Άμεσα θα ξεκινήσουν οι εξώσεις στη Νέα Αγορά

Άμεσα θα ξεκινήσουν οι εξώσεις στη Νέα Αγορά

Άμεσα θα ξεκινήσουν οι εξώσεις στη Νέα Αγορά

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1036 ΦΟΡΕΣ

Για τους 41 καταστηματάρχες

Άμεσα αναμένεται να ξεκινήσει η διαδικασία των εξώσεων σε καταστηματάρχες της Νέας Αγοράς οι οποίοι, όλο το προηγούμενο διάστημα, δεν προσήλθαν να τακτοποιήσουν τις εκκρεμότητές τους με το Δήμο Ρόδου και να ανανεώσουν τα συμβόλαιά τους.

Καταρχήν, μέσα στις επόμενες ημέρες, αναμένεται να υπάρξει μία συνάντηση ανάμεσα στον Δήμαρχο κ. Φώτη Χατζηδιάκο και τον αρμόδιο εντεταλμένο σύμβουλο κ. Δήμο Μουτάφη, προκειμένου να επικαιροποιήσουν τη διαδικασία διοικητικής αποβολής που θα ξεκινήσει. Σημειώνεται ότι αυτή θα γίνει μονομερώς εκ μέρους του Δήμου και δεν θα υπάρξει δικαστική εμπλοκή.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, 41 είναι οι καταστηματάρχες που δεν έχουν προσέλθει να ανανεώσουν τα συμβόλαιά τους, δηλαδή το ένα τρίτο όλων. Πάντως, όπως επισημαίνεται, αρκετοί ήταν εκείνοι που προσήλθαν και τακτοποίησαν τις οφειλές τους, πλήρωσαν, ακόμη και μεγάλα ποσά, και συνεχίζουν κανονικά όντες πλέον ενήμεροι. Μάλιστα, ανάμεσα σ’ αυτούς που προσήλθαν είναι και ορισμένοι που είχαν οφειλές άνω των 100 χιλιάδων ευρώ και τις τακτοποίησαν καταβάλλοντας ένα μεγάλο ποσό.

Από την πλευρά του, ο κ. Μουτάφης δηλώνει ότι η έξωση είναι το άμεσο επακόλουθο της απόφασης που έλαβε το δημοτικό συμβούλιο τον περασμένο Ιούνιο και διαμηνύει ότι, όποιος δεν έχει μισθωτήριο από τις 31 Δεκεμβρίου 2015 και μετά θεωρείται καταληψίας και θα αποβάλλεται.

Διαβάστε ακόμη

Το Ισραήλ επιτέθηκε στο Ιράν τα ξημερώματα με πυραύλους - Παγκόσμια ανησυχία για τις εξελίξεις

Συνεδριάζει την Παρασκευή το συμβούλιο της κοινότητας Ρόδου

Ανακοίνωση του Σωματείου Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ρόδου για τη χθεσινή απεργία

Ανάπτυξη & εμπλουτισμός ψηφιακών υπηρεσιών από το Επιμελητήριο με χρηματοδότηση από ευρωπαϊκούς πόρους της ΠΝΑι

Την εξαίρεση του Δημήτρη Παπανώτα από το Ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ αποφάσισε ο Στ. Κασσελάκης

Ρόδος: Πτώμα σε προχωρημένη σήψη εντοπίστηκε πριν από λίγο στην παραλία του Ζέφυρου

Ανοιχτή επιστολή του Γ. Παρασκευά στον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου

(Βίντεο & Φωτογραφίες) Ελεύθερος χωρίς όρους αφέθηκε πριν από λίγο και ο διευθυντής του δημοτικού σχολείου - Συγκινητικές στιγμές εκτυλίχθηκαν στα δικαστήρια