Α' κατηγορία: Μάχη επιβίωσης στ’ Απόλλωνα

Α' κατηγορία: Μάχη επιβίωσης στ’ Απόλλωνα

Α' κατηγορία: Μάχη επιβίωσης στ’ Απόλλωνα

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 72 ΦΟΡΕΣ

Να… «βουλιάξουν» ο ένας τον άλλον θα προσπαθήσουν σήμερα οι Απόλλων Απ. και Ανταγόρας, που αναμετρώνται στη 1:30 το μεσημέρι για τη 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας Blue Star Ferries

Για την έξοδό τους από την επικίνδυνη ζώνη της βαθμολογίας θα παλέψουν σήμερα στο γήπεδο Απολλώνων ο τοπικός Απόλλων και ο Ανταγόρας.

Η 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας Blue Star Ferries δίνει στις δύο ομάδες την ευκαιρία να «ξεκολλήσουν» από τους 10 βαθμούς, τους οποίους έχουν συγκεντρώσει μέχρι σήμερα και να ανασάνουν βαθιά. Οι Απολλωνιάτες δείχνουν να βρίσκονται σε καλύτερη φάση, δεδομένου πως προέρχονται από ένα σπουδαίο «διπλό» στα Μάσσαρι.

Ο Ανταγόρας θα προσπαθήσει να θυμηθεί τον τρόπο με τον οποίο πήρε πρόσφατα τις δύο μεγάλες νίκες στη Ρόδο, επί του Ηρακλή Μαριτσών και του Ηρακλή Λάρδου.

Το σημερινό παιχνίδι θα ξεκινήσει στη 1:30 το μεσημέρι. Διαιτητής θα είναι ο κ. Δουλγέρης, βοηθοί του οι κ.κ Σαρρής και Καραγιάννης, παρατηρητής αγώνα ο κ. Στεργάκης και παρατηρητής διαιτησίας ο κ. Διαμαντέας.

Διαβάστε ακόμη

Για ένα «διπλό» στη Θεσσαλονίκη μετά την Πάτρα ο Κολοσσός H Hotels Collection…

Για μια θέση στην τριάδα ο Γ.Σ. Δωδεκάνησος στην Καλλιθέα

Νίκη παραμονής θέλει ο Διαγόρας σήμερα

ΕΠΣ Δωδεκανήσου: Οι διαιτητές στα παιχνίδια του τοπικού

Γ’ εθνική – 32η αγωνιστική: Σήμερα ο κύριος όγκος των αγώνων

Οι συμμετοχές για τους «Πιγκουίνους» στους κολυμβητικούς αγώνες της Χαλκίδας

Το νέο σημερινό πρόγραμμα του τοπικού βόλεϊ

Τα… πιτσιρίκια παίζουν μπάσκετ σήμερα