Χαρ. Κόκκινος: «Εμπλέκουν τη Δικαιοσύνη για να ικανοποιήσουν την εμπάθεια στο πρόσωπό μου»

Χαρ. Κόκκινος: «Εμπλέκουν τη Δικαιοσύνη για να ικανοποιήσουν την εμπάθεια στο πρόσωπό μου»

Χαρ. Κόκκινος: «Εμπλέκουν τη Δικαιοσύνη για να ικανοποιήσουν την εμπάθεια στο πρόσωπό μου»

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 359 ΦΟΡΕΣ

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου Χαράλαμπος Κόκκινος, με αφορμή την προσφυγή στην Δικαιοσύνη από τον Περιφερειάρχη Γιώργο Χατζημάρκο για πλαστά τιμολόγια.

Αναλυτικά:

Εμπλέκουν τη Δικαιοσύνη για να ικανοποιήσουν την εμπάθεια στο πρόσωπό μου.

Πληροφορήθηκα από τα Μ.Μ.Ε. -ενώ κατευθύνομαι προς τη Γενική Συνέλευση της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας στη Λευκάδα- ότι ο Περιφερειάρχης και πρόεδρος της Αναπτυξιακής Α.Ε. κ. Χατζημάρκος Γεώργιος καθώς και ο κ. Ζαννετίδης Φιλήμων, πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής της Π.Ν.Αι. και ο Διευθύνων Σύμβουλος της Αναπτυξιακής Α.Ε. κ. Σορωνιάτης, κατέθεσαν στην Εισαγγελέα κατά της Διαφθοράς «φάκελο» και αναφορά εναντίον μου!!!

Την εμπάθειά τους για το πρόσωπό μου και τις πολιτικές διαφορές μας (αφού δεν μπόρεσαν με άλλον τρόπο, επιχειρούν να τις λύσουν εμπλέκοντας τη Δικαιοσύνη και επιχειρώντας να σπιλώσουν το όνομά μου. Ενημερώνω την κοινή γνώμη ότι ουδέποτε από τους καταγγέλλοντες ενημερώθηκα για τις ενέργειές τους και ούτε μου ζητήθηκε η άποψή μου για τα «ευρήματα» της «έρευνάς τους» την οποία θα εξετάσω άμεσα ως προς τη νομιμότητά της και την αντικειμενικότητά της.

Όσον αφορά τα αναγραφόμενα στον Τύπο, ουδέποτε κατέθεσα πλαστά τιμολόγια, ούτε επιβάρυνα οικονομικά την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου ή την Αναπτυξιακή Εταιρία της (στην οποία υπηρέτησα ως πρόεδρος χωρίς καμιά αποζημίωση) για τις μετακινήσεις μου.

Όσον αφορά τη Διδασκαλική Ομοσπονδία της Ελλάδος στην οποία αναφέρονται, τις μετακινήσεις μου τις έχω επιβαρυνθεί ο ίδιος και ουδεμία σχέση έχουν με υπηρεσιακές αποστολές που αφορούν την αυτοδιοικητική μου ιδιότητα.

Ενημερώνω την κοινή γνώμη για τα εξής:

1) είναι γνωστές οι εμπαθείς και ακραίες δηλώσεις από τους ανωτέρω κυρίους για το πρόσωπό μου.

2) Με έγγραφά μου ζήτησα να μου δοθούν φωτοαντίγραφα των παραστατικών στοιχείων που αφορούσαν τις υπηρεσιακές μετακινήσεις μου (τις οποίες έβλεπε το φως της δημοσιότητας με Δελτία Τύπου) και όλα τα παραστατικά στοιχεία επί θητείας μου στην Αναπτυξιακή Α.Ε.. Κάτι τέτοιο αρνήθηκαν να το κάνουν.

3) Ζήτησα να πραγματοποιηθεί παράδοση και παραλαβή κατά την αποχώρησή μου από την προεδρία της Αναπτυξιακής στις 12.8.2015 και οι ίδιοι άνθρωποι τα αρνήθηκαν.

Με δεδομένο ότι μόνοι τους επί τέσσερις (4) μήνες «ερευνούσαν», θα εξετάσω το φάκελο που κατέθεσαν έχοντας απόλυτη εμπιστοσύνη στη Δικαιοσύνη και ασκώντας όλα τα νόμιμα δικαιώματά μου.

Τέλος αναφέρω ότι η ενέργειά τους πραγματοποιείται χρονικά ενόψει πιθανών εξελίξεων και αποκαλύψεων και καταγγελιών που υπάρχουν για την ηγεσία της Π.Ν.ΑΙ. και μην έχοντας απαντήσει σε πολλά καίρια ερωτήματα που τους έχω απευθύνει, τα οποία σύντομα θα έρθουν στο φως.

Διαβάστε ακόμη

Ολοκλήρωση έργων αντιπλημμυρικής – αντιδιαβρωτικής προστασίας στη Ρόδο

Δράση “Explore the Aegean ΙΙ” από την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου

Αλέξανδρος Κολιάδης: Η επέκταση του γηπέδου και η αύξηση χωρητικότητας του Κλειστού Γυμναστηρίου της Καλλιθέας, είναι μόνο η αρχή!

Εκπτώσεις σε ακτοπλοϊκά και αεροπορικά εισιτήρια για τη μετάβαση αναπληρωτών εκπαιδευτικών στον τόπο μόνιμης διαμονής τους για τις εορτές του Πάσχα

Ενημερωτική δράση της Κινητής Μονάδας Ρόδου του ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ ενόψει των εορτών του Πάσχα

Με προσωπική παρέμβαση του Δημάρχου Ρόδου κ. Κολιάδη, ανοίγεται επιτέλους ο δρόμος για την ευρωπαϊκή πορεία του Κολοσσού Η Ηotels Collection

Τα... μποφόρ φύσηξαν ταλαιπωρία και ακυρώσεις πτήσεων στα νησιά μας

Επιστολή του Αντιπροέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Ρόδου Στράτου Καρίκη προς τον Πρόεδρο Κυριάκο Κασάπη