Ο έρωτας της Έλλης Στάη με τον εφοπλιστή Νίκο Μουνδρέα με φόντο την Πάτμο

Ο έρωτας της Έλλης Στάη με τον εφοπλιστή Νίκο Μουνδρέα με φόντο την Πάτμο

Ο έρωτας της Έλλης Στάη με τον εφοπλιστή Νίκο Μουνδρέα με φόντο την Πάτμο

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1901 ΦΟΡΕΣ

Περίμενα κι εγώ να διαβασω πραγματικά παρασκήνια και ρεπορτάζ για την σχέση του 76χρονου εφοπλιστή και της 62άρας Έλλης αλλά οι πληροφορίες ήταν λίγες.

Περισσότερο αναλώθηκαν οι γράφοντες στο να περιγράψουν τις φωτογραφίες στα μπουζούκια, παρά στο πώς…πότε και ποιος τους έφερε κοντά. Την ουσία εν ολίγης του θέματος.

Έτσι μετά απο μεγάλο προβληματισμό και γνωρίζοντας καλά ότι ο Μουνδρέας έχει αλλεργία με τους δημοσιογράφους-πολλώ δε μάλλον όταν αυτοί ασχολούνται με την προσωπική ζωή του- αποφάσισα σήμερα να σας γράψω αλήθειες. Εκείνο το καλοκαίρι του 2015 στην Πάτμο συνέβησαν πολλά.

Ο καπετάν Νικόλας μετά απο καιρό άφησε την έπαυλη της οδού Ρόδων στην Εκάλη για να «αναπνεύσει» στο νησί, ο Πιστιόλης φιλοξενούσε Αμερικανούς συνεργάτες, η Μπαλατσινού μας έδειχνε τον νέο έρωτα απο την Καβάλα και η Μπουμπού Μπαρμπαλιά ετοιμαζόταν να υποδεχτεί την Έλλη με τις φίλες της. Μάλιστα τότε ήταν που κυκλοφόρησαν και φωτογραφίες της πάλαι ποτέ απαστράπτουσας τηλεστάρ, με μαγιό και όλοι υμνούσαν το κορμί της.

Την επαφή με τον εφοπλιστή την έκανε η Μπουμπού, ο γιός της οποίας έχει νυμφευτεί την κόρη του Μουνδρέα εδώ και χρόνια. Βλέπετε η ψυχολογία του 76χρονου μόνο καλή δεν ήταν καθώς η σύντροφός της ζωής του η Λία είχε φύγει λίγους μήνες πρίν χτυπημένη απο τον Καρκίνο.

Το κονέ λοιπόν έγινε το καλοκαίρι στην Πάτμο και όχι πριν λίγο καιρό σε εστιατόριο της Αθήνας. Αντιθέτως στην Αθήνα και πιο συγκεκριμένα στο Ζόναρς οι δυο τους έσκαγαν μύτη πολύ συχνά και ήταν διάχυτη η ερωτική ενέργεια μεταξύ τους. Είναι ωραίο πραγμα η καψούρα σε αυτη την ηλικία. Σου δινει ζωή…

Πηγή: blogs.gossip-tv.gr

Διαβάστε ακόμη

Νικήτας Τσαμπαλάκης: Η Πάτμος είναι έτοιμη για τη Μεγάλη Εβδομάδα

Οι βιολιστές της Πάτμου στο επεισόδιο της εκπομπής "Ελλήνων Δρώμενα" την Τετάρτη στην ΕΡΤ3

Συνελήφθη 28χρονος επιβάτης πλοίου στην Πάτμο για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας σε βάρος συνεπιβάτιδός του

Ένταξη αποκατάστασης δωμάτων και τοιχογραφιών Ι.Μ. Αγίου Ιώαννη του Θεολόγου Πάτμου στο ΠΕΠ 2021-2027

Θα συνεχιστεί η αποκατάσταση της Ιεράς Μονής Πάτμου

Επεισόδιο με τραυματισμό στο νησί της Πάτμου μετά από συμπλοκή με δύο ανήλικους

Για βιασμό 71χρονης στην Πάτμο κατηγορείται 29χρονος αλλοδαπός

Οι Πάτμιοι της Ρόδου γιορτάζουν τον Πολιούχο τους «Όσιο Χριστόδουλο»