Νίκες για τους παλαίμαχους Αφάντου, Άρη και Ρόδου/Διαγόρα

Νίκες για τους παλαίμαχους Αφάντου, Άρη και Ρόδου/Διαγόρα

Νίκες για τους παλαίμαχους Αφάντου, Άρη και Ρόδου/Διαγόρα

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 218 ΦΟΡΕΣ

Συνεχίστηκε την Τετάρτη η 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος παλαιμάχων. Ορίστηκαν για την ερχόμενη εβδομάδα τα παιχνίδια της 3ης αγωνιστικής

Τρεις αγώνες στο πλαίσιο του προγράμματος της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος παλαιμάχων, πραγματοποιήθηκαν την Τετάρτη.

Αρχικά στο γήπεδο Αφάντου, οι παλαίμαχοι Αφάντου νίκησαν 3-2 την αντίστοιχη ομάδα του Φοίβου, πετυχαίνοντας την πρώτη τους νίκη, όπως την πρώτη τους νίκη σημείωσαν και οι παλαίμαχοι του Άρη, επικρατώντας με 3-0 των παλαιμάχων του Κλεάνθη στο γήπεδο Αρχαγγέλου. Τέλος στο γήπεδο Κοσκινού οι τυπικά γηπεδούχοι παλαίμαχοι της Νότιας Ρόδου, ηττήθηκαν 2-0 από τους παλαίμαχους Ρόδου/Διαγόρα, οι οποίοι διπλασίασαν τις νίκες τους.

Χθες βράδυ (19.30) ολοκληρωνόταν (καιρού επιτρέποντος) η 2η αγωνιστική στο γήπεδο Κρεμαστής, με τον αγώνα Ευαγόρας – Άγιος Ισίδωρος.

Αφάντου – Φοίβος 3-2
Την Τετάρτη στις 4μ.μ. έγινε η αναμέτρηση ανάμεσα στους παλαίμαχους Αφάντου και τους παλαίμαχους του Φοίβου, με τους γηπεδούχους να παίρνουν τη νίκη με 3-2, ανατρέποντας το εις βάρος του 1-2 του πρώτου ημιχρόνου.

Οι Αφαντενοί προηγήθηκαν με το Λουκά Εγγλέζο, αλλά στη συνέχεια οι Κρεμαστενοί ισοφάρισαν αρχικά με τον Παναγιώτη Αγγελόπουλο, ενώ με τον ίδιο πέρασαν μπροστά με 1-2.

Στην επανάληψη οι «ερυθρόλευκοι» κέρδισαν πέναλτι, ισοφαρίζοντας με τον Τάουλα σε 2-2, ενώ 3’ λεπτά πριν τη λήξη του παιχνιδιού, ο Εγγλέζος έδωσε τη νίκη στην ομάδα του.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο φέρελπις, Θεοδωρής, χωρίς να έχει βοηθούς (δεν προσήλθαν), κάτι που δυσκόλεψε το έργο του, όπως επίσης και τα… νεύρα των βετεράνων ποδοσφαιριστών.

Οι συνθέσεις:

ΑΕΡΑ: Ειρήνης, Καντής, Βολονάκης, Μπόνης, Ζαγοράς, Γιαννακάκης, Διακίδης, Μαχραμάς, Εγγλέζος, Σπανός, Τριανταφύλλας (Έπαιξαν και οι: Παπαμιχαήλ, Τάουλας, Μοσχούς, Βενετοκλής, Νικολής Φ.)

Φοίβος: Σταυριανάκης, Μοναξιός, Πίτσης, Σταύρου, Διακίδης, Ορφανίδης Γ., Φτάκλας, Τσιβίτης Π., Αξιώτης, Αγγελόπουλος, Γαληνός (Έπαιξαν και οι: Παπαγιάννης Αχ., Τσιμέττας Ν., Μούκας Π., Μούκας Φ.)

Άρης – Κλεάνθης 3-0
Στις 5μ.μ. υπό το φως των προβολέων διεξήχθη η αναμέτρηση στο γήπεδο Αρχαγγέλου, αμέσως μετά το τέλος του αγώνα κυπέλλου, Άρης – Εθνικός (3-0 επίσης).

