Στις 12-14 Φεβρουαρίου θα γίνει η έκθεση τουριστικών ειδών

Στις 12-14 Φεβρουαρίου θα γίνει η έκθεση τουριστικών ειδών

Στις 12-14 Φεβρουαρίου θα γίνει η έκθεση τουριστικών ειδών

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 300 ΦΟΡΕΣ

Άλλαξαν οι ημερομηνίες διεξαγωγής της Έκθεσης Τουριστικών Ειδών – Δώρων – Λαϊκής Τέχνης – Μόδας & Αξεσουάρ που επρόκειτο να πραγματοποιηθεί στη Ρόδο από τις 6 έως τις 8 Φεβρουαρίου.

Όπως ανακοινώθηκε από τους διοργανωτές της λόγω της απεργίας των ναυτικών δεν ήταν δυνατό να μεταφερθούν έγκαιρα στο νησί μας τα είδη της έκθεσης αλλά και οι διοργανωτές, με αποτέλεσμα η διεξαγωγή της να μεταφερθεί για το διάστημα από 12 έως 14 Φεβρουαρίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής: «Μια από τις σημαντικότερες διοργανώσεις για την τουριστική σεζόν πραγματοποιείται και φέτος στη Ρόδο σε νέα ημερομηνία.

Η απεργία που έχει κηρύξει η Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία (ΠΝΟ), δυστυχώς δεν επιτρέπει την ομαλή λειτουργία της Έκθεσης Τουριστικών Ειδών – Δώρων – Λαϊκής Τέχνης – Μόδας & Αξεσουάρ στις προγραμματισμένες ημερομηνίες (6-8 Φεβρουαρίου).

Οι νέες ημερομηνίες της Έκθεσης Τουριστικών Ειδών – Δώρων – Λαϊκής Τέχνης – Μόδας & Αξεσουάρ είναι 12 έως 14 Φεβρουαρίου.

Δυστυχώς, λόγω της απεργίας δεν υπάρχει ο απαιτούμενος χρόνος για το σωστό στήσιμο της Έκθεσης, την μεταφορά των προϊόντων αλλά και την μετακίνηση των εκθετών.
Η Έκθεση Τουριστικών Ειδών – Δώρων – Λαϊκής Τέχνης – Μόδας & Αξεσουάρ πραγματοποιείται εδώ και 26 χρόνια με απόλυτη επιτυχία. Φέτος ερχόμαστε σε ιδιαίτερα δύσκολη θέση καθώς αναγκαζόμαστε να αλλάξουμε τις ημερομηνίες διεξαγωγής της.

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας λοιπόν για τις 12 έως 14 Φεβρουαρίου στον Διεθνή Αερολιμένα Ρόδου «Διαγόρας» με 2.500 τμ γεμάτα με επιχειρήσεις εισαγωγικές, επιχειρήσεις λαϊκής τέχνης, δώρων, μόδας & αξεσουάρ , επιχειρήσεις κατάλληλες για να ανανεώσετε την επιχείρησή σας.

Η ALFA EXPO όπως κάθε χρονιά έτσι και φέτος εξασφαλίζει στους επισκέπτες από τα Δωδεκάνησα Δωρεάν Διαμονή».

Διαβάστε ακόμη

Κως και Ρόδος στους κορυφαίους προορισμούς εσωτερικού της Aegean Airlines από τη βάση της Θεσσαλονίκης για την περίοδο του Πάσχα

Tus Airways: Nέα σύνδεση Λάρνακα - Ρόδος

Μαζική απόβαση των Ισραηλινών στη Ρόδο για το εβραϊκό Πάσχα

Aρχές Μαΐου θα έχουν ανοίξει όλα τα ξενοδοχεία της Ρόδου

Τούρκοι τουρίστες... «κατέλαβαν» τα ελληνικά νησιά

110 πτήσεις τσάρτερ το Σαββατοκύριακο 20-21 Απριλίου στο αεροδρόμιο της Ρόδου

Χιλιάδες Τούρκοι τουρίστες στη Ρόδο

Ασπρονήσια: Οι εξωτικές νησίδες του Ανατολικού Αιγαίου στα ανατολικά των Λειψών που μαγεύουν τους επισκέπτες