Επιμένει ελληνικά η Μαρία Γάτου...

Επιμένει ελληνικά η Μαρία Γάτου...

Επιμένει ελληνικά η Μαρία Γάτου...

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 254 ΦΟΡΕΣ

Ως μέλος του γκρουπ του Δημήτρη Φιλίνδρα, η πρωταθλήτρια του ΑΓΕΣ Κάμειρος 2009, θα πραγματοποιήσει μέρος της προετοιμασίας της στον Άγιο Κοσμά

Προπονητικά κέντρα εντός και εκτός Ευρώπης επιλέγουν οι Έλληνες πρωταθλητές του στίβου για το προαγωνιστικό στάδιο της προετοιμασίας τους. Όπως παραδοσιακά συμβαίνει κάθε χρόνο μεταξύ Νοεμβρίου και Ιανουαρίου, έτσι και φέτος, πολλά γκρουπ επέλεξαν να κάνουν προπόνηση μακριά από τη βάση τους.

Παρόλα αυτά, στην Αθήνα θα γυμναστούν την περίοδο των εορτών ο Δημήτρης Φιλίνδρας με τους αθλητές του Γωγώ Κοκλώνη, Μαρία Γάτου και Βίκτωρ Κρεμμύδα. Το γκρουπ θα αφήσει για λίγο την βάση του στη Λάρισα, προκειμένου να γυμναστεί στο κλειστό του Αγίου Κοσμά. Η Μαρία Γάτου, σπρίντερ του ΑΓΕΣ Κάμειρος 2009, άλλωστε, κάνει ένα νέο ξεκίνημα για να βρεθεί ξανά στις μεγάλες διεθνείς διοργανώσεις μέσα στο 2016

Ο ΣΕΓΑΣ, όπως από την αρχή της σεζόν είχε κάνει γνωστό στους προπονητές, καταβάλει κάθε προσπάθεια να υλοποιήσει τις προπονητικές τους ανάγκες με προετοιμασίες όχι μόνο στην Κύπρο, αλλά και σε προπονητικά κέντρα της Ευρώπης και όχι μόνο.

Άλλωστε οι συνθήκες που επικρατούν στα προπονητικά κέντρα τόσο της Αθήνας όσο και της Θεσσαλονίκης, δεν αφήνουν πολλά περιθώρια στους αθλητές, που αναγκάζονται σε πολλές περιπτώσεις να αναζητήσουν άλλες εγκαταστάσεις εκτός χώρας, προκειμένου να κάνουν σωστά τη δουλειά τους.

Διαβάστε ακόμη

Οι διακρίσεις του ΑΣ Ρόδου Shotokan Karate στο Πανελλήνιο Κύπελλο Kanazawa Cup

Νέα μεγάλη βολή από τον Μάρκο Μέμα στη σφύρα!

«Κλείνει» ο Καρίκης

Διαγόρας: Ματς «κλειδί» για την παραμονή

Στην Ηλιούπολη για τα μπαράζ ανόδου ο ΠΑΟΚ Ρόδου

Πέντε μετάλλια των Τιτάνων Ρόδου στο Πανελλήνιο Κύπελλο Kyokushin

Γ’ εθνική κατηγορία: Κρίσιμα παιχνίδια για Ιάλυσο και ΑΕΡΑ

Γιορτή αναπαράστασης των Ολυμπιακών Αγώνων στο 12ο Δημοτικό Σχολείο Ρόδου!