Τρικούβερτος καβγάς μεταξύ των βουλευτών Μ. Κόνσολα και Ηλ. Καματερού

Τρικούβερτος καβγάς μεταξύ των  βουλευτών Μ. Κόνσολα και Ηλ. Καματερού

Τρικούβερτος καβγάς μεταξύ των βουλευτών Μ. Κόνσολα και Ηλ. Καματερού

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 387 ΦΟΡΕΣ

Μεταξύ άλλων ενέπλεξαν σ’ αυτόν και το μητροπολίτη

«Τρικούβερτος» καβγάς ξέσπασε μεταξύ των βουλευτών Μ. Κόνσολα και Ηλ. Καματερού για το θέμα των μεταναστών στην Κω.

Την επίθεση ξεκίνησε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Καματερός ο οποίος κατήγγειλε τον κ. Κόνσολα ότι κρύβεται πίσω από τις αντιδράσεις κατοίκων της Κω (μαζί με Χρυσαυγίτες όπως είπε) αναφερόμενος μάλιστα σε δραστηριότητα δημοτικού συμβούλου που χαρακτήρισε πρωτοπαλλίκαρο τον κ. Κόνσολα.
Ο κ. Κόνσολας διέψευσε τον κ. Καματερό, και αντηλλάγησαν ανακοινώσεις σε υψηλούς τόνους.

ΕΚΤΟΞΕΥΕΙ ΛΑΣΠΗ
Σε ανακοίνωσή του ο κ. Κόνσολας αναφέρει τα εξής:
«Ο κ. Καματερός συνεχίζει να εκτοξεύει λάσπη, ψέματα και συκοφαντίες.
Τον προκαλώ, για δεύτερη φορά, να φέρει έστω και ένα στοιχείο που να αποδεικνύει δική μου εμπλοκή σε όλα όσα υπαινίσσεται.
Να σταματήσει να χυδαιολογεί και να συκοφαντεί ανώνυμα και χωρίς αποδείξεις.

Επαναλαμβάνω ότι επικοινώνησα ήδη με το Μητροπολίτη Κω, ο οποίος έμεινε έκπληκτος από την απρέπεια του κ. Καματερού προς το πρόσωπό μου και φυσικά τον διαψεύδει.

Τονίζω ότι δεν έχω εκλογικούς συνεργάτες ούτε λειτουργώ μέσω αντιπροσώπων, εγώ στηρίζομαι μόνο στους πολίτες.
Το ήθος και ο χαρακτήρας μου είναι γνωστά σε όλους.

Αν ο κ.Καματερός είναι έτοιμος να αντιμετωπίσει τις συνέπειες των συκοφαντικών ισχυρισμών του, ας παραιτηθεί από τη βουλευτική του ασυλία αύριο το πρωί.

Οι θέσεις μου για την αντιμετώπιση του μεταναστευτικού είναι γνωστές, έχουν διατυπωθεί πριν αποφασίσουν κάποιοι σαν τον κ. Καματερό να σώσουν τη χώρα και την Κω με τα γνωστά αποτελέσματα.

Τις θέσεις και τις απόψεις μου για το μεταναστευτικό τις αποτιμούν οι πολίτες της Κω, αυτοί μας κρίνουν όλους.
Με μία και μόνη διαφορά: εγώ μπορώ να κυκλοφορήσω στην Κω και με ψηλά το κεφάλι, δεν κρύβομαι ούτε χρειάζομαι συνοδεία».