Οι παλαίμαχοι του Άρη ήταν καλύτεροι στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, φτάνοντας δίκαια στη νίκη. Λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου κατάφεραν να προηγηθούν 1-0, με γκολ του Αμύγδαλου, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο απλούστευσαν τα πράγματα, πετυχαίνοντας άλλα δύο, με σκόρερ τον Σταύρο Μαγιόγλου.

Το παιχνίδι διεύθυνε ο Νίκος Διακοφιλιππής, έχοντας βοηθούς τους Σπάρταλη, Τάση.

Οι συνθέσεις:

Άρης: Μουστάκας, Παρδαλός Στ. Α., Παρδαλός Στ. Μ., Αμύγδαλος, Φουτούλης, Ματσίγκος, Κοντόγιαννος, Μαγιόγλου Στ., Δημητριάδης, Παντίδος, Παπανθύμου (Έπαιξαν και οι: Φαρμάκαλης Ε., Παρδαλός Κ., Μαγιόγλου Σταυ., Παπανικόλας)

Κλεάνθης: Τσιροδήμος, Τσιράκος, Δράκος, Κάλφας, Μαγκαφάς, Χατζηγιώργης, Καραβόλιας Σ., Χίου Α., Καβουκλής Εμ., Καβουκλής Ι., Τσαμπίκου (Έπαιξε και ο Φυκίρης)

Νότια Ρόδος – Ρόδος/Διαγόρας 0-2
Για ένα ημίχρονο κατάφεραν οι παλαίμαχοι της Νότιας Ρόδου, να σταθούν αντάξια απέναντι στους αντιπάλους τους, δημιουργώντας μάλιστα καλές ευκαιρίες για να προηγηθούν,. Στο β’ ημίχρονο όμως οι παλαίμαχοι Ρόδου/Διαγόρα, έχοντας και περισσότερες αλλαγές, άνοιξαν το σκορ με τον Πέτρο Ρουτζιέρη, ενώ ο ίδιος παίκτης διαμόρφωσε και το τελικό 0-2.

Οι συνθέσεις:

Νότια Ρόδος: Ζαράρης, Χατζηλαζάρου, Μελεούνης, Πιζήμολας, Αλεξίου, Καψαλάκης, Αμαδής, Παπαγεωργίου, Κουκουτσέλας, Αντωναράς, Χατζηγιαννάκης (Έπαιξαν και οι: Γαϊτάνος, Αυγουστάκης, Κωλέτσης)

Ρόδος/Διαγόρας: Μπιλιάς, Κουγκράς, Μπακαρής, Φλεβάρης, Γαλανός, Παπαϊωάννου, Σταμάτης, Γιαννουκάς, Ρουτζιέρης, Παπαδιός, Φτάκλας, Αμπελάς, Βελής, Φαρμακίδης, Φαλτσέτας, Γιακουμάκης, Πανάγος, Ρίζος, Σάρλης, Σταυρής, Καραντάνης, Αγγελόπουλος Σπ.

Το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής
Ορίστηκαν χθες και τα παιχνίδια της 3ης αγωνιστικής που θα διεξαχθούν της ερχόμενη εβδομάδα ως εξής:

Τρίτη 1/12

*Δημοτικό Στάδιο (18.00): Ρόδος/Διαγ/ορας – Άρης

Τετάρτη 2/12

*Καλυθιές (16.00): Απόλλων Κ. – Αφάντου

*Κοσκινού (20.00): Νότια Ρόδος – Ιάλυσος

Πέμπτη 3/12

*Κοσκινού (20.00): Κλεάνθης - Ευαγόρας

Διαβάστε ακόμη

Τα… πιτσιρίκια παίζουν μπάσκετ σήμερα

Διαγόρας: Ψάχνει για ένα σημαντικό «διπλό»

Δημήτρης Γκαίδας: «Είναι κομβικό παιχνίδι, θέλουμε τη νίκη»

Συνέχεια δράσης στην Basket League, ανακοινώθηκαν οι διαιτητές

Στην Τουρκία για φιλικά παιχνίδια οι Παίδες του Κολοσσού!

Αύριο στην Καλλιθέα το Γ.Σ. Δωδεκάνησος-Άτλας Αθηνών

Νίκος Καραβασίλης και Κωνσταντίνα Ρεντοπούλου στο “Hereya Open”

Ετοιμάζεται πυρετωδώς ο Άγιος Γεώργιος