Ανοιχτή επιστολή του Βασιλιά των τσιγγάνων στον Δήμαρχο Ρόδου

Ανοιχτή επιστολή του Βασιλιά των τσιγγάνων στον Δήμαρχο Ρόδου

Ανοιχτή επιστολή του Βασιλιά των τσιγγάνων στον Δήμαρχο Ρόδου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 5142 ΦΟΡΕΣ

Υποστηρίζει ότι από την μεταγκατάστασή τους θα κινδυνεύσουν δασικές εκτάσεις, καθώς ανάβουν φωτιές

Επιστολή προς τον Δήμαρχο Ρόδου κ. Φώτη Χατζηδιάκο, για το ζήτημα της μετεγκατάστασης των τσιγγάνων απέστειλε ο Βασιλιάς τους κ. Βασίλης Στηροκλέας.

Αναλυτικά:

Αξιότιμε κύριε Δήμαρχε Ρόδου, κ. Φώτη Χατζηδιάκο, με την παρούσα μου θέλω να σας ενημερώσω και μαζί με εσάς όλο το ροδιακό λαό ότι ως βασιλιάς και εκπρόσωπος των τσιγγάνων και μιλώντας στο όνομά τους, διαφωνούμε πλήρως με την εγκατάστασή μας στις κτηματολογικές μερίδες 297Α Γαιών Ασγούρου και 151-15 Γαιών Αγίας Βαρβάρας του κτηματολογίου Ρόδου, εκτός των άλλων και για τους παρακάτω λόγους:

1. Δίπλα στις μερίδες αυτές υπάρχουν δασικές εκτάσεις. Σε καμία περίπτωση δεν θέλω να κινδυνεύσουν αυτές οι δασικές εκτάσεις και οι ζωές των τσιγγάνων που θα μείνουν εκεί, αλλά και οι ζωές και οι περιουσίες των κατοίκων που ζουν σε αυτές τις περιοχές, καθώς ως γνωστό οι τσιγγάνοι συνηθίζουν να ανάβουν φωτιές. Σημειώνω επίσης ότι ο παλιός ΧΥΤΑ που είναι κοντά και με το μεθάνιο που αναδύεται από αυτόν ο κίνδυνος πρόκλησης εκτεταμένης πυρκαΐας γίνεται ακόμη μεγαλύτερος.

2. Μιλώντας για μεθάνιο, το αέριο αυτό είναι δηλητήριο τοξικό και εκλύεται από την περιοχή των σκουπιδιών. Είναι επικίνδυνο για την υγεία μας και πολύ περισσότερο των ανήλικων παιδιών μας.

3. Στην περιοχή υπάρχουν γεωτρήσεις και πλούσιος υδροφόρος ορίζοντας, ο οποίος είναι πολύ πιθανόν να επιβαρυνθεί από τις επαγγελματικές δραστηριότητες των ομοεθνών μου.

4. Βλέποντας τις αντιδράσεις των κατοίκων των περιοχών Σγουρού, Κοσκινού, Ιαλυσού και Τσαϊριού για τη μετεγκατάστασή μας εκεί, φοβούμαστε για τη σωματική μας ακεραιότητα και για την πρόκληση παρόμοιων βίαιων επεισοδίων εναντίον μας όπως αυτά που συνέβησαν στους Αγίους Αποστόλους πριν λίγο καιρό.

Τέλος, σας υπενθυμίζουμε ότι νόμιμος εκπρόσωπος των κατοίκων του Καρακόνερου είμαι εγώ, ο βασιλιάς των Τσιγγάνων Ελλάδος, Βασίλειος Στηροκλέας και κανένας άλλος ψευτοπρόεδρος δεν μπορεί να με αντικαταστήσει και να με αναιρέσει. Οι ομοεθνείς μου θα κάνουν ότι τους πω εγώ και σας το δηλώνω ότι δεν πρόκειται να πάμε πουθενά χωρίς τη συγκατάθεσή μας και αν πρώτα δεν εξασφαλιστούν οι απαραίτητες υποδομές ανθρώπινης διαβίωσης, σύμφωνα με το ευρωπαϊκό δίκαιο.

Προτιμούμε να παραμείνουμε στην περιοχή που βρισκόμαστε και να την εξελίξουμε σε πολυτελείας καταυλισμό με την βοήθεια των ευρωπαϊκών πόρων και της τοπικής αυτοδιοίκησης, από το να μεταφερθούμε σαν γουρούνια σε σταύλο!

Για ό,τι συμβεί από εδώ και στο εξής, σας καθιστώ υπεύθυνο.

Με τιμή

Ο Βασιλιάς των Τσιγγάνων
Στηροκλέας Βασίλειος

Διαβάστε ακόμη

Πως γιορτάζεται το Πάσχα σε όλη την Ελλάδα - Τα έθιμα της Δωδεκανήσου

Η AEGEAN και η Olympic Air μετέφεραν το Άγιο Φως στην ελληνική επικράτεια

Το έθιμο επιστροφής της εικόνας της Παναγιάς Σκιαδενής στο μοναστήρι

Συλλυπητήριο μήνυμα του δημάρχου Ρόδου για την απώλεια υπαλλήλου του δήμου

Σε κατανυκτικό κλίμα η περιφορά επιταφίων - Στον Αρχάγγελο της Ρόδου ο Δήμαρχος Αλέξανδρος Κολιάδης

Πασχαλινό μήνυμα της βουλευτού Μίκας Ιατρίδη

Ευχετήριο μήνυμα του Αντ. Καμπουράκη

Ευχές του δημάρχου Ρόδου, Αλέξανδρου Κολιάδη για το Πάσχα