Ρόδος: Ο δρόμος είναι γνωστός, οι αρχές του επίσης

Ρόδος: Ο δρόμος  είναι γνωστός,  οι αρχές του επίσης

Ρόδος: Ο δρόμος είναι γνωστός, οι αρχές του επίσης

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 87 ΦΟΡΕΣ

Με στόχο να συνεχίσει την ξέφρενη πορεία της και να χαρίσει στον κόσμο της ένα όμορφο ποδοσφαιρικό απόγευμα, θα αντιμετωπίσει σήμερα τον Άρη

Ως άλλο ένα βήμα στο δρόμο προς την κατάκτηση του τίτλου, η πραγματοποίηση του οποίου απαιτεί απόλυτη σοβαρότητα, προσοχή και σεβασμό στον αντίπαλο, αντιμετωπίζουν στη Ρόδο το σημερινό εντός έδρας παιχνίδι με τον Άρη.

Τα «ελάφια» γνωρίζουν ότι στην αφετηρία του αγώνα θα σταθούν ως το αδιαφιλονίκητο φαβορί, γνωρίζουν όμως επίσης αφ’ ενός πως θα βρουν απέναντί τους μία διψασμένη για επιτυχία ιστορική ομάδα, αφ’ετέρου δε πως κανένα παιχνίδι δεν κρίνεται από τα προγνωστικά.

Η διεύρυνση του απόλυτου σερί προϋποθέτει την παρουσίαση της ίδιας με τα προηγούμενα ματς αγωνιστικής νοοτροπίας και προσήλωσης και όπως λένε στη Ρόδο, ακριβώς έτσι θα εμφανιστεί και σήμερα η ομάδα μπροστά στο κοινό της, με την προσδοκία να συνδυάσει τη νίκη με όμορφο ποδόσφαιρο.

Το κλίμα στο «πράσινο στρατόπεδο» είναι εξαιρετικό, όπως επιβεβαίωσε και η κοινή έξοδος όλων των μελών της ομάδας, το βράδυ της Τετάρτης, για δείπνο σε κεντρικό εστιατόριο της πόλης.
Η προετοιμασία ενόψει του σημερινού αγώνα με τον Άρη ολοκληρώθηκε χθες με χαλάρωμα, μετά το τέλος του οποίου ο Σάββας Ορφανίδης ανακοίνωσε τους δεκαοκτώ της αποστολής.

Είναι οι Τσουρούτης, Ράτζα, Καντιμοίρης, Ιμεραλιλάι, Ορφανίδης, Καμπούρης, Καλημέρης, Μπιγκό, Αρχοντούλης, Τζιβίλογλου, Χατζηλιόντας, Αμανατίδης, Δελαπόρτας, Παυλίδης, Ζωάννου, Γκόγκας, Ευγενικός και Γκάιδας.

Διαβάστε ακόμη

Παναγιώτης Σπάρταλης: «Με νίκη αγκαλιάζουμε την παραμονή μας»

Νέο ρεκόρ συμμετοχών από το εξωτερικό για τον Μαραθώνιο Ρόδου!

ΕΠΣΔ: Το νέο πρόγραμμα στο τοπικό πρωτάθλημα

Ηρακλής Λάρδου-Ποσειδών Καρπάθου: «Καμπάνες» από τη ΔΕΑΒ!

Νίκες στην Καλαμάτα για τα αναπτυξιακά τμήματα πόλο των «Πιγκουίνων»

Ασπίδα Σαλάκου: «Ο σύλλογός μας σταματάει κάθε δραστηριότητα»

Αρκετοί αγώνες βόλεϊ σε Ρόδο και Κω

Περισσότεροι από 3.700 δρομείς στον Μαραθώνιο Ρόδου!