Ο νόμος του «Οικονομίδειου»

Ο νόμος του «Οικονομίδειου»

Ο νόμος του «Οικονομίδειου»

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 63 ΦΟΡΕΣ

Αποφασισμένοι να μην αφήσουν να πάει χαμένος κανένας βαθμός εντός έδρας είναι όλοι στον Ιάλυσο

Αποφασισμένοι και αυτή τη φορά να βγουν νικητές από τον αγωνιστικό χώρο του «Οικονομίδειου», είναι οι παίκτες του Ιάλυσου.

Για τη 10η αγωνιστική της Γ΄ Εθνικής στον Δ΄ Όμιλο, φιλοξενούν αύριο στο «Οικονομίδειο» τον Ιωνικό, που χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή μιας και τα στατιστικά του προδίδουν καλή ομάδα, που παλεύει όλα τα παιχνίδια για να πάρει το θετικό αποτέλεσμα.

Από την πλευρά του ο Πέτρος Μίχος και οι συνεργάτες του, έχουν δείξει μέχρι τώρα πώς «διαβάζουν» καλά τον αντίπαλο και αναμένεται να γίνει το ίδιο και τώρα.

Στον αγωνιστικό τομέα σε ένα τόσο δυνατό πρωτάθλημα, τα προβλήματα δεν λείπουν ποτέ κι ο Ιάλυσος θα τα έχει και πάλι. Οι λύσεις όμως υπάρχουν, ενώ επανέρχονται και δυο από τους τιμωρημένους.

Τόσο ο Παντελής Αθανασίου όσο κι ο Γιάννης Καρπαθάκης εξέτισαν την ποινή τους και τέθηκαν ήδη στη διάθεση του προπονητή τους.

Το κακό είναι πώς από τους τραυματίες αποθεραπεύτηκε μόνο ο Παναγιώτης Μαθιός, ο οποίος επανέρχεται στην ομάδα, καθώς δεν αγωνίσθηκε στην Ραφήνα εναντίον της Τριγλίας.

Οι υπόλοιποι όμως είναι και πάλι εκτός αγώνα, κάτι που αναγκάζει τον Πέτρο Μίχο να αναζητήσει και πάλι λύσεις εναλλακτικές. Ως γνωστό δεν είναι ακόμα σε θέση να αγωνιστούν, τόσο ο Μανώλης Παπαδημήτρης όσο και ο Μιχάλης Φυλακούρης, ενώ σε αυτούς προστέθηκε και ο Στεργος Χατζηκοσμάς.

Οι παίκτες του Ιάλυσου θα προπονηθούν χαλαρά σήμερα για τελευταία φορά κι ο κόουτς της ομάδας, θα επιλέξει τους δεκαοκτώ του αυριανού αγώνα με τον Ιωνικό.

Έτοιμος να αγωνισθεί κατά του Ιωνικού είναι ο αρχηγός Σάββας Παφιάκης (ΦΩΤΟ ΒΙΚΤΩΡ)
Έτοιμος να αγωνισθεί κατά του Ιωνικού είναι ο αρχηγός Σάββας Παφιάκης (ΦΩΤΟ ΒΙΚΤΩΡ)

Διαβάστε ακόμη

Για ένα «διπλό» στη Θεσσαλονίκη μετά την Πάτρα ο Κολοσσός H Hotels Collection…

Για μια θέση στην τριάδα ο Γ.Σ. Δωδεκάνησος στην Καλλιθέα

Νίκη παραμονής θέλει ο Διαγόρας σήμερα

ΕΠΣ Δωδεκανήσου: Οι διαιτητές στα παιχνίδια του τοπικού

Γ’ εθνική – 32η αγωνιστική: Σήμερα ο κύριος όγκος των αγώνων

Οι συμμετοχές για τους «Πιγκουίνους» στους κολυμβητικούς αγώνες της Χαλκίδας

Το νέο σημερινό πρόγραμμα του τοπικού βόλεϊ

Τα… πιτσιρίκια παίζουν μπάσκετ σήμερα