Επίσκεψη από το 13ο Δημοτικό Σχολείο Ρόδου στον Δήμαρχο

Επίσκεψη από το 13ο Δημοτικό Σχολείο Ρόδου στον Δήμαρχο

Επίσκεψη από το 13ο Δημοτικό Σχολείο Ρόδου στον Δήμαρχο

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1343 ΦΟΡΕΣ

Τους μαθητές της ΣΤ΄ Τάξης του 13ου Δημοτικού σχολείου στην οδό Αταβύρου, δέχτηκε το μεσημέρι στο δημαρχείο ο δήμαρχος Ρόδου κ. Φώτης Χατζηδιάκος.

Οι μαθητές που συνοδεύονταν από τις δασκάλες τους πραγματοποίησαν την επίσκεψη στο πλαίσιο του μαθήματος της Αγωγής του Πολίτη και ξεναγήθηκαν στους χώρους από τον αντιδήμαρχο κ. Σάββα Διακοσταματίου ενώ ενημερώθηκαν για τη δομή και τη λειτουργία του Δήμου.

Οι μαθητές επεσήμαναν στο δήμαρχο προβλήματα της καθημερινότητας που εντοπίζουν στην πόλη τους, εστιάζοντας στην καθαριότητα, τους δρόμους, τα αδέσποτα ζώα, αλλά και τη ροή προσφύγων, που είναι θέμα το οποίο έχει ευαισθητοποιήσει τα παιδιά, κι ανέφεραν σε επιστολή που του έδωσαν, την ικανοποίηση τους για την προσπάθεια που γίνεται τα τελευταία δύο χρόνια ώστε να βελτιωθεί η εικόνα της πόλης.

Συγκεκριμένα, αναφέρθηκαν στην ολοκλήρωση των εργασιών στην νέα μαρίνα Ρόδου, τον ξύλινο πεζόδρομο στο τουριστικό Λιμάνι, ενώ παράλληλα χαρακτήρισαν «αξιέπαινη ενέργεια» την κατασκευή της νέας πτέρυγας του «Νεστορίδειου» Μελάθρου.

Ο κ. Χατζηδιάκος έδωσε απαντήσεις εξηγώντας τις διαδικασίες και τους τρόπους επίλυσής τους ενώ ενημέρωσε τα παιδιά για τις ενέργειες που κάνει η δημοτική αρχή προς την κατεύθυνση της ανακύκλωσης με την τοποθέτηση κάδων για χαρτιά και πλαστικά, έξω από τα σχολεία.

Ο δήμαρχος ανανέωσε το ραντεβού του με τους μικρούς μαθητές σε ένα πάρκο της Ρόδου προκειμένου επιτόπου να ασχοληθούν με την περιβαλλοντική εκπαίδευση και τους ευχήθηκε καλή πρόοδο στα μαθήματά τους.

Στα παιδιά δόθηκε αναμνηστικό δίπλωμα της επίσκεψής τους στο Δήμο το οποίο έλαβαν με μεγάλη χαρά.

Διαβάστε ακόμη

Σε ανακατανομή αρμοδιοτήτων προέβη με Αποφάσεις του ο δήμαρχος Ρόδου

Συμφωνία Δημάρχου Ρόδου και Υφυπουργού Ψηφιακής Διακυβέρνησης για άμεση λύση στο πρόβλημα υποστελέχωσης του Κτηματολογίου

Την Παρασκευή θα συνεδριάσει η περιφερειακή επιτροπή Νοτίου Αιγαίου

Ορκίστηκαν Δημοτικοί Σύμβουλοι οι κυρίες Ματίνα Γιαννέλη και Ελπίδα Ατσίδη

Αίτημα για τις δαπάνες καρκινοπαθών που πάνε στην Αθήνα για ακτινοθεραπείες

Σε 160 ανέρχονται τα μικρά και μεγάλα νησιά της Δωδεκανήσου

Τα ερωτήματα που κατέθεσε η Λαϊκή Συσπείρωση προς συζήτηση στη Συνεδρίαση Λογοδοσίας της περιφέρειας

Ολοκλήρωση έργων αντιπλημμυρικής – αντιδιαβρωτικής προστασίας στη Ρόδο