Υπόθεση Χαρτοφύλλη ο Κλεόβουλος

Υπόθεση Χαρτοφύλλη ο Κλεόβουλος

Υπόθεση Χαρτοφύλλη ο Κλεόβουλος

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 152 ΦΟΡΕΣ

Ο νεαρός φορ του Διαγόρα Βατίου έκανε ότι ήθελε την άμυνα των Λινδίων στο υπέρ της ομάδας του 0-4, πετυχαίνοντας χατ τρικ, και δίνοντας άλλο ένα γκολ

Σε προσωπική υπόθεση του Δημήτρη Χαρτοφύλλη εξελί-χθηκε ο χθεσινός αγώνας της Λίνδου, ανάμεσα στον Κλεόβουλο και το Διαγόρα Βατίου.

Ο νεαρός φορ των φιλοξενούμενων πήρε την υπόθεση πάνω του και αφού με προσωπική ενέργεια έδωσε έτοιμο γκολ στον Παπουρδάνο για να κάνει στο 15’ το 0-1, στη συνέχεια πέτυχε ο ίδιος άλλα τρία (δύο στο α’ ημίχρονο) «καθαρίζοντας» το τρίποντο για την ομάδα του.
Οι γηπεδούχοι από την πλευρά του ήταν καλύτεροι στο πρώτο 15λεπτο, αλλά μετά το 0-1 το σκηνικό άλλαξε και οι Βατενοί κυριάρχησαν στον αγωνιστικό χώρο.

Στο ξεκίνημα της επανάληψης και πάλι οι Λίνδιοι προσπάθησαν μήπως μειώσουν και μπουν στο παιχνίδι, αλλά έγινε το 0-4 και εκεί τελείωσαν όλα.
Να σημειωθεί πως ο Διαγόρας από το 86’ έπαιξε με παίκτη λιγότερο, καθώς αποχώρησε τραυματίας ο Μασχής, κι ενώ είχαν πραγματοποιηθεί και οι τρεις αλλαγές.

Φάσεις Γκολ:
2’ Συρτή σέντρα του Κουκουτσέλα από δεξιά, ο Κακλαμάνος Α. με πλασέ από το ύψος του πέναλτι και χωρίς πίεση έκανε το πλασέ, που όμως δεν πήγε όπως θα ήθελε, με αποτέλεσμα να μπλοκάρει ο Χρυσανθής.

5’ Ανάποδο «ψαλίδι» από τον Α. Κακλαμάνο, η μπάλα πήγε πάνω στον Χρυσανθή.

14’’ Γύρισμα του Κουκουτσέλα από δεξιά στον Διακογεωργίου, το πλασέ του πέρασε ελάχιστα άουτ.

15’ Ατομική προσπάθεια από το Χαρτοφύλλη, που μπήκε στην περιοχή από αριστερά, τράβηξε πάνω του τους αμυντικούς και την κατάλληλη στιγμή πάσαρε στον Παπουρδάνο που από θέση τετ α τετ ευστόχησε, κάνοντας το 0-1.

25’ Λάθος της άμυνας του Κλεόβουλου, ο Χαρτοφύλλης έγινε κάτοχός της, αλλά υπό την πίεση αμυντικού το σουτ που επιχείρησε πέρασε λίγο άουτ.

32’ Ο Ζερβός έκανε βαθιά μπαλιά προς τον Χαρτοφύλλη, που πήρε τη μπάλα μπήκε στην περιοχή, αλλά ο εξερχόμενος Χρυσανθής τον ανέτρεψε κι ο διαιτητής έδειξε το σημείο του πέναλτι, καθώς και κίτρινη κάρτα στον τερματοφύλακα των γηπεδούχων. Την εκτέλεση του ανέλαβε ο παθών, γράφοντας το 0-2.

38’ Ο Μοσχής εκτέλεσε κόρνερ κι ο Χαρτοφύλλης με κεφαλιά έκανε το 0-3.

48’ Ο Παπαοικονόμου έκανε τη σέντρα, ο Κακλαμάνος Α. πήρε την κεφαλιά, αλλά ο Τύρελης απέκρουσε σε κόρνερ.

51’ Πάσα του Χαρτοφύλλη για το Γιαννακόπουλο, που πρόλαβε την έξοδο του Χρυσανθή, έκανε το πλασέ, αλλά η μπάλα πέρασε λίγο άουτ.
54’ Ο Χαρτοφύλλης βρέθηκε σε θέση τετ α τετ, έκανε το πλασέ, αλλά απέκρουσε με τα πόδια ο εξερχόμενος Χρυσανθής.

57’ Ο Πιτσουρδάκης εκτέλεσε φάουλ, η μπάλα χτύπησε στο «τείχος», στρώθηκε στον Χαρτοφύλλη που έκανε το σουτ, σημαδεύοντας το δοκάρι, αλλά στην επιστροφή πήρε το ριμπάουντ και σε κενή εστία έκανε το 0-4, πετυχαίνοντας ταυτόχρονα χατ τρικ.

Κορυφαίος από το Διαγόρα αλλά και του αγώνα, ήταν ο Χαρτοφύλλης, χωρίς ωστόσο να υστερήσουν οι υπόλοιποι συμπαίκτες του. Από τους γηπεδούχους προσπάθησαν περισσότερο οι Κακλαμάνος Α., Παπαοικονόμου.

Καλή η διαιτησία των Πατσιόπουλου, Μπερδεμπέ, Ράδου

Οι συνθέσεις:
Κλεόβουλος: Χρυσανθής, Ανδρεόπουλος, Αναστασιάδης, Κωστάκης, Κακλαμάνος Λ., Μπάρδης, Παπαοικονόμου (80’ λ.τ. Γανωτάκης), Κουκουτσέλας, Κακλαμάνος Α., Διακογεωργίου (76’ Βίλζα), Κολιάδης (46’ Διάκουλας)

Διαγόρας Βατίου: Τύρελης, Ζερβός, Κοτζιάς, Πιτσουρδάκης, Γιαννακόπουλος, Ζωάννου (74’ Αδάμος), Παπασταμάτης, Ντούσκου, Χαρτοφύλλης (78’ Γρύλλης), Μοσχής, Παπουρδάνος (69’ Τριανταφυλλίδης).

Διαβάστε ακόμη

Διαγόρας: Ψάχνει για ένα σημαντικό «διπλό»

Δημήτρης Γκαίδας: «Είναι κομβικό παιχνίδι, θέλουμε τη νίκη»

Συνέχεια δράσης στην Basket League, ανακοινώθηκαν οι διαιτητές

Στην Τουρκία για φιλικά παιχνίδια οι Παίδες του Κολοσσού!

Αύριο στην Καλλιθέα το Γ.Σ. Δωδεκάνησος-Άτλας Αθηνών

Νίκος Καραβασίλης και Κωνσταντίνα Ρεντοπούλου στο “Hereya Open”

Ετοιμάζεται πυρετωδώς ο Άγιος Γεώργιος

Η παρουσία στη Μαδέρα δεν επέτρεψε στον Νικόλαο Κοντού να είναι ένας από τους λαμπαδηδρόμους