Οι νέες κατηγορίες του δημάρχου Νισύρου

Οι νέες κατηγορίες του δημάρχου Νισύρου

Οι νέες κατηγορίες του δημάρχου Νισύρου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 529 ΦΟΡΕΣ

Γράφει O Τέως Δήμαρχος Νισύρου
Ήδη επικεφαλής της μειοψηφίας
στον Δήμο Νισύρου
Νίκος Καρακωνσταντίνος


Στο από 23.11.2015 δελτίο τύπου του ο Δήμαρχος Νισύρου κατηγορεί εμένα προσωπικά και τον δημοτικό σύμβουλο Θύμιο Ασημακόπουλο ότι δήθεν το Σάββατο 21.11.15, « απειλήσαμε με ύβρεις ακόμα και για την ζωή του τον ειδικό σύμβουλο του κ. Γιώργο Φώτη (γνωστό και από το Άργος της Αργολίδας………..) και ότι έχει επιληφθεί η αστυνομία και ότι έχουμε σχέδιο εκφοβισμού για να σταματήσουμε την αναγέννηση της Νισύρου «. Για άλλη μια φορά μας κατηγορεί για τραμπουκισμό όπως βέβαια το συνηθίζει τα τελευταία 4 χρόνια.
Το μόνο που έχουμε να πούμε είναι ότι στην Νίσυρο γελάνε και οι πέτρες με το νέο παραλήρημα του Δημάρχου.


Μάλλον τον στενοχωρεί που εμείς τολμάμε και κυκλοφορούμε στην κοινωνία της Νισύρου, ότι έχουμε πολλούς φίλους με τους οποίους διασκεδάζουμε, ότι συνοδεύουμε τις συζύγους μας και μέλη της οικογενείας μας και ότι χορεύουμε με την ψυχή μας όταν έχουμε κέφι. Πως είναι δυνατόν στο κέντρο ενός μαγαζιού στη Νίσυρο να έγιναν όλα αυτά τα τρομερά και φοβερά και να μην πήρε κανείς είδηση ?

Τουλάχιστον 50 άνθρωποι ήταν παρόντες, οι ιδιοκτήτες, οι υπάλληλοι, το μαγαζί ήταν ασφυκτικά γεμάτο, και ξαφνικά ο ειδικός σύμβουλος φοβήθηκε ???? Οι Νισύριοι δεν έμαθαν τίποτα, δεν ακούστηκε τίποτα όλη την Κυριακή αλλά εκείνος περίμενε να περάσουν 24 ώρες ώστε να τον πάρει ο Δήμαρχος από το χεράκι και να τον πάει στην Αστυνομία και να κάνει παράπονα ?

Τι εννοεί «επιλήφθηκε η Αστυνομία»? Μόνο κατέγραψε τους ισχυρισμούς του στο δελτίο συμβάντων και έτερο ουδέν. Γιατί δεν έκανε μήνυση αφού κινδύνεψε η ζωή του ? Και ο Δήμαρχος που τα είδε αυτά τα γεγονότα και τα διαδίδει ενώ δεν ήταν παρών ? Μήπως είδε όνειρο ? Εμείς ως θιγόμενοι πάντως ήδη καταθέσαμε μήνυση κατά του Γ. Φώτη και κατά του Δημάρχου για τα ψευδή που διαδίδει εν γνώσει του.

Δήμαρχε, δεν σε πιστεύει πια κανείς ! Μόνο ψέματα γράφεις πάντα σε όλα τα δελτία τύπου ! Οι ύβρεις και οι συκοφαντίες είναι στην προσωπικότητα σου !

Πέρσι τον Οκτώβριο έγραφες ότι τέλος του μηνός έρχεται ο νέος γιατρός στην Νίσυρο και έλεγες και το όνομα του ! Όχι μόνο δεν ήλθε ακόμα αλλά κατασκευάζεις νέες ψευδείς και συκοφαντικές ιστορίες για να διώξεις και την ιατρό που έχουμε σήμερα.

Μας ανακοίνωσες μέσα στο ΔΣ ότι σε εκλέξανε πρόεδρο του Συνδέσμου Νησιών με αφαλατώσεις ! Δεν υπάρχει ΚΑΝ τέτοιος σύνδεσμος !