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ
Ο βουλευτής Δωδεκανήσου Ηλίας Καματερός, με αφορμή απάντηση του κ. Κόνσολα σε αποκαλυπτικές δηλώσεις του στο ΑΙΓΑΙΟ TV, σχετικά με το ποιοι οργανώνουν τις αντιδράσεις στην Κω ενάντια στη δημιουργία ΚΕ.Π.Υ, δήλωσε:

«Διαθέτει περισσό θράσος ο κ. Κόνσολας να μιλά για συκοφάντες και ψεύτες. Δεν έχει παρά να διαβάσει το ρεπορτάζ στο «Βήμα της Κω» (Αρ.Φ. 2401, Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2016, σελ. 3) που αναφέρεται στην «επίσκεψη» ομάδας πολιτών στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη κ.κ. Ναθαναήλ, οι οποίοι του ζήτησαν να πάρει πίσω την παραχώρηση του ακινήτου, που προτάθηκε από τον κ. Νίκο Κανταρζή, και τι τους απάντησε. Αν δεν είχε δημοσιευτεί δε θα ενέπλεκα το όνομα του Μητροπολίτη και ούτε τώρα θέλω να τον εμπλέξω.

Στο δημοσίευμα, δεν αναφέρεται βέβαια ότι επικεφαλής της «ομάδας» ήταν εκλογικός συνεργάτης του κ. Κόνσολα στην Κω και Δημοτικός Σύμβουλος της δημοτικής αρχής.

Αν θέλει ο κ. Κόνσολας μπορούμε να πούμε και για άλλες «επισκέψεις» της ομάδας αυτής. Να πούμε ποιοι ανάγκασαν τους ιδιώτες ιδιοκτήτες του ακινήτου να υπαναχωρήσουν και να μη διαθέσουν τελικά το μερίδιό τους, παρόλο που η Ιερά Μητρόπολη παραχωρούσε το δικό της, και όλα ήταν έτοιμα να γίνει εκεί το ΚΕ.Π.Υ..

Όσο για τις απόψεις του για το μεταναστευτικό τις ξέρουμε. Είναι πανομοιότυπες με αυτές του Δημάρχου και διαφοροποιούνται από τις θέσεις της ηγεσίας της Ν.Δ.. Φυσικά αγνοούν και τις θέσεις των Φορέων της Κω, που ζητούν να δημιουργηθεί οπωσδήποτε οργανωμένη δομή, για να αποφύγουμε τις περσινές εικόνες και την ολοκλήρωση του χαρακτηρισμού της Κω σαν του πιο αφιλόξενου προορισμού.

Όσοι προσπαθούν ετσιθελικά να επιβάλλουν τις απόψεις τους δεν εκφράζουν τους δημοκράτες πολίτες της Κω. Αποτελούν μικρή μειοψηφία.

Η κυβέρνηση έχει χρέος και ευθύνη να προστατέψει τη χώρα και την Κω. Να στηρίξει κατοίκους και επιχειρηματίες που αγωνιούν για την ερχόμενη σεζόν. Δε θα επιτρέψει στις μικροπολιτικές σκοπιμότητες ορισμένων να καταστρέψουν τον τουρισμό και την οικονομία του νησιού. Η δημοκρατική κοινωνία της Κω δε θα μείνει έρμαιο στις διαθέσεις τους.»

Διαβάστε ακόμη

Το Ισραήλ επιτέθηκε στο Ιράν τα ξημερώματα με πυραύλους - Παγκόσμια ανησυχία για τις εξελίξεις

Συνεδριάζει την Παρασκευή το συμβούλιο της κοινότητας Ρόδου

Ανακοίνωση του Σωματείου Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ρόδου για τη χθεσινή απεργία

Ανάπτυξη & εμπλουτισμός ψηφιακών υπηρεσιών από το Επιμελητήριο με χρηματοδότηση από ευρωπαϊκούς πόρους της ΠΝΑι

Την εξαίρεση του Δημήτρη Παπανώτα από το Ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ αποφάσισε ο Στ. Κασσελάκης

Ρόδος: Πτώμα σε προχωρημένη σήψη εντοπίστηκε πριν από λίγο στην παραλία του Ζέφυρου

Ανοιχτή επιστολή του Γ. Παρασκευά στον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου

(Βίντεο & Φωτογραφίες) Ελεύθερος χωρίς όρους αφέθηκε πριν από λίγο και ο διευθυντής του δημοτικού σχολείου - Συγκινητικές στιγμές εκτυλίχθηκαν στα δικαστήρια