Μια ξεχωριστή βραδιά από το σύλλογο “Θάλεια”

Μια ξεχωριστή βραδιά  από το σύλλογο “Θάλεια”

Μια ξεχωριστή βραδιά από το σύλλογο “Θάλεια”

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 227 ΦΟΡΕΣ

Μια βραδιά ξεχωριστή, ιδιαίτερη, με μνήμες και διαδρομές που μοσχομύρισαν μέλι, κανέλα, μαστίχα, βανίλια…!

Η Πρόεδρος κα Θάλεια Γεωργά και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Δωδεκανησιακού Συλλόγου Αυτοάνοσων Νοσημάτων Αρθρίτιδας και Λύκου «ΘΑΛΕΙΑ», γιόρτασαν τα Χριστούγεννα με μουσική….
Την Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2015, στο Δημοτικό Θέατρο Ρόδου, παρουσιάζοντας την μουσική παράσταση «Ο Έρωτας στα χρόνια του ρεμπέτικου».

Η εκδήλωση τέθηκε υπό την αιγίδα του Δημοτικού Οργανισμού Πολιτισμού–Αθλητισμού Ρόδου και συμμετείχαν οι μουσικοί κ. Κυριάκος Κωνσταντάκης ακορντεόν, κα. Νίκη Ασμάνη τραγούδι, κ.κ. Δημήτρης Ρωσσίδης, Παναγιώτης Σοροπίδης κιθάρα-τραγούδι, κ.κ. Αποστόλης Ροδίτης, Βαγγέλης Τότσης μπουζούκι, κ. Γιώργος Ζώγκας μπαγλαμά-τραγούδι και στην επιμέλεια-αφήγηση κειμένων η κα. Κατερίνα Ανδριανίδου, οι οποίοι με περίσσια αγάπη, πρότειναν την διοργάνωση της εκδήλωσης.

Η κα Θάλεια Γεωργά, βαθύτατα συγκινημένη, κλείνοντας την τόσο ιδιαίτερη μουσική βραδιά, ευχαρίστησε για την ανιδιοτελή προσφορά τους, όλους όσους συνέβαλαν στην πραγματοποίηση της εκδήλωσης, διαψεύδοντας ακόμη μια φορά, όσους υποστηρίζουν πως δεν υπάρχουν άνθρωποι που μπορούν να προσφέρουν την ψυχή τους, την τέχνη τους, τον πολύτιμο χρόνο τους….

Ευχαρίστησε από καρδιάς:
Τον Αντιδήμαρχο Πολιτισμού κ. Τέρρι Χατζηιωάννου και τον Πρόεδρο του Δημοτικού Οργανισμού Πολιτισμού–Αθλητισμού Ρόδου κ. Σέργιο Αϊβάζη, για την παραχώρηση του Δημοτικού Θεάτρου και διότι η εκδήλωση τέθηκε υπό την αιγίδα του ΔΟΠΑΡ.
Τον κ. Γιώργο Παπάζογλου, ιδιοκτήτη της ταβέρνας τα «ΜΑΝΤΑΛΑ», ο οποίος ανέλαβε την σκηνική επιμέλεια του χώρου.
Τον εργολάβο ηλεκτρολόγο κ. Μιχάλη Κάκκαρη και τον κ. Παναγιώτη Μανταλιό, οι οποίοι βοήθησαν στον φωτισμό.

Τον κ. Σταμάτη Αγκά, για την βοήθεια του στην ρύθμιση του ήχου.
Όλα τα Μέσα έντυπου, τηλεοπτικού, ραδιοφωνικού και ηλεκτρονικού τύπου, που ¨φιλοξενούν¨ ανελλιπώς τις εκδηλώσεις του Συλλόγου και ιδιαίτερα, τις εφημερίδες «ΓΝΩΜΗ» και «ΡΟΔΙΑΚΗ», τους ραδιοφωνικούς σταθμούς «ΠΑΛΜΟΣ» και «TOP FM», τα δημοσιογραφικά site «BLACK MONDAY», «RODOS REPORT», «VERENA», «ΡΟΔΟΣ ΣΥΛΛΕΚΤΗΣ».
Τους πολύτιμους υποστηρικτές, συνοδοιπόρους & συμπαραστάτες: τις Ξενοδοχειακές επιχειρήσεις Γεωργάς Α.Ε. Best Western Plaza Hotel και ιδιαίτερα την διεύθυνση και το προσωπικό, τον κ. Ηρωνία Μανώλη, την Ποτοποιεία ¨Μερκούρης¨, το ¨Τυπογραφείο 1985¨ και ιδιαίτερα τον κ. Χατζηκαλημέρη Νίκο, την επιχείρηση ¨Φούρνοι Ρόδου¨ και ιδιαίτερα τον κ. Αγαπητίδη Ηλία, την επιχείρηση ¨Αφοί Χριστοδούλου Ο.Ε¨ και ιδιαίτερα τους κυρίους Χριστοδούλου Δημήτρη & Κώστα, καθώς και τους Γερμανούς φίλους του Συλλόγου Mr & Mrs Heller.

Τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και στο Συσσίτιο του Δήμου Ρόδου.
Εκτός από πλήθος κόσμου και φίλων του Συλλόγου «ΘΑΛΕΙΑ», την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Ρόδου κ. Φώτης Χατζηδιάκος,
ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού κ. Τέρρι Χατζηιωάννου, η Αντιδήμαρχος Προστασίας και Προαγωγής Υγείας, Κοινωνικής Πολιτικής, Ισότητας δύο φύλων και Τρίτης ηλικίας κα. Άννα Ζωάννου, η Αντιδήμαρχος Τουρισμού Διεθνούς προβολής και Αποδήμων Ροδίων κα. Μαριέττα Χατζηλαζάρου, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Οργανισμού Πολιτισμού–Αθλητισμού Ρόδου κ. Σέργιος Αϊβάζης, ο Πρόεδρος του ΚΕΚ Γ. Γεννηματάς Α.Ε. και ιδιοκτήτης της εφημερίδας «ΓΝΩΜΗ» κ. Δημήτρης Τσοπανάκης, ο πρ. Βουλευτής Δωδεκανήσου, Δικηγόρος και Νομικός Σύμβουλος του Συλλόγου «ΘΑΛΕΙΑ» κ. Βασίλης Υψηλάντης, ο κ. Γιώργος Γεωργάς Ξενοδόχος.
Αξίζει να σημειωθεί πως ο Δήμαρχος Ρόδου κ. Χατζηδιάκος, έγραψε την πρώτη του κάρτα για τις φετινές γιορτές, μιας και το ξεκίνημα το εκδηλώσεων αποτέλεσε η μουσική παράσταση του Συλλόγου «ΘΑΛΕΙΑ», και την τοποθέτησε με την κα. Γεωργά στο χριστουγεννιάτικο δέντρο ευχών του Συλλόγου που υπήρχε στον προθάλαμο του Δημοτικού Θεάτρου.

Μια ξεχωριστή βραδιά, που σίγουρα θα μείνει αξέχαστη σε όσους έδωσαν το παρών.
Και όπως ανέφερε και στον λόγο της η κα.Γεωργά:
« Εβίβα ρεμπέτες εβίβα παιδιά, μες΄ τη ρεμπέτικη τούτη βραδιά.
Παίξε μπουζούκι μου κι όχι πολλά, λίγα λόγια και καλά. »
(Στίχοι-Σύνθεση Απ. Καλδάρα)

Διαβάστε ακόμη

"Οι Άθλιοι" του Βίκτωρος Ουγκώ για άλλη μία παράσταση απόψε στο Δημοτικό Θέατρο Ρόδου!

Με επιτυχία διεξήχθη στη Ρόδο το 40ό Πανελλήνιο Συνέδριο του Ελληνικού Εθνικού Τμήματος της Διεθνούς Ενώσεως Αστυνομικών

Πραγματοποιήθηκε η ημερίδα «Εξαρτήσεις: Αντιμετώπιση και Προκλήσεις στο νησί της Ρόδου»

Έρχεται ξανά η παράσταση «Αθώος ή Ένοχος;» από τη θεατρική ομάδα Theorion

"Η νοσταλγία του Θεού": Μεγάλη Τρίτη-2ο Φεστιβάλ Λατρευτικής Μουσικής

Στον απόηχο του 4ου Μουσικού Φεστιβάλ «Ρόδος: Σταυροδρόμι Πολιτισμών και Συμπράξεων Μουσικών Σχολείων»

«Από τον Λόγο στην Εικόνα...» - Έκθεση μαθητικών εικαστικών έργων

Εκδήλωση για τα 109 χρόνια από τη γενοκτονία των Αρμενίων