Τελευταία ήλθε η τακτική επιχορήγηση της ΔΕΥΑΝ , της οποίας οι υπάλληλοι μένουν απλήρωτοι για 3 και 4 μήνες, από το υπουργείο Εσωτερικών των 70.000 ευρώ (63.000 καθαρά) που έρχεται κάθε χρόνο και έβγαλες δελτίο τύπου ότι πήγες στον Υπουργό και βρήκες λεφτά και ότι είναι μεγάλη σου επιτυχία ! Και δεν κοροϊδεύεις μόνο τους Νισύριους έξω από την Νίσυρο που δεν ξέρουν , αλλά και τους ίδιους σου τους συμβούλους ! Ψεύτη !

Αναθέτεις με προσωπική και παράνομη ανάθεση στον προσωπικό σου Ροδίτη δικηγόρο την διερεύνηση των παράνομων χρησικτησιών στην Νίσυρο , και συγχρόνως καταθέτεις στο Δικαστήριο – ως ΔΗΜΑΡΧΟΣ και όχι ως ιδιώτης- υπέρ του Διευθύνοντος Συμβούλου της ΔΗΤΟΥΡΕΝ ότι το σοκάκι στον Άγιο Σάββα μπροστά στην πόρτα του σπιτιού-εστιατορίου του δεν ανήκει στον Δήμο, όπως ξέρουμε όλοι από την Απελευθέρωση και μετά αλλά δήθεν ανήκε στον ίδιο γιατί ο πατέρας του έβαζε εκεί τους γαιδάρους του και το θυμάσαι από όταν εσύ ήσουν 15 χρονών οπότε και έφυγες οριστικά από την Νίσυρο. Τους συμβούλους σου που εκπροσωπείς ως Δήμαρχος, τους ρώτησες αν συμφωνούν ?

Θέλεις να ακυρώσεις τον Διαγωνισμό για την αναπαλαίωση των Λουτρών, γιατί όπως είπες χτυπώντας το χέρι σου στο τραπέζι στο δημοτικό συμβούλιο «θα καταστραφεί η παράδοση του νησιού και δεν μπορείς να το επιτρέψεις». Όταν στην πατρική σου οικία μπήκαν τα αλουμινένια παράθυρα μια εβδομάδα μετά την ανάληψη των καθηκόντων σου του Σεπτέμβριο του 2014, δεν καταστρέφεται η παράδοση του νησιού ?

Όταν την 26.6.2015 η πολεοδομία έκανε αυτοψία στα καινούρια κτίρια σου και τα βρήκε όλα παράνομα, κατασκευασμένα χωρίς άδεια και σου επέβαλλε πρόστιμο ανέγερσης 6.500 ευρώ και πρόστιμο διατήρησης 1. 000 ευρώ τον χρόνο, δεν καταστρέφεται η παράδοση του νησιού ? Επειδή τώρα τρέχεις να τα νομιμοποιήσεις με τον Νόμο των αυθαιρέτων νομίζεις οι Νισύριοι δεν τα ξέρουν ?

Ή μήπως θα απαντήσεις, όπως συνηθίζεις όταν δεν βρίσκεις το θάρρος να αναλάβεις τις ευθύνες σου, ότι εσύ δεν ήξερες τίποτα και «έχεις άγνοια»?
Αυτά είναι μόνο ένα ελάχιστο δείγμα της παραληρηματικής συμπεριφοράς σου. Έπεται η συνέχεια…

Διαβάστε ακόμη

Δρ. Μελίνα Φιλήμονος - Τσοποτού: Τα νησιά, τα μουσεία και οι φύλακες

Σπύρος Συρόπουλος: "Δωριέας: Ο αρχιτέκτονας του πολιτικού μεγαλείου μιας διαχρονικής πόλης"

Φίλιππος Ζάχαρης "«Δικαίωμα στη Λήθη»: H ασφαλιστική κάλυψη των ασθενών που επιβίωσαν από καρκίνο"

Γιάννης Παρασκευάς: Οι ενστάσεις και η ουσία του πολιτικού προβλήματος

Φίλιππος Ζάχαρης: Ο πολύπλευρος άνθρωπος σε μία πολύπλοκη ζωή

Ηλίας Καραβόλιας: «Η επικίνδυνη εμμονή»

Θανάσης Καραναστάσης: Με τους... κράχτες στην Ευρωβουλή

Σωτήρης Ντάλης: "Iσραήλ- Ιράν: Από τον σκιώδη πόλεμο στην απόλυτη σύγκρουση;"