Mήνυση για τις κατασκηνώσεις θα καταθέσει ο δήμος Ρόδου

Mήνυση για τις κατασκηνώσεις θα καταθέσει ο δήμος Ρόδου

Mήνυση για τις κατασκηνώσεις θα καταθέσει ο δήμος Ρόδου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 342 ΦΟΡΕΣ

Αναφορικά με την αφαίρεση του εξοπλισμού

Μηνυτήρια αναφορά προτίθεται να καταθέσει ο Δήμος της Ρόδου για την αφαίρεση του εξοπλισμού που διαπιστώθηκε, νωρίτερα αυτό το μήνα, από το χώρο του εστιατορίου των παιδικών κατασκηνώσεων στον Προφήτη Ηλία!

Υπενθυμίζεται ότι στα μέσα του Νοεμβρίου εθελοντικές ομάδες πραγματοποίησαν εκπαιδευτικό διήμερο στον Προφήτη Ηλία και όταν στις 13 του μηνός μέλη τους επισκέφθηκαν το χώρο για να τον προετοιμάσουν, διαπίστωσαν ότι από το εστιατόριο των παιδικών κατασκηνώσεων είχαν αφαιρεθεί όλα τα τραπεζοκαθίσματα, δηλαδή πάνω από 150 καρέκλες και 20 τραπέζια ενώ είχαν “ξηλωθεί” και ο νεροχύτης της κουζίνας καθώς και ο πάγκος, που είναι επαγγελματικός εξοπλισμός.

Προσπαθώντας να μάθουν τι έγινε, διαπίστωσαν ότι ο Δήμος δεν ήταν ενήμερος για κάτι τέτοιο και στη συνέχεια απέστειλαν σχετική επιστολή προς το τοπικό συμβούλιο Απολλώνων, την οποία κοινοποίησαν και στον Δήμαρχο Ρόδου κ. Φώτη Χατζηδιάκο, ζητώντας να διερευνηθεί τι έγινε με τον εξοπλισμό αλλιώς οι ίδιοι προτίθενται να κάνουν ό,τι νόμιμο προβλέπεται.

Έτσι, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Δήμαρχος, ο οποίος έκρινε ότι το θέμα είναι σοβαρό, έδωσε εντολή να συνταχθεί μηνυτήρια αναφορά και να κατατεθεί προκειμένου να γίνουν τα δέοντα και να μάθουν που…κατέληξε ο εξοπλισμός, κάτι που μέχρι σήμερα φαίνεται ότι παραμένει ένα…μυστήριο!

Διαβάστε ακόμη

Μετά από ερώτηση Νικητιάδη στη Βουλή διαφαίνεται λύση για τους οικοπεδούχους στο Χαράκι

Μνημόνιο Συνεργασίας για θέματα Πολιτικής Προστασίας μεταξύ του Δήμου Ρόδου και της ΚΤΕΛ Ρόδου Α.Ε.

Β΄ ΕΛΜΕ για Νίσυρο: "Θα υπερασπιστούμε μέχρι τέλους τους/τις μαθητές/τριές μας και τις οικογένειές τους από τη διαφθορά , από το σύστημα που τη γεννά"

Την Παρασκευή θα συνεδριάσει το δημοτικό συμβούλιο Ρόδου

Σύσκεψη χθες στον δήμο για τον νόμο που αφορά τον αιγιαλό και την παραλία

Ανακοινώθηκε από την ΕΛ.ΣΤΑΤ. ο μόνιμος πληθυσμός στα χωριά και τα νησιά μας

Δήμαρχος Ρόδου, Αλέξανδρος Κολιάδης: Οποιος σπέρνει ανέμους...

Εξαιρετικά ενδιαφέρουσα η ημερίδα "Από τον ρεπόρτερ του 19ου αιώνα στη χρήση Τεχνητής Νοημοσύνης" της ΕΣΗΕΠΗΝ