Θερίζουν τα τροχαία ατυχήματα και δυστυχήματα στη Ρόδο

Θερίζουν τα τροχαία ατυχήματα και δυστυχήματα στη Ρόδο

Θερίζουν τα τροχαία ατυχήματα και δυστυχήματα στη Ρόδο

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1363 ΦΟΡΕΣ

Νέα τραγωδία στην άσφαλτο, σημειώθηκε χθες λίγο μετά τις 6 το απόγευμα στην πόλη της Ρόδου. Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, ηλικιωμένος συμπολίτης μας που κινούνταν με το δίκυκλό του επί της Μιχαήλ Πετρίδη, συγκρούστηκε με ΙΧ αυτοκίνητο. Το αποτέλεσμα ήταν να βρει τραγικό θάνατο.

Οι διασώστες του ΕΚΑΒ έφθασαν στο σημείο και τον μετέφεραν στο νοσοκομείο, αλλά ήταν πλέον αργά!

Μεγάλος είναι ο αριθμός των τροχαίων ατυχημάτων που καταγράφεται στους δρόμους του νησιού μας με αποτέλεσμα να δημιουργείται έντονος προβληματισμός τόσο στους αρμόδιους φορείς όσο και στους κατοίκους!

Χαρακτηριστικό της κατάστασης που επικρατεί, είναι ο αυξημένος αριθμός τροχαίων ατυχημάτων που σημειώθηκε το Σαββατοκύριακο.
Πιο συγκεκριμένα, στις 4 το απόγευμα του Σαββάτου 28 Νοεμβρίου ένας 20χρονος αθίγγανος τραυματίστηκε σοβαρά όταν το αυτοκίνητο του μετά από μία «τρελή» πορεία κατέληξε σε καλαμιές.

Ο νεαρός ΡΟΜΑ οδηγώντας ι.χ. επιβατικό αυτοκίνητο κινούνταν επί της Ρόδου Καλλιθέας με κατεύθυνση προς την πόλη της Ρόδου όταν κοντά στην ΕΡΑ, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες έχασε τον έλεγχο του οχήματός του, ξέφυγε από την πορεία του και προσέκρουσε σε τοιχίο για να καταλήξει μέσα σε καλαμιές! Από την σύγκρουση τραυματίστηκε σοβαρά ο 20χρονος οδηγός ο οποίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Ρόδου όπου και νοσηλεύεται, χωρίς να διατρέχει κίνδυνο η υγεία του, ενώ προανάκριση για τα ακριβή αίτια του ατυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Ρόδου.

Την ίδια χρονική περίοδο σημειώθηκαν και άλλα τροχαία ατυχήματα ευτυχώς με ελαφρύ τραυματισμό ή μόνο με υλικές ζημιές, όπως για παράδειγμα αυτό που έγινε στην περιοχή Κοσκινού αργά το απόγευμα του Σαββάτου όπου ένα όχημα αναποδογύρισε, ενώ σε άλλη περίπτωση οδηγός προσέκρουσε σε κολώνα φωτισμού.

Σε κάθε περίπτωση αυτό που θα πρέπει να τονιστεί είναι το γεγονός πως η λίστα των θυμάτων της ασφάλτου συνεχώς μεγαλώνει. Μόνο στη Ρόδο βρήκαν τραγικό θάνατο τις τελευταίες ημέρες σε τροχαία δυστυχήματα τρεις άνθρωποι, ενώ περισσότεροι από 90 είναι οι τραυματίες που μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο για νοσηλεία.

Οι αρμόδιοι φορείς επισημαίνουν, πως για την μείωση των ατυχημάτων απαιτείται η συνδρομή όλων μας. Θα πρέπει λοιπόν να τηρούμε τους κανόνες του Κ.Ο.Κ. και ιδίως την περίοδο αυτή που έχουν ξεκινήσει οι βροχές και η επικινδυνότητα των δρόμων είναι αυξημένη, ενώ να μην καταναλώνουμε αλκοόλ όταν πρόκειται να “καθίσουμε” στο τιμόνι.

Διαβάστε ακόμη

Δικαιώθηκαν εργαζόμενοι του δήμου Ρόδου

Ελεύθεροι χωρίς όρους αφέθηκαν η μητέρα και οι δύο εκπαιδευτικοί

Νίσυρος: Νέες αποκαλύψεις για τον αρχαιοφύλακα - «Βροχή» οι καταγγελίες – τέθηκε σε αναστολή των καθηκόντων του

Σε βαθμό κακουργήματος οι διώξεις που ασκήθηκαν κατά δύο εκπαιδευτικών

Απεγκλωβισμός 25 ατόμων από βραχώδη περιοχή της Τήλου

Κοινωνικές δράσεις των Υπηρεσιών της Αστυνομίας στο νησί της Ρόδου

Δέκα χρόνια κάθειρξη σε Σκοπιανό που συνελήφθη με 1.273 γραμμάρια χασίς

Συνελήφθη 36χρονος για διακίνηση ναρκωτικών και οπλοκατοχή στη Ρόδο