στην Αμαλιάδα ενώ και στα δύο αυτά ματς πέτυχαν 73 πόντους και δέχθηκαν 64!! Συμπτωματικά, άλλους 73 πόντους (είναι ο μέσος όρος επίθεσης σε εφτά αγώνες) σημείωσαν και στο εντός έδρας με την Κηφισιά αλλά ηττήθηκαν οριακά (73-76 και με τους φιλοξενούμενους να έχουν διπλάσιες βολές). Ζόρισαν ιδιαίτερα τον Άρη στο Αλεξάνδρειο (84-79) αλλά και το Ρέθυμνο στο «Μ. Μερκούρη» με παρόμοιο σκορ (83-79).

Διαθέτουν την τέταρτη καλύτερη επίθεση (με τον Παναθηναϊκό να έχει ένα ματς λιγότερο) αλλά και την τρίτη χειρότερη άμυνα με 77,4π. μέσο όρο. Αυτή τη στιγμή έχουν στο ρόστερ τους υπ. αριθ. 2 και 3 τοπ σκόρερ της κατηγορίας, τον 25χρονο φόργουορντ Ντιμίτριους Κόντζερ (16,4 πόντους) και το δίμετρο Βρετανό Όβι Σόκο (15,1 πόντους) ο οποίος είναι ο κορυφαίος ριμπάουντερ του πρωταθλήματος (8,4 ριμπάουντ), ο τρίτος «κόφτης» αλλά και ο αθλητής με τα περισσότερα κερδισμένα φάουλ (41 σύνολο).

Το συγκεκριμένο δίδυμο φαίνεται πως κάνει όλη τη δουλειά στα Τρίκαλα καθώς είναι δεύτερος και τρίτος αντίστοιχα στην κατηγορία με τα περισσότερα τρίποντα ενώ μοιράζονται την πρώτη θέση στα κλεψίματα (13). Τέλος, κατέχουν την 4η και την 3η θέση αντίστοιχα στον πίνακα αξιολόγησης.

Μέχρι τώρα, η αμυντική λειτουργία των «θαλασσί» εξουδετερώνει όλα τα βασικά ατού του αντιπάλου (ακόμη και στο χαμένο παιχνίδι με το Λαύριο, ο Μπράντον Γιανγκ δε φάνηκε ιδιαίτερα στο παρκέ) κι αυτή την εβδομάδα έχουν ακόμη μία πολύ «επικίνδυνη» αποστολή. Συν το γεγονός ότι τα Τρίκαλα θα έχουν τη στήριξη του ένθερμου κοινού τους.

Εκτός από τη μεγάλη προσοχή στην άμυνα, ο Κολοσσός θα πρέπει να εκμεταλλευτεί τα μακρινά σουτ, δεδομένου ότι τα Τρίκαλα δίνουν ανάλογους χώρους. Με εξαίρεση το παιχνίδι με την Κηφισιά, ο μικρότερος αριθμός σουτ τριών πόντων ήταν αυτός της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ (20) και ο μεγαλύτερος του Ρεθύμνου (28). Μέσα στα Τρίκαλα, η Καβάλα σούταρε 25 φορές από τα 6.75μ. και ο Ολυμπιακός 22.

Αν, μάλιστα, καταφέρει να κρατήσει ισορροπίες στα ριμπάουντ και διατηρήσει την καλή κυκλοφορία της μπάλας (στην οποία υπερτερεί του αντιπάλου), τότε θα έχει αρκετές πιθανότητες να «ρεφάρει» την ήττα από το Λαύριο.

Διαβάστε ακόμη

Με 28 μετάλλια επέστρεψαν οι «Πιγκουίνοι» από τη Χαλκίδα!

Ανατροπές προγνωστικών στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Σκάκι Γυναικών

Στις εγκαταστάσεις του Κένταυρου ο πρόεδρος κι ο προπονητής της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τοξοβολίας

Σε αγώνα στη Γαλλία η Ειρήνη Παπαδημητρίου Σταμπόρη

Ο διεθνής Μαραθώνιος Ρόδου σε υψηλότερο επίπεδο!

Α’ Κατηγορία ΕΠΣΔ: Έμεινε και μαθηματικά ο Κλεάνθης

Μοναδικές εμπειρίες για τους Παίδες του Κολοσσού στο Μαρμαρίς

Καλή η παρουσία της Κωνσταντίνας Ρεντοπούλου στο «Hereya Open» της Σόφιας