Κολοσσός: Τέλος στο αρνητικό σερί!

Κολοσσός: Τέλος στο αρνητικό σερί!

Κολοσσός: Τέλος στο αρνητικό σερί!

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 93 ΦΟΡΕΣ

Νίκη και μόνο νίκη θέλει το Σάββατο κόντρα στη φετινή έκπληξη του πρωταθλήματος, τον Κόροιβο

Οι τρεις συνεχόμενες ήττες και πολύ περισσότερο ο τρόπος με τον οποίο αυτές ήρθαν, έχουν «βαρύνει» τον Κολοσσό H Hotels. Ο Νοέμβριος δεν του πήγε όπως θα ήθελε αφού τα αρνητικά αποτελέσματα σε Θεσσαλονίκη και Τρίκαλα κρίθηκαν στις λεπτομέρειες ενώ το εντός έδρας με το Λαύριο ήταν απόρροια κακής εμφάνισης.

Τώρα, όμως, καλείται να βάλει τέλος σε αυτό το «επώδυνο» σερί και να επιστρέψει στις νίκες. Και η σκληρή δουλειά αυτή την εβδομάδα είναι διπλή καθώς οι «θαλασσί» καλούνται να προετοιμαστούν για ν’ αντιμετωπίσουν μία ομάδα που έχει εκπλήξει τους πάντες μέχρι τώρα, τον Κόροιβο Αμαλιάδας, αλλά και να μην αφήσουν το άγχος και την πίεση για τη νίκη να τους καταβάλλει.

Ό,τι έγινε στα Τρίκαλα, το επιπόλαιο λάθος στα τελευταία δευτερόλεπτα, οι εξοργιστικές αποφάσεις των «γκρι» και όλα τα συμπαρομαρτούντα, ανήκουν από χθες στην ιστορία και η προσοχή των παικτών του Άρη Λυκογιάννη έχει στραφεί αποκλειστικά στο ντέρμπι με τον Κόροιβο.

Μάλιστα, στην επικείμενη κρίσιμη «μάχη» είναι απαραίτητη όσο ποτέ η παρουσία των φιλάθλων για τους οποίους η ΚΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση: «Η ΚΑΕ Κολοσσός H HOTELS ανακοινώνει ότι η προπώληση των εισιτηρίων της αναμέτρησης της 9ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Basket League ΣΚΡΑΤΣ με αντίπαλο τον Κόροιβο, στο Βενετόκλειο γήπεδο (Σάββατο 5 Δεκεμβρίου στις 17.00’) έχει ξεκινήσει.

Η προπώληση των εισιτηρίων γίνεται από Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες 10.00’ με 14.00’ από τα γραφεία της ΚΑΕ (Πλατεία Βρούχου 1, τηλ, 22410 22261, info@kolossosbc.gr), διαδικτυακά από το viva.gr
(https://www.viva.gr/tickets/sports/kae-kolossos-eisitiria-agonon-2015-16/) και στα καταστήματα PUBLIC.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι 10 ευρώ γενική είσοδος και 5 ευρώ για παιδιά από 5 έως 14 ετών.
Υπενθυμίζεται πως για την αγορά του εισιτηρίου για κάθε ενήλικα και παιδί, είναι απαραίτητο το ΑΜΚΑ.
Προτείνουμε στους φιλάθλους της ομάδας μας να προμηθευτούν έγκαιρα το εισιτήριό τους, ώστε να αποφευχθεί οποιαδήποτε ταλαιπωρία και καθυστέρηση την ημέρα του αγώνα.

Όλα αυτά τα χρόνια, το Βενετόκλειο είναι η μεγάλη δύναμη του Κολοσσού και γι’ αυτό, στον πολύ σημαντικό αγώνα με τον Κόροιβο, οι παίκτες του Άρη Λυκογιάννη καλούν τους φίλους της ομάδας να γεμίσουν το κλειστό, ώστε να τους δώσουν την δύναμη για τη νίκη που είναι κάτι παραπάνω από αναγκαία!».

Διαβάστε ακόμη

Πέντε μετάλλια των Τιτάνων Ρόδου στο Πανελλήνιο Κύπελλο Kyokushin

Γ’ εθνική κατηγορία: Κρίσιμα παιχνίδια για Ιάλυσο και ΑΕΡΑ

Γιορτή αναπαράστασης των Ολυμπιακών Αγώνων στο 12ο Δημοτικό Σχολείο Ρόδου!

Με 28 μετάλλια επέστρεψαν οι «Πιγκουίνοι» από τη Χαλκίδα!

Ανατροπές προγνωστικών στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Σκάκι Γυναικών

Στις εγκαταστάσεις του Κένταυρου ο πρόεδρος κι ο προπονητής της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τοξοβολίας

Σε αγώνα στη Γαλλία η Ειρήνη Παπαδημητρίου Σταμπόρη

Ο διεθνής Μαραθώνιος Ρόδου σε υψηλότερο επίπεδο!