Εκμεταλλεύεται το... άδειο διήμερο ο Ιάλυσος

Εκμεταλλεύεται  το... άδειο διήμερο ο Ιάλυσος

Εκμεταλλεύεται το... άδειο διήμερο ο Ιάλυσος

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 83 ΦΟΡΕΣ

Προπονήσεων συνέχεια λόγω της νέας αναβολής στη Γ’ Εθνική. Φιλικό αύριο με το Φοίβο, με συμμετοχή και του Ανδρέα Κορνελάτου που βρίσκεται ήδη στη Ρόδο

Με προπόνηση θα κυλήσει η σημερινή μέρα για τον Ιάλυσο, πάντα υπό τις οδηγίες του Γιώργου Σάββενα, του νέου τεχνικού της ομάδας που ανέλαβε τα…σκήπτρα μετά και τη λύση συνεργασίας με το Μίλτο Γκόφα.

Η νέα αναβολή της αγωνιστικής στη Γ’ Εθνική λόγω των απεργιών στα μεταφορικά μέσα, κάνει τους «τοξοβόλους» να μετατρέψουν σίγουρα το πρόγραμμά τους και να πάνε αύριο στην Παστίδα όπου θα δοθεί ένα φιλικό παιχνίδι απέναντι στο Φοίβο (έχει το ρεπό του στην Α’ Κατηγορία) στις 15.00 με χρόνο συμμετοχής για όλους τους ποδοσφαιριστές, προκειμένου να διατηρηθούν σε καλή φυσική κατάσταση.

Μετά την άφιξή του στη Ρόδο την Τετάρτη το βράδυ, ο 24χρονος αμυντικός-μέσος Ανδρέας Κορνελάτος γνωρίστηκε με τους συμπαίκτες του και συμμετέχει ήδη στις προπονήσεις των τοξοβόλων. Από τη Δευτέρα θα συνεχιστεί το πρόγραμμα της προετοιμασίας, και δεν αποκλείεται, αν βρεθεί η κατάλληλη ομάδα, να γίνει άλλο ένα φιλικό.

Ο γνωστός παράγοντας και επίτιμος πρόεδρος στον Ηρακλή Μαριτσών, Γιώργος Παπαδημήτρης, με ανακοίνωσή του, δίνει συγχαρητήρια στο Γιώργο Σάββενα για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του Ιάλυσου: «Τα θερμά μου συγχαρητήρια στον αγαπητό μας προπονητή Γιώργο Σάββενα, ο οποίος ανέλαβε ως πρώτος προπονητής τις τύχες της ομάδας του Ιάλυσου. Εύχομαι να πετύχει και να ανέβει ακόμη πιο ψηλά.

Να έχει επιτυχίες στη σταδιοδρομία του, όπως ξεκίνησε στην ομάδα μας, τον Ηρακλή Μαριτσών. Θα είμαστε κοντά σου. Μπράβο, Γιώργο. Κουράγιο και δύναμη.
Γιώργος Παπαδημήτρης
Επίτιμος πρόεδρος του Ηρακλή Μαριτσών.»

Διαβάστε ακόμη

Νέα μεγάλη βολή από τον Μάρκο Μέμα στη σφύρα!

«Κλείνει» ο Καρίκης

Διαγόρας: Ματς «κλειδί» για την παραμονή

Στην Ηλιούπολη για τα μπαράζ ανόδου ο ΠΑΟΚ Ρόδου

Πέντε μετάλλια των Τιτάνων Ρόδου στο Πανελλήνιο Κύπελλο Kyokushin

Γ’ εθνική κατηγορία: Κρίσιμα παιχνίδια για Ιάλυσο και ΑΕΡΑ

Γιορτή αναπαράστασης των Ολυμπιακών Αγώνων στο 12ο Δημοτικό Σχολείο Ρόδου!

Με 28 μετάλλια επέστρεψαν οι «Πιγκουίνοι» από τη Χαλκίδα